»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / mijn kat(kereltje) nog steeds zoek! kan iemand mij vertellen of hij nog leeft?
Ingezonden:  25 Nov 2013 18:17
kereltje is al van af juli zoek en heb alles aan gedaan hem terug te vinden maar nog steeds geen kereltje.
kan iemand proberen contact met hem te leggen en te kijken of hij nog wel of niet leeft?
en zo ja vragen of hij probeert na het oude huis te lopen?
ik weet echt niet meer wat moet en pleasss help mij en kereltje!
al vast bedankt!https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1170687_509531522448768_2024593443_n.jpg
Ingezonden:  27 Nov 2013 12:42
Hij zit op dit moment op een stoep in een behoorlijk lange straat. Hij schrok van mij en ik weet niet of hij me dus goed heeft gehoord en begrepen.
Heb hem verteld dat je hem al een hele tijd zoekt. En of hij naar zijn oude huis kan gaan.
Kun je mij beschrijven hoe het oude huis er uit ziet en wat voor omgeving? Ik kreeg namelijk wel een beeld door
Ingezonden:  27 Nov 2013 13:27
Het nieuwe en oude huis zitte ver van elkaar, voor mens is het een uur lopen,als je meten goed loopt, voor hem is langer er lastiger.
Het oude huis heeft een net over de tuin.
Als hij na oud huis probeert te komen moet hij proberen naar de watertoren te lopen en dan het geluid van trein volge en dan spoor bomen, dan is hij erg dicht bij het houde huis.
Nieuwe huis is op een lange drukke weg met grote huisen.
Als terug wilt na nieuwe huis moet hij luistere naar geiten en vogels(eende).
Ik hoop dat hij na oude huis loopt,ik wacht op hem en mis hem verschrikelijk.
Echt heel erg bedankt voor je berichtje.
Ben echt heel blij dat je me wilt helpe!
Ingezonden:  27 Nov 2013 13:34
Geen dank. Ik ben erg onervaren maar ik weet hoe het is om je kat kwijt te zijn dus ik doe mijn best voor u.
Heb hem verteld dat hij dan moet proberen naar de watertoren te lopen en dan het geluid van de trein en spoorbomen moet volgen dat hij dan dichtbij is. Dat leek zowel hem als mezelf het beste idee. Heb hem verteld dat je hem daar zult zoeken. Ik hoop dat jullie snel weer bij elkaar zijn. Hij heeft een lieve mauw trouwens.
Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 13:43
Hij heefd de schattigste mauw van allemaal!
Dit is ook hoe ik hem roep en hem buiten herken of anders vind.
Ik ga zo weer ff rond zoeken naar hem.
Echt je heb geen idee hoe blij je me maakt door me te help! Ik hou je op de hoogte! Heel veel liefs!
Ingezonden:  27 Nov 2013 13:49
Dat is lief .
Ik voel uw blijheid het geeft me een warm gevoel.
Is goed.
Bedankt dat u me op de hoogte houd.
Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 17:20
Net terug,helaas geen kereltje. :s ik hoop echt dat hij weg terug vind, ik ben bang van niet, de watertoren is moeilijk/niet te zien van af het nieuwe huis... Zit grote  sloot tussen en dan heel veel hoge bomen, als hij daar voor bij is zou kunnen zien blijf zoeke en duime tot ik terug heb. Als je wat meer weet wat kan helpe hoor ik het graag. Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 17:32
Het zal even duren voor hij het heeft gevonden maar ik denk dat het wel goed komt. Wat voor medicijnen heeft hij nodig?
Ingezonden:  27 Nov 2013 18:03
Ik hoop dat hij het vind en hopelijk voor feb, want dan ga ik verhuizen.
Gelukkig kennen de buren hem, dus als hij dan pas hier aankomt word gebelt.
Hij gebruikt geen medicijnen, dat staat er bij omdat ze op internet hadde neer gezet dat mensen als mense hem zoude kunnen hebben hem sneller terug geven van wegen de medicijnen en mensen schijnen sneller te belle.
