Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Kan iemand mijn vragen beantwoorden?
Ingezonden:  11 Nov 2013 14:18
In mijn topic bij het voorstellen lees je waarom ik me afvraag wat nu wel en niet ''echt'' is. Dus ik probeer hier even mijn vragen zo duidelijk mogelijk neer te zetten en ik hoop heel erg dat iemand mij kan helpen en antwoorden kan geven, persoonlijk contact mag ook altijd dan kun je mijn email adres krijgen en eventueel mijn 06 nummer als dat nodig is. Ik ben al een behoorlijke tijd opzoek en ik kan nergens hulp of antwoorden vinden.

Goed mijn vragen:

Hoe weet ik of het waar is wat iemand mij doorgeeft?
Ik krijg dingen die ze zeggen als woorden in mijn hoofd, soms zijn ze vaag soms hoor ik wel hele zinnen(ik praat nu bijna anderhalf tot 1 en driekwart jaar met ze in mijn hoofd).

Boodschappen krijg ik ook wel eens door doormiddel van aanrakingen op de plekken waar iemand iets heeft. Er was een vrouw bij mij laatst, zij had iets aan haar hoofd linkerkant vooral pijn bij het linkeroog en een beetje bij het linkeroor. Dit liet zij mij merken doormiddel van ijzige kou op die plekken te laten voelen bij mij. Ik was bang dat het een kwade geest was en wilde haar weg jagen.. Toen kreeg ik door dat ze me iets wilde vertellen. Dus ik luisterde. Mijn vriendin had pijn aan haar rechteroor, ik voelde druk en kou aan dat oor, toen kreeg ik door dat een stukje kraakbeen (dat dingetje voor bij je oor zeg maar) ontstoken is en ze er beter af kan blijven. Elke keer als ze er aan zat voelde ik een druk op mijn rechteroor.
Hoe weet ik nu of de kou een kwade/slechte geest is of iemand die mij iets wilt vertellen of gerust wilt stellen?

Zijn alleen slechte geesten(lage entiteiten) koud en goede geesten(hoge entiteiten) warm?

Ik ben erg opzoek naar mijzelf  wat ik ben. Heb vanaf kleins of aan het gevoel dat ik machtiger ben dan andere mensen, dat ik anders ben dan de meeste. Ik word deels aangetrokken door het zwarte maar een groot deel van mij doet geen vlieg kwaad. En ik zou alleen iemand slaan of iets als die daar echt om vraagt.
Hoe kan ik uitzoeken wie en wat ik ben? Ik kom namelijk echt niet verder.
Mijn opa zegt dat het niet lang meer zal duren voordat ik merk wie ik ben, hij zegt dat het binnen in mij begint te ontwaken(ik ben erg onrustig laatste dagen).
Kan dit wel? Kan er iets in mij of met mijn geest zijn waardoor ik een bepaalde roeping heb? Dat ik nog een belangrijke taak zal gaan krijgen?

Ook heb ik gehoord van een bepaalde groep ze hebben een boek ik weet even hun naam niet meer. Het boek is bruin van de buiten kant. Een vrouw die een tijd bij mij was had hem overal bij zich, ze zei dat het belangrijk is dat boek, ik kon er beter niet in kijken zei ze(toen ik al uit probeerde te zoeken wie en wat ik ben). Dus heb niet in dat boek gekeken. Ze is al een aantal dagen niet meer bij me bijna 2 tot 3 weken zeg maar omdat ik het niet vertrouwde en haar weg stuurde.
Kan dit wel en weet iemand wat dat boek is en welke groep dat boek bij zich houd??
Jessica zei dat er in staat wat er in het verleden gebeurt is geloof ik.


Oke goed mijn volgende vraag.
Ik sprak een geest/entiteit(is het zelfde toch?), die beweerd mij uit een vorig leven te zijn, ze wilt me waarschuwen voor mijn ex.
Kan het dat wanneer je in een vorig leven vroegtijdig bent gestorven er nog een andere jij(of een deel van je geest) in die dimensie is?


Op een babyfoto van mij zijn mijn ogen zwart, en bij mijn geboorte zei een tante: ze heeft de duivel in de ogen. Wat bedoeld ze er mee?
En ik vermoed inderdaad dat ik iets met de zwarte kant te maken heb maar ik weet niet wat, wel dat ik een hogere rang er in zou hebben.. Ik weet dit niet zeker en wil dit wel graag weten en probeer ik ook uit te zoeken.

Dit zijn een aantal van mijn vragen.
Sorry ik heb erg veel vragen maar kan ze nooit kwijt en ik kan nergens de antwoorden duidelijk terug vinden of mensen willen/kunnen mij niet helpen.
Heb meerdere mediums gemaild maar ik kan ze niet betalen dus dat is niks geworden, zelfs een vraag beantwoorden wilde ze niet.

