Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Voelen dat iemand aan je denkt?
Ingezonden:  30 Nov 2013 21:59
Ik heb het gevoel dat een persoon de hele tijd aan me denken, of in elk geval met me bezig is. of dit nu negatief of positief is weet ik niet. maar kan dat? Kun je voelen dat iemand aan je denkt?of is het mijn verbeelding?!

Liefs B
Ingezonden:  01 Dec 2013 10:30
ja dat kan.
Ingezonden:  01 Dec 2013 10:53
En hoe voel je dat dan? kun je me er iets meer over vertellen roosmarie? heb op inet al gezocht maar kan er niks over vinden?
Ingezonden:  01 Dec 2013 19:43
Eigenlijk is het zo dat als je al aan iemand denkt, dit ook bij de ander aankomt qua energie.
Om het te ontvangen, kan het zijn bijvoorbeeld dat je opeens aan die persoon moet denken.

Maar het kan ook zijn dat je de energie opvangt, en dat je er bijvoorbeeld lichamelijk op reageert.
Zo kreeg ik bij iemand altijd spanningen als ik bij die persoon was, en zodra diegene aan mij dacht kreeg ik ergens anders dezelfde spanningen.
Ingezonden:  01 Dec 2013 21:23
interessant zeg, maar hoe weet je dan of het geen verbeelding of hoop  is?
Ingezonden:  02 Dec 2013 15:12
Mijn verloofde en ik hebben dit vaak, vooral als de een denkt een sms te sturen zit de ander telkens ook net klaar een sms te sturen (mits werk dat toelaat natuurlijk). Heb dus al vaak gehad dat ik een sms aan het typen was en er net een van haar ontving. Het is nu ook weer niet zo dat wij 10 sms'jes per uur sturen, eerder 1 per ruim 2 uur, dus de kans is wat dat betreft vrij klein. Het heeft zich ook te vaak voorgevallen om toeval te zijn.
Ingezonden:  02 Dec 2013 15:59
@ psylor: Gefeliciteerd met jullie verloving!
Ingezonden:  02 Dec 2013 16:14
Gefeliciteerd Psylor met je verloving, ik snap wat je zegt, alleen vraag ik me af hoe je dit kan onderscheiding met verbeelding of dat t werkelijk zo is?
Ingezonden:  02 Dec 2013 17:05
Ik durf het ook niet te zeggen. Ik heb wel eens de gedachten van Jessica gehoord (ik was elke nacht bij haar en sliepen we in elkaar armen zij heeft me bij het slechte vandaan getrokken). Toen hoorde ik ook enkele dingen over mij maar vooral over haar thuis.
Maar hoe je het zo zou kunnen merken weet ik niet ik denk dat dat vooral naar je gevoel luisteren is?
Ingezonden:  02 Dec 2013 17:53
Als je leert naar jezelf te luisteren ga je vanzelf het verschil duidelijk herkennen.
Ingezonden:  02 Dec 2013 21:31
@Roos, dank je wel

@Bella
Als eerste ook bedankt. Roos heeft inderdaad gelijk, je moet je eigen gedachten (en energie) leren kennen. Als je je eigen gedachten en energie goed kan herkennen kan je ook invloeden herkennen welke niet van jou zijn. Zij het gedachten dan wel energieën. Hoe meer iemand je gelijkgestemde is hoe makkelijker je deze persoon voelt, dit komt over het algemeen omdat jullie energiepatroon matcht (synchroon beweegt).
Je kan je eigen energie goed leren herkennen door vaak te mediteren, denk hierbij aan maanden elke avond 5 minuten tot een uur.
Hopelijk heb je hier iets aan.
Ingezonden:  02 Dec 2013 21:33
jazeker dank je wel, het rare is dat ik andere heel goed kan invoelen. maar als het om iemand gaat die dichtbij me staat lukt me dit niet, of misschien ook wel maar weet ik niet of die ingevingen juist zijn.. is mediteren daar dan ook goed voor?
Ingezonden:  03 Dec 2013 09:11
Yup, maar ook minder twijfelen. Dat je diegene die dichtbij je staan minder goed kan onderscheiden van jezelf kan ook komen omdat jij juist zo gewend aan hun energieën en gedachten bent. Daarom moet je juist je eigen energie en gedachten kunnen onderscheiden.