En had gehoopt voor ons ook zou werke, helaas tot nu toe nog niet,je probeerd alles.
Rare is me voel zegt dat hij er nog is en onder weg en elk moment voor deur kan staan maar dan begint me brei van dat al heel lang duurt en drukke wegen tussen zitten enz... Maar ik kan niet late om af toe rond te zoeken. Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 20:11
Ik hoop het ook.
Dat is wel fijn van uw buren.
Ahh dan snap ik het waarom het er staat. Vond het al zo vreemd aangezien hij er gezond uit ziet.
Hij is onderweg, voor ik net ben gaan slapen voelde ik dat hij wat bang was. Klopt het dat hij snel bang is wanneer hij alleen in het donker is?
Ik zag dat hij omringt is door bomen. Heb hem geaaid en gezegd dat hij vannacht als hij wilt eten kan zoeken en als hij zo bang is ook kan gaan slapen vannacht en overdag verder lopen.
En het is altijd goed om afentoe rond te zoeken. Daarbij zeg ik hang niet te veel aan wat ik zeg, het spijt me ik ben op weg naar mezelf en ik help mensen zover en zoveel ik kan. Ik hoop dat jullie snel weer samen zijn.
Ik doe wat ik kan
Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 21:01
hij is voor veel bang en ik denk ook om allen te zijn, hij is altijd zoekende na ze vriendjes geweest.
ik geloof best dat hij bang kan zijn, breekt me hard omdat te horen.
ik denk dat door donker dat hij zich meer allen voelt en banger kan zijn.
lief van je dat je hem gerust heb gesteld!
ik ben al supper blij dat je probeert, ik heb nu gevoel dat niet meer allen in ben, iedereen om me heen is al vergeten en weten niet hoe ik er nog mee bezig ben.
ik heb kereltje niet en heb alles al geprobeerd dit geeft weer wat hoop en gevoel weer met hem verbonden te zijn.
hij zal ook over een paar druken straten moeten, dit kan hij het beste s'nachts doen en een heele druke we heeft ook een brug daar moet hij over heen.
mischien kun je dat zeggen.
ik zal je echt niks kwalijk nemen, echt je heb echt geen idee hoe blij ik met je nu ben! ik hoop ook dat we snel samen zijn! liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 21:09
U staat er nu niet meer alleen in. Ik denk dat ik straks naar hem toe ga en bij hem blijf vannacht.
Ik laat hem eerst deze nacht zijn rust nemen en zal hem morgen doorgeven over de brug. Hij schrok eerste keren ook van mij maar nu minder. Ik zal vannacht bij hem blijven (uittreding) zodat hij niet alleen is.
Dankuwel dat u me niks kwalijk zal nemen.
Ik snap hoe u zich voelt, onze kat en poes zijn ook een tijd vermist geweest. Weliswaar niet zo lang als kereltje maar toch.
Heb hem verteld dat u hem verschrikkelijk mist en dat u hem zoekt. Volgensmij deed hem dat goed. Ik laat u meer weten wanneer ik wat doorkrijg of zie.
Liefs
Ingezonden:  27 Nov 2013 21:25
dankje <3 ik geloof best dat hij geschroken is en dat minder word.
fijn dat je vanacht bij hem blijft, dan voelt hij zich vast minder allen.
en ik denk dat ik ook een stuk beter zal slapen met idee dat u op hem let!
u doet dit nog niet zo lang maar weet u wel of kereltje leeft of dat u nu zijn geest na mij toe leid, wat ook goed is!
zijn uw katten terecht?
heel erg bedankt veel liefs.
