»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / Advies gevraagd na spontane maar nare uittreding zoon
Ingezonden:  10 Jan 2014 15:36
Ik heb een vraag voor mijn zoon van 18 die iets heel engs mee maakte.Hij werd vannacht rond half 1 wakker uit zijn slaap en liep naar de lichtknop in zijn kamer. Deed het licht aan en besefte dat dit niet lukte,liep nogmaals naar de lichtknop om het nog eens te proberen en snapte er niks van dat het licht niet aan ging.Pas toen hij omkeek zag hij zichzelf op bed liggen en besefte dat hij uit zijn lichaam was. Hij schrok zich rot en wilde terug ,op dat moment sprak zijn eigen lichaam met een hele andere stem dat hij moest opdonderen en werd hem gemeld met een boze toon dat hij weg moest gaan.
Hij raakte in paniek en was plotseling weer terug in zijn eigen lichaam. Hij is als de dood en weet niet goed wat hij hier mee aan moet.
Toen hij jong was kwamen er een lange periode entiteiten bij hem langs wat de nodige angsten en paniekaanvallen veroorzaakte. Na oefeningen om te aarden en een koepeltje om hem heen te visualiseren is het heerlijk rustig geworden en gebeurde er niks meer tot dit voorval...wat nu? Ik keek op bepaalde sites en lees dat je lichaam ingenomen kan worden. Wie heeft raad ,wat moeten we nu doen?
Ingezonden:  10 Jan 2014 20:07
Vraag de engelen om hulp bij het onbewust uittreden.
En verder aarden, en een krachtveld visualiseren (staat ook in de lijst, dus even doorlezen)
Niet bang worden, nergens nodig voor. Angst voed negatieve spirits. Maar gewoon je eigen gidsen en engelen om hulp vragen en hierop vertrouwen.
Ingezonden:  12 Jun 2015 00:45
oh sorry er zijn er reptielen en andere wezen die jou lichaam zonder probleem kunnen overnemen als jij dit handtekening geeft. Zij heeft dit waarschijnlijk niet gezegd. Ga je  naar de gevangenis. idereen die daar is onschuldig. en jij zal dit ook zijn als je dit hand tekening geeft. ik zeg het jou doet dit niet deze wezen zijn opurnitistis. ze zullen zelfs jou dochter of zuster of moeder vader Broer verkrachten. In de Naam van de Almachtiche A.U?B doet dit niet. Ik smeek jou neem mij