Hoop dat jullie het wel weten op zijn minst een enkele vraag hiervan weten te beantwoorden.

Alvast bedankt,
Aïcha
Ingezonden:  11 Nov 2013 16:54
1) hoe je weet of het waar is wat ze doorgeven?

-leren te vertrouwen op je gevoel, en het ego niet naar voren te laten komen. schrijf steeds alles voor jezelf op.

Hoe je weet of het een goede of slechte spirit is die iets wil doorgeven hangt af van de boodschap.

warm of koud zegt niks over of het hoog of laag is.

VOlg en handel vanuit je hart, kom je vanzelf bij je bestemming.

Het boek zegt me niks

Je kan gewoon door de tijd reizen en je toekomstige/verleden ik ontmoeten.

De pupillen van baby's zijn altijd groot, kan een vertekend beeld geven.

Ieder mens heeft het goede en slechte in zich. en er is geen goed en slecht (leuke nadenker...)
Ingezonden:  11 Nov 2013 17:44
Okeej bedankt :3
Ingezonden:  18 Nov 2013 08:08
Misschien is je probleem wel een zekere neiging tot zelftwijfel en zelfkritiek. Vermijd ook mensen die agressief of moeilijk zijn in de omgang. Begeef je in het meditatieve maar vermijd alles wat verdovend of verslavend werkt. Probeer van die zwarte kant weg te blijven. Het leidt naar niets. Waarschijnlijk heeft die tante haar eigen innerlijke duivel op jou geprojecteerd. Laat je zoiets niet wijsmaken. Dat is gewoon die tante haar eigen bullshit. Evenwicht is de sleutel!

Did
Ingezonden:  22 Nov 2013 18:55
Did, dankje voor je antwoord. Ik ben zelf erg agressief en moeilijk in omgang, heb als klein kind dan ook de stempel ODD gekregen. Ik wil graag gaan mediteren en beter aarden en ben daar ook al een beetje mee bezig. Ik rook bij stress of in gezelligheid en drink heel soms. Ik heb gesneden dat doe ik nu nog een enkele keer.
Ik stuur nu eigenlijk altijd het zwarte(negatieve)weg wanneer ik voel dat ze negatief zijn. Dan zal ik dat van mijn tante gewoon negeren.

Ben op het moment ook nog wat ziekjes dus werken ze volgensmij extra op me in en dat voelt niet fijn.
Weet op het moment ook niet zeker of het nou mijn opa wel is die tegen mij praat.

Aïcha
Ingezonden:  22 Nov 2013 21:35
Dank je, Aïcha. Je bent in ieder geval zeer eerlijk en open over jezelf. Dat op zich is al een kwaliteit.
Ingezonden:  22 Nov 2013 22:12
Dankje . Ik zeg altijd heb geen geheimen , soms jaagt het mensen weg als ik wat vertel soms niet. Maar als het ze weg jaagt dan weet je ook meteen wat je aan die persoon hebt.

In elk geval bedankt elke reactie is een stapje verder.
Ben op het moment mijn weg aan het vinden in deze wereld. Krijg wel steeds meer dingen door maar de buikgriep heeft me er weer onder gebracht
Ingezonden:  23 Nov 2013 17:01
om beter te aarden draag je rode sokken .
Ingezonden:  23 Nov 2013 18:37
Dankje zal eens kijken of ik die heb. Heb eigenlijk altijd wel zwart aan of bijv. met een fel kleurtje erbij
Ingezonden:  13 Dec 2013 09:07   Laatst gewijzigd door: admin
Hoi Simeone.

Ik je verhaal gelezen, ik denk dat je heel hoog gevoelig bent en dan heb je het extra moeilijk om je weg te vinden in deze wereld en dat komt denk ik dat de mensen je niet begrijpen.

Wat je opa betreft, die is er echt als je hem nodig hebt en die jou probeert te beschermen, maar soms als je echt niet goed funtioneerd is het moeilijk om je te benaderen en ben je zwak en berijkbaar voor geesten met minder goede bedoelingen.

Maar ben je blij en opgewekft krijgen die geesten geen kans en hebben de betere geesten de overhand.

Ik denk ook dat je heldervoelend en helder horend bent en leer daar mee voorzichtig mee omgaan, je kan met die gaves van jou heel goed mensen helpen, maar alleen als ze er zelf om vragen.

Ik weet niet of je bid voor je gaat slapen, maar als je het wel doet vraag dan ook om bescherming, want dat hebt je echt nodig.

Groeten Hans.