Ingezonden:  27 Nov 2013 22:38
Alstublieft <3 ik durf helaas niet met zekerheid te zeggen of hij leeft of dat het zijn geest is. Ik zie mijn eigen overledenkatje namelijk ook als gewoon zeg maar, sorry, het zal me groot verdriet doen als hij niet meer leeft maar dan is hij nog altijd bij u . Ik ben bij hem gaan liggen en hij kroop in mijn armen toen ik hem uitlegde dat ik bleef zodat hij niet alleen is en dat hij veilig is. Hij voelt erg warm aan. Ik hoop dat u een beetje kunt slapen.
U mag je zeggen hoor, ik ben pas 16:3.

Mijn katten zijn terecht. Simba onze rodekater met wit zat waarschijnlijk  opgesloten in een schuur, hij kwam thuis en stonk naar vis. Onze poes zwart met wit. Vermoed ik van dat ze op stap was ze is mewrderw malen ongewenst zwanger geweest. Toen het te gek werd hebben we haar laten steriliseren.
Mijn overleden katje(aan het begin van het bericht) was een zoon van kKiara onze poes. Hij was waarschijnlijk het zwakste jong van het nestje. Ik noemde hem kzn (kat zonder naam dat klonk leuk) maar datwerd Lucky. Hij had bij zijn geboorte al een litteken bij zijn okseltje. Hij was geloofik wel eerst geboren. Hij is ook met zijn poot tussen de deur gekomen dus zijn pootje stond sindsdien altijd scheef. Hij had ook grote oren beetje dikke lippen en redelijk grote neus.
Hij kreeg blaasontsteking en lag alleen nog maar ziek op de grond. Ik wilde naar de dierenarts. Hij was net 1 jaar. Mijn vader (hij zou naar mijn pa gaan als hij een eigen huis had) wilde niet meer als 100 euro uitgeven(mijn ma heeft het erg krap). Ze hebben voor 99 euro een katether ingebracht, die meneer er 's avonds al weer uit had getrokken. Ze wilde hem bij de DA niet in laten slapen omdat hij zo jong was. Dus hij bleef ziek. Ik ging wel een bij hem zitten en gaf hem aandacht zelfs ondanks de pijn spinde hij. Ik bood nog aan mijn spaargeld te gebruiken voor een operatie. Maar dat mocht niet. Op een dag kwam ik thuis en lag hij dood naasr de bank en de muur waar hij die ochtend lag voor ik weg ging. Ik heb hem opgepakt en geknuffeld en huilde. Heb toen zijn lichaampje op mijn bed laten liggen tot mijn moeder thuis was. 's avonds hebben we hem begraven. Ik mis hem nog altijd. Dus ik begrijp wel hoe u zich voelt in deze situatie met kereltje.
Veel liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 00:38
Wauw wat een verhaal,vind super rot voor je maar wel erges fijn dat je deze gave hebt en hem toch nog soort van bij je heb.
Ben je 16? Dan ben je zekker wel een oude ziel.
Vind knap hoe je er mee om gaat.
Hopelijk leer in tijd het verschil of je met leven of geest kunt spreken.
Ik weet zekker dat hij weg kwijt is of weg zoekende mischien dat daarom niet kan afsluiten, hopelijk komt hij leven terug, zo niet hoop ik dat we beide dan te minste rust vinde omdat we same zijn.
Kun je het hem vragen of hij nog leefd? Of werkt dat niet op die manier?
Katte spinnen niet omdat ze perse blij zijn, aan gereden katten spinnen namelijk ook, dit komt omdat ze contact wille en het een het spinnen heefd helende werking, schijnt dat mense die ziek zijn kat hebbe door spinnen beter kunnen voelen.
Je mag mij ook je noemen , ik ben 28
Ik ben blij dat je bij kereltje bent vannacht,ik ga ook proberen te slapen.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 13:24
Hallo,

Heeft u vanacht nog een beetje kunnen slapen?
Kereltje heeft besloten de weg naar je huidige huis te zoeken. Heb hem verteld dat hij de drukke wegen het beste 's nachts kan oversteken, dat begreep hij. Hij zou voorzichtig zijn. Zover ik heb begrepen van hem leeft hij nog.
