»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / mijn kat(kereltje) nog steeds zoek! kan iemand mij vertellen of hij nog leeft?
Ingezonden:  28 Nov 2013 17:14
Okeej ken ik helaas niet. Anders had ik er heen kunnen gaan als we niet ver uit elkaar zouden wonen. Zelf woon ik in Ochten vlakbij tiel in gelderland. Ik ben 's nachts niet zo snel moe en juist vrolijk, en overdag ben ik vaak de chagrijn van de buurt xD. Ik slaap ook gerust hele dagen trouwens.
Ziet er mooi uit die kaarten. Heb het altijd interessant gevonden .
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 17:20
Dat is jammer. Hopelijk lukt zo.
Hahahaha of me zelf hoor hahaha ik heb vandaag heel dag bed gelegen kleed me nu pas aan hahahha
Zij  praxhtige kaarten.
Heb engelse en nederlandse maar ik gebruik engelse kaarte,daar lukt beter mee maar gebruik nederlandse boekje voor uitgebreide uitleg.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 17:39
Ja inderdaad. Ik hoop het ook.
Hahaha moet kunnen toch :P, ik zat in de bus naar school en ben toch maar weer naar huis gegaan met de zelfde bus xd, heb ik de ochtend geslapen en de middag doorgebracht op mijn laptop. Grootste deel van de dag ben ik ook met geesten aan het praten, heb weinig contact met mensen verder.
Ahh okeej, het is wat je het beste ligt toch? Zelfde als met edelstenen en mineralen en zo wel veel meer. Nederlandse uitleg altijd handig.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 18:39
heb beetje baal week en had niks vandaag en geen zin uit bed te komen dus waarom zou ik het dan doen :P
ik heb ook niet veel contact met mensen maar genoeg om gelukig van te worde
jij ook hopelijk? maar je moet doen wat jou gelukig maakt natuurlijk, gelukig gaat niet uit van het aantal mensen waar je mee gepraat hebt :P
ja er is meer dan genoeg maar wat je zegt je moet leren wat beste bij je zelf past.
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 19:03
Dan gewoon lekker in bed blijven :P.
Ik ben niet echt gelukkig met het weinige contact, ik hoef geen bergen vrienden maar 1 of 2 die ik echt kan vertrouwen zou fijn zijn. Toevallig heb ik nu weer contact met een ex die voegde mij van de week in eens toe. Ik vind haar nog erg leuk maar ook zei heeft mij gebruikt en ik heb haar ook gekwetst. Dus ik hoop dat het nu toch goed gaat lopen. Verder heb ik een meisje op school waar ik op school mee klets maar meer niet. Verder alleen contact met familie (weinig) en met geesten dus het meeste en dat is ook weer niet goed.
jaah daarom.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 19:09
Toen je bericht er stond, in het begin, heb ik gekeken, en zonet weer. Tevens een ander gepolst, maar dat hij nog zou leven krijg ik niet door.
Ik hoop voor je van harte dat Someone goed zit.
Ingezonden:  28 Nov 2013 19:16
Ik hoop het zelf ook. Ik vind het jammer dat ik het niet met zekerheid kan zeggen. Ik ben nog niet ver genoeg daarin. Doe mijn best.
Ingezonden:  28 Nov 2013 20:18
dankje  voor je berichtje roosmarie, ik hoop dat someone ook gelijk heeft of dan ieder geval geverdwaalde geest bij mij brengt, dat is ook goed.
tijd zal het leren.
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 20:44
Als dat zo is, is het via natuurljk doodsoorzaak. En hoef je niet bang te zijn dat de ziel verdwaald is.
Ingezonden:  28 Nov 2013 21:00
zover ik van hem en mijn opa begrijp leeft hij nog. Mocht hij overleden zijn kan het dan niet dat hij dat zelf niet beseft?
Ik vraag hem trouwens ja nee vragen en dan door middel van zoveel keer mauwen per antwoord. En dat werkt tot nu toe wel om dingen te vragen. Aangezien ik het alleen in miauwen hoor :$
Ingezonden:  28 Nov 2013 21:25
een ziel verdwaald allen als het op niet natuurlijke manier heen is gegaan, begrijp ik dat goed?

