»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / mijn eerste uittreding
Ingezonden:  09 Jan 2014 07:16
Ik probeer nu al een tijd lucide te dromen. Maar heb nooit echt iets kunnen veranderen in mijn droom. Ik realiseer me wel regelmatig dat ik droom en word dan niet altijd wakker. Maar vandaag lag ik in bed en ware  mijn muur en beddek fel wit echt lichtgevend fel terwijl ik in het donker slaap. Ik denk dat ik al aan het dromen was. Dat had de neiging alsof ik heel snel moest gaan lroberen een lucide droom te krijgen. Ik ging lekker recht liggen op de hoek van mijn kussen en met toeval precies zo dat je hoofd heel erg ligt word en dat je je gewichtloos gaat voelen. Toen ik me zo licht voelde als maar kan begon mijn lichaam plotseling cirkels te draaien om de as van iets onder mijn kont en zijwaarts ik deed geen koprol. Ik vond het wel eng maar dacht bij mij zelf. Even doorheen jeroen. Ook voelde het wel fijn. Toen begon ik op eens door mijn kamer te vallen van de muur bij deur tot de muur van mijn raam aan de andere kant. Ik weet niet of het plotseling zo begon of dat ik van de draai om die as in het begin afgeschoten was. Ik zag mijn kamer telkens heel helder maar als ik door de muur naar buite  ging was alles pikke donker. Ik dacht dat ik een lucide droom had en probeerde mezelf voortestellen dat daar wel dingen waren maar dat veranderde niks. Toen probeerde ik mijn broer op te roepen om met hem te kunnen praten. ik heb gelezen dat je met mensen in een lucixe droom kunt praten van daar. Maar dat hielp niet. Ik viel nog steeds de hele tijd mijn kamer door en begon het te eng te vinden en probeerde me te realiseren dat ik wakker werd maar dat werkte niet. Al snel probeerde ik in mijn lichaam op mijn bed wat ik plotseling zag te kruipen. Het lag verkeerd om in een balldtje op hrt bed. Ik vloog ernaar toe en ging erin liggen. Ik kreeg een heel warm fijn gevoel terwijl ik bij kwam. Maar toen ik mijn ogen open deed zag ik dat ik dus verkeerd om op het bed lag. Ik werd echt nog banger dan daarvoor en dacht. Heb ik al die bewegingen nou echt gemaakt? Toen werd ik echt wakker en was ik nog steeds bang van deze ervaring en weet ik niet wat het was. Ik denk een uittreding in een droom en vond het geen prettige ervaring aangezien ik het niet begreep. Hopelijk kan iemand vertellen wat het was en of het altijd zo gaat.
Ingezonden:  29 Mrt 2014 11:52
Ik denk dat het bij iedereen anders gaat. Ik kreeg vooraf erge trillingen door mijn hele lijf. Nadat ik de eerste keer was uitgetreden was ik bang om verder te gaan en hield ik die trillingen tegen. Soms kreeg ik tot 6x toe trillingen. Dat draaien heb ik ook weleens gehad. Ik heb het boek toen gelezen van Robert Monroe. Het heet: uittredingen. Dat heeft mij veel inzicht gegeven.
Ik was voorheen bang te verdwalen, omdat mijn ori├źntatievermogen erg slecht is. Toen las ik dat je aan een koord vastzit en altijd weer je lichaam in kan als je daaraan denkt.