Dat wist ik niet van katten en spinnen. Maar Lucky spinde dan hoofdzakelijk als ik hem aaide en kriebelde en dan leek hij te genieten. Verder lag hij vooral stil in de gang, en pogingen tot plassen.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 13:54
Helaas niet zo goed geslapen, gelukig kwam dit keer niet door dat kerel weg is. Dat is wel fijn.
Dankje dat je kereltje heb gezegt vn druke wegen.
Ook fijn te horen dat hij zegt er nog te zijn en onder weg is na oude huis en mij.
Weinig mense weten van het spinnen, maar spinnen doen ze ook bij genot, dus je zal hem vast goed hebben gekroelt .
Weet kereltje welke kant op hij Op moet? Ik ben echt blij dat je kereltje helpt de weg te vinden.
Ik hoop dat door deze weg hij sneller weer bij ons is.
Ik en andere katte vriendjes missen hem heel erg.
Als te veel vraag moet je het zeggen, dit is op moment enig wat gevoel geeft dat werken kan. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 13:54
Helaas niet zo goed geslapen, gelukig kwam dit keer niet door dat kerel weg is. Dat is wel fijn.
Dankje dat je kereltje heb gezegt vn druke wegen.
Ook fijn te horen dat hij zegt er nog te zijn en onder weg is na oude huis en mij.
Weinig mense weten van het spinnen, maar spinnen doen ze ook bij genot, dus je zal hem vast goed hebben gekroelt .
Weet kereltje welke kant op hij Op moet? Ik ben echt blij dat je kereltje helpt de weg te vinden.
Ik hoop dat door deze weg hij sneller weer bij ons is.
Ik en andere katte vriendjes missen hem heel erg.
Als te veel vraag moet je het zeggen, dit is op moment enig wat gevoel geeft dat werken kan. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 13:54
Helaas niet zo goed geslapen, gelukig kwam dit keer niet door dat kerel weg is. Dat is wel fijn.
Dankje dat je kereltje heb gezegt vn druke wegen.
Ook fijn te horen dat hij zegt er nog te zijn en onder weg is na oude huis en mij.
Weinig mense weten van het spinnen, maar spinnen doen ze ook bij genot, dus je zal hem vast goed hebben gekroelt .
Weet kereltje welke kant op hij Op moet? Ik ben echt blij dat je kereltje helpt de weg te vinden.
Ik hoop dat door deze weg hij sneller weer bij ons is.
Ik en andere katte vriendjes missen hem heel erg.
Als te veel vraag moet je het zeggen, dit is op moment enig wat gevoel geeft dat werken kan. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 13:58
Waardoor kwam het dan als ik vragen mag? Ik was nog even bij je wezen kijken voor ik ging slapen ik zie alleen niet zo heel veel bij uittreden. Okeej .
Ik denk dat hij het wel weet want hij draaide meteen op en liep de andere richting op. Ik stel hem zoveel mogelijk gerust dat hij zijn weg veilig kan vinden.
Ik snap dat jij en de andere kattenvriendjes hem missen.
Je mag zo veel vragen als je wilt hoor, ik kan alleen niet altijd alle vragen beantwoorden. Het hangt er van af wat voor beelden ik door krijg wat ik kan zeggen.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 14:08
Ik zit niet lekker in me vel en zijn paar mensen die erg naar gedaan hebben tegen me en wat dinge gbeurt waar door me niet meer zo groot en sterk dan anders voel.
Komt wel weer goed, moet ff wat bedenk wat me weer engergie geeft,dat wilt ook niet zo goed lukken.
Komt wel weer goed.
Ik hoop dat kerel nog kan herineren hij met auto is gereden,dan is kans groter dat hij goed zal lopen.