geef je opa een kus van mij dat hij ook helpt! super lief van hem!
ik heb wel is gehoord dat mensen die dood zijn niet zelf weten dat ze dood zijn, vandaar dat ook nog aan je na vroeg of hij leefde.
ik zou zo graag ze mauwtje willen horen...
ik hoop dat je hem tot einde wilt begeleiden en wilt helpen.
en hopen dat goed af loopt!
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 21:44
Ik denk wel dat ze dat bedoeld.
Maar als Kereltje overleden zou zijn in de tijd nu dat hij weg is kan het best dat hij nog altijd zijn weg zoekt naar jou.
Hij zegt, dat is lief.
Ja ik snap dat je het vroeg ik dacht er ook aan van wat als hij het niet zelf weet. Ik met hulp van mijn opa (ik vroeg hem om hulp en hij wilt me helpen) zal kereltje begeleiden tot hij thuis is. Ik snap dat je hem graag zou horen. Ik voel je verdriet.
Blijven hopen en ik zal straks weer even bij hem gaan kijken.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 21:47
je bent een schat!
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 22:50
Heb verder niet veel nieuws. Maar ik blijf vannacht weer bij hem zodat hij zich veiliger voelt.
Ik hoop dat je vannacht toch een beetje kunt slapen, ik ga nu ook mijn bed op zoeken.
Weltrusten
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 22:52
dat vind ik een fijn idee dat je bij hem blijft, dankje <3
ik ga ook zo proberen te slapen, dankje.
slaaplekker tot morgen liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 11:30
Ik heb veel beter geslapen ik moest aan kereltje denke en dacht dat je bij hem was en toen viel ik sneller in slaap. Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 13:41
Fijn dat je veel beter hebt geslapen .
Hij heeft geloof ik ook wat beter geslapen
Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 13:55
heb je een idee hoe ver hij is? heeft hij voor beeld water toren of de drukke weg of stinkent groente bedrijf al gezien of een terrein met allemaal pellets en ijzeren karretjes of dat hij al in dorp is? dacht geef paar opties dan kun je ja en nee mauwen vragen.
heb je trouwens niet meer leuke meiden op school zitten? mischien anders idee om een team sport te gaan doen, kun je ook leuke vriendinnen van krijgen.
liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 14:22
hij heeft de water toren wel gezien en de drukke weg ook. Het stinkende groentebedrijf en dat terrein met pellets en ijzeren karretjes nog niet.
Ik zit in een pitstop klas (sinds dit jaar heet het loopbaancentrum) en daar zit 1 meisje waar ik echt mee praat maar dat is dan alleen op school. En ik vind haar ook leuk dus echt makkelijk is het voor mij dan niet haha. Ik ben niet goed in sport zeker niet team sport ik kan de drukte vaak niet aan. Ben ook snel uitgeput maar wel bedankt.
Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 14:38
hij kan pas water toren zien als hij voor bij terrein en stink bedrijf is, dus dat is goed! dan is hij waarschijnlijk op de helfd moet hij nog over de drukken weg? is erg druk en rijden er heel hard, over die druke weg gaat wel weg/brug, overdag kan hij beter boven langs als hij s'avond  gaat kan hij onder langs.
en dan is hij snel in het dorp en dan is geluid van trein en spoorbomen volgen!
als hij dorp is ga avond zoeken en roepen omdat dan rustiger is!
ff voor zekkerheid ben je nou jongen of meisje? je hoeft niet goed in sport te zijn of ander hobby die je same kunt doen.
liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 15:01
Ahh okeej, goed teken dus. Ik zal hem doorgeven over de weg en de spoorbomen en trein. Dat is goed.
Ik ben een meisje haha. De meeste mensen mogen mij hier niet :P
Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 15:06
dat denk ik wel ja dat goed is dankje voor zeggen!
ken het gevoel, heb het ook hier in mijn dorp... daarom ga ik ook weg hier, mijn vrienden wonen ook niet hier in de buurt, mischien moet je het ook wat veder zoeken.
maar zou lekker eerst vriendinnen blijven en mischien ook buiten school wat afspreken en wat vissen of ze jou ook meer dan leuk vinden
word hier heel donker :s gaat denk ik heel erg stormen, kun je tegen kerel zeggen dat hij schuilplekje moet gaan zoeken.
dankje, liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 15:21
Hij gaat een schuilplekje zoeken en dan ga ik zo nog eens naar hem toe als hij bang is blijf ik.
Ja inderdaad, dat meisje is wel bi dus beetje aankijken en normaal gedragen.
Ik wil op het moment ook graag het huis uit maar kan niet werken voor geld. Dus duurt nog wel even. Op het moment heb ik weer sinds een paar dagen contact met een ex na ongeveer een jaar geen contact hebben gehad. Misschien word het wat, ze wilt binnenkort wel langs komen. Dus beetje aankijken. En verdere vrienden ja misschien komt dat nog
Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 16:56
achter af viel wel mee werd hier opeens echt heel donker maar regende ff en waaide iets maar viel mee.
is nog steeds beetje donker maar even goed is mischien ook wel beter dat hij s'avond loopt.
heel goed dat aan kijkt, zou jammer zijn dat je iets over haast doet en dan ook een vriendin kwijt kan raken.
net als met je ex gewoon rustig aan en afwachten.
nog even geduld en dan kun je op je zelf, weet dat lang voelt.
onder tussen sparen en voor inboedel kijken.
komt vast goed, tot nu toe kom je voor mij over als toffe meid dus geloof dat wel goed komt liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 17:31
Gelukkig dat het mee viel. Ja misschien is dat wel veiliger.
Ja precies.
Dankje
Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 22:49
Hij heeft weer een slaapplekje gevonden, en ben er weer bij gaan liggen.
Hij lijkt me echt een gevoelig katje. Klopt het dat hij een beetje een hoog mauwtje heeft? (ik hoor niet lettelijk maar in woorden maar toch krijg ik een soort geluidje door).
En ik ben trouwens blij dat je zei dat de storm wel is mee gevallen aangezien ik zoiets wel doorkreeg maar niet zeker wist omdat het redelijk plotseling kwam.

Liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 23:16
gaat hij later op nacht lopen? hij kan ook vroeg in ochtend lopen dan is rustig.
fijn dat je weer bij hem blijft, ik hoop dat het je niet te veel uit put, dat wil ik ook niet, ben al heel erg blij met wat je gedaan hebt!
hij is een heel erg gevoelig katje en het klopt dat hij een hooge mauw heeft, soms mauwde hij heel veel, net of hij aan zoeken was na iets.
waarom dat was weet nog steeds niet, ik denk omdat hij te vroeg bij ze moeder is weg gehaald, maar zekker weet ik het nooit.
het leek heel dreigend, was echt heel donker opeens en zach eng uit dus dacht heel erg zou gaan storme maar was beetje mot regen een beetje wint en een dreigende kleur maar veder niks, maar leek niet zo en was bang dat hij misschien te kort tijd om te schuilen anders zou hebben, dus daarom dat toch even zij.
lief dat je hem wel heb gewaarschuwd.
wat voor gevoel heb je met dit alles, denk je dat goed komt en dat je met goeie kat praat? en of je dit kan gaan luken?
ik weet dat niks kan beloofen maar vraag hoe jij het voelt, ik heb namelijk een heel goed gevoel bij.
is hij al over de drukke weg of gaat hij dat nog doen?
kun je zien/vragen waar hij is,mischien herken ik het.
hoe doe je het eigelijk? hoe praatje met hem hoe zie je het? ben erg nieuws schierig.
heb je trouwens met meer leven dieren gesproken zo als je nu met kerel doet of allen maar met geeste?
sorry als te veel vraag, ik ben gewoon zo nieuwschierig en benieuwt en hoe dit alles gaat en af zal lopen.
als je hem nog spreekt wil je zeggen dat heel veel van hem hou en verschrikelijk mis en hem nooit meer in steek zal laten als hij weer bij me is.
ik ga zo douchen en proberen te slapen.
slaaplekker en spreek je morgen vast weer.
dankje voor alles <3
liefs
Ingezonden:  29 Nov 2013 23:41
Hij gaat later vannacht of vroeg in de ochtend weer lopen die keus liet ik aan hem ik zei wat jij zei.
Neeh het put me niet uit, ik slaap veel en was vandaag ook vrij en opzich kost het me niet zo veel energie als ik er eenmaal mee bezig ben tenminste ik merk het nu niet. Hij mauwt nu soms ook veel, maar dat doet mijn overleden katje ook dus ik denk dat hij in dit geval dingen verteld. Helaas hoor ik het niet zoals een mens die praat zeg maar. Ik kreeg wel of ik wilde zeggen dat hij ook heel veel van jou houd (dat heb ik eigenlijk pas sinds gisteravond dat ik vage zinnen door krijg van andere het is zachter als de woorden van mensen net zoiets als wanneer ik beelden door krijg. Ik voelde zijn emotie toen ik vertelde dat je heel veel van hem houd en hem verschrikkelijk mist en hem ook nooit meer in de steek zal laten als hij weer bij je is. Hij is de drukke wegen al over zegt hij. Ik ben toch al erg trots op hem.

Ik durf niet te zeggen hoe het afloopt, aan de ene kant heb ik een goed gevoel, maar aan de andere kant ook niet. Ik durf ook niet te zeggen wanneer. Ik zie helaas niet waar hij is ik zie zeg maar alleen een stukje om hem heen zoals bijv gras of asvalt. Gisteravond sliep hij naast een auto op de stoep.
Het is ook goed dat je het zei van die storm dan was hij in elk geval zeker veilig nu hij dat wist.
Zijn gedrag kan inderdaad wel anders zijn trouwens omdat hij jong bij zijn moeder is weg gegaan, dat heeft onze kater ook ( in de vorm dat hij te hard met ons speelt dus niet geleerd heeft hoe hard hij kan bijten en slaan).

