Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Spookhuis in U.S.A. verkoopt niet
Ingezonden:  20 Jan 2014 13:08
Ik kwam dit bericht tegen op nu.nl, ik vind het persoonlijk wel een grappig bericht. Met name omdat de verkopers, oud bewoners, zeggen dat het er spookt maar dat ze niet in spoken geloven. Wat denken jullie, reclame stunt of zal er werkelijk meer achter steken?
Zie link voor het bericht
http://www.nu.nl/opmerkelijk/3678716/spookhui ...
Ingezonden:  20 Jan 2014 15:01
Wie zal het zeggen... het trekt de aandacht van mensen en mogelijk een koper en ze kunnen het nu verhuren....

Maar wel leuk dat dit het nieuws haalt!
Ingezonden:  20 Jan 2014 16:26
Ja inderdaad, ik neig met name het een reclame stunt te noemen, maar toch knaagt er iets dat het mogelijk meer is. Helaas ben ik niet zo'n ster in over lange afstanden entiteiten op een bepaalde locatie te voelen.
Ingezonden:  20 Jan 2014 19:45
Nee, ik kan het ook (nog) niet.
Maar gewoon al even nuchter gedacht, iedereen heeft spirits bij zich, denk alleen al aan de begeleiders, overleden familieleden, en dan de rest nog.... En die zullen ook echt wel eens wat willen doorgeven.
Dus mogelijk verhuizen die dan gewoon mee

En het is ook een oud huis, dus kleine dieren zullen er ook echt wel rondlopen. En als ik de series op o.a. National Geographic/Discovery mag geloven komen wasberen ook rustig op de zolders daar.
Ingezonden:