Kun je vragen als hij iets opvallen ziet/ruikt dit kan zeggen, hopelijk herken ik het en dan kan ik hem daar gaan zoeken. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 14:33
Dat is niet fijn nee, luister naar je gevoel, als het aangeeft dat je rust moet nemen dan is dat ook het beste er naar te luisteren.
Hij herinnert het zich nog. Hij zal me beelden door geven als hij iets bekends ruikt of ziet.
Neem op tijd je rust. Luister naar je gevoel, naar je lichaam. Ook wanneer je aan het zoeken bent.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 15:02
Dankje zal proberen.
Ik ben blij dat hij nog weet.
Het is ook beste die weg te volgen, want al hij probeert af te snijde moet hij veel boeren velde moet lopen.
En dat gaat heel lang duren want zitte slootjes tussen.
In het dorp na de boerevelde kan hij wel binnen door gaan. Hoop dat gaat lukke.
Heb net wat goed nieuws gehad dus voel me al iets beter.
Dankje voor je lieve woorde. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 15:02
Dankje zal proberen.
Ik ben blij dat hij nog weet.
Het is ook beste die weg te volgen, want al hij probeert af te snijde moet hij veel boeren velde moet lopen.
En dat gaat heel lang duren want zitte slootjes tussen.
In het dorp na de boerevelde kan hij wel binnen door gaan. Hoop dat gaat lukke.
Heb net wat goed nieuws gehad dus voel me al iets beter.
Dankje voor je lieve woorde. Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 15:33
Fijn dat je goed nieuws hebt gehad
Kereltje volgt denk ik de weg die hij nu het makkelijkste vind.
Slootjes kan hij denk ik wel overheen springen als ze niet te breed zijn.
Alsjeblieft.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 15:51
Ze zijn veel te breed, daarom ook dat ook ff schreef, heb namelijk af gelopen wat hij mischien zou doen en als hij terug zou lopen maar het is heel erg om lopen en breede slooten.
Ben zo benieuwt waar hij is en hoe ver.
Is echt mooie gafe wat je heb, wees er maar trots op.
Ik voel dinge en lees kaart maar veder kom ik niet.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 16:00
Ahh okeej. Ik denk dat hij niet die route neemt. Tenminste ik heb geen weide gezien.
Ja ik ook.
Dankje , ik ben er op het moment ook veel aan het werk mee met mezelf op een rijtje krijgen, nogal wat meegemaakt, maar ik help waar ik kan.
Dat is ook zeker iets om trots op te zijn. Wat voor kaarten? Tarot?
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 16:08
Mischien is hij nog niet zo ver of loopt hij wel langs de weg maar wel waar gras zit.
Wat zie je persies,mischien herken ik het?
Ik denk als kerel terecht is dat je hier veel door heb kunnen leren, ik wadeer echt enorm dat je het probeerd.
Ik gebruik engele kaarten.
Ik doe heel soms voor een andersp, laast voor een vriendin en sloeg de spijker op ze kop. Was wel engesieslopent om te doen,moet ook meer oefen en leren.
Liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 16:24
Ik zag vanmiddag dat hij bij een weg was. Ik krijg nu niks door.
Welke plaats woon je? Dat denk ik ook maar mijn doel is gewoon om kereltje weer veilig bij zijn huisje en baasje te krijgen.
Okeej ik heb nooit van engelen kaarten gehoord. Ik snap wel dat het energie kost ja. Sommige dingen kosten bij mij ook veel energie. Meestal lukt het 's avonds bij mij het beste om dingen te doen en te voelen.
Je bent nooit klaar met leren, en leren is leuk hierin vind ik
liefs
Ingezonden:  28 Nov 2013 16:41
Ik woon in hoogkarspel en hij komt van zwaagdijk vandaan.
Ik hoop dat het je lukt, dan ben ik je echt eeuwig dankbaar! Ik heb dat ook, hoelaater hoe beter ik kaart kan lezen. Ben ook meer een nacht mens.
Deze kaart gebruik ik http://engelenkaarten.net/winkel/boodschappen ...
Liefs