Goed ik zal zo goed mogelijk proberen uit te leggen hoe ik te werk ga.

De eerste keren keek ik naar zijn foto en dacht sterk aan zijn naam, zo kom ik bij hem terecht met uittreden, nu kan ik dat ook door hem voor me te zien en dan zijn naam te denken en soms alleen zijn naam, zo kan ik uittreden naar hem toe maar ook alleen dingen aan hem vertellen als het bijv. even snel is.

Dingen zeggen en vragen doe ik gewoon doormiddel van het in mijn hoofd te zeggen richting hem, als antwoord hoor ik mauwtjes. Ik laat hem nu 3 keer mauwen voor ja en 1 keer voor nee wanneer ik ja en nee vragen stel. Verder zeg ik dingen zo duidelijk mogelijk tegen hem en laat hem dan antwoorden, heb hem wel gezegd dat ik niet begrijp wat hij zegt.

Ik heb nooit met levende dieren op deze manier gesproken zo ver ik weet. Ik heb wel eens tegen mijn ex geprobeerd te praten met 1 ex lukte dat helaas was zij ook de gene die me in het slechte sleepte. Mijn andere ex hoorde mij niet.

Dingen zien is niet zoals je met je ogen kijkt het ziet er anders uit en ik zie bij uittreden ook geen details of specefieke kleuren. Wel kan ik de kleur of details in woorden door kijken maar ook dat gebeurt niet altijd.

Zijn warmte voelde ik gewoon als een warme vacht. Maar met mijn lichaam voel ik kou als een koude tocht zeg maar wanneer ze mij aanraken of willen laten merken waar ze aan overleden zijn welke plek ze iets hadden of waar iemand die ik ken pijn heeft of iets anders.

Ik zie hem voor mij zoals hij zit staat of ligt en ik zie wel zijn strepen en gezichtje als ik daar aan denk.

Je mag me alles vragen hoor, dat is geen probleem ik zal ook mijn best doen dingen zo duidelijk mogelijk te vertellen en uitleggen. Ik praat alleen veel door elkaar sorry daarvoor:$.

Klopt het dat je veel hout in huis hebt?

Graag gedaan <3
Liefs
Ingezonden:  30 Nov 2013 00:11
ben blij te horen dat niet uit put,anders wel aangeven.
ben op gelucht dat hij de druk weg over is, hier maakt voor al zorgen voor.
als goed is moet hij nog veld door en dan komt hij in het dorp aan, hier is het overdag druk, dus dit is het best om vroeg in ochtend of laat in avond of s'nacht door te lopen, hij moet zich verstoppen voor alles wat beweegt, dat is veiligste, allen als ik het ben wel te voorschein komen, ook al is hij bang, mauwen mag ook, zo vind ik hem altijd.
ik ben altijd trots op hem geweest, hij is zoon dapper mannentje!
ik denk dat weet wat je bedoelt, dat laast voor vriendin kaart leeste leek ook of geeste met mij cominiseerde en was niet duidelijk maar een vaaag beeld met gevoel.
fijn te horen dat wel eerder met leven persoon is gelukt maar niet dat het een fout mens was, gelukig ben je hier achter
ik denk dat niet ieder mens het kan voelen omdat niet open voor staan, kinder en dieren staat hier veel meer open voor en denk dat dit dan eerder kan en lukt.
je legt supper uit, je schrijf als mij en kan het fijn lezen, sorry voor schrijf fouten heb dislektie.
ik denk dat veel hout in huis heb, mischien zijn somige dingen nep of van dat geperste snikker spul, geen idee hoe heet, maar heb wel dingen voor me katten gemaakt van hout om makelijker en fijner voor ze te maken.
waarom vraag je dat?
ik hoop dat hij het over de zelfde drukke weg heefd als mij, maar als je zegt dat hij watertoren kan zien en naast auto heeft geslapen en al langs de bomen is kan bijna niet anders dan hij in dorp is.
ik had eigelijk afspraak voor weekend maar me gevoel zij dat niet heen moet, geen zin en zach tegen op dus af gezegt en voel nu stukke beter, ik ga morgen door hoogkarspel fietsen en lopen en hopelijk zie ik hem.
maar ben ieder geval thuis of in de buurt.
het voelt ook of hij dichter bij me is, of dat is omdat graag wil, ik weet niet.
<3 liefs
Ingezonden:  30 Nov 2013 00:18
kan hij de trein al horen? dit zal s'nachts ook beste gaan omdat minder ander geluiden zijn!
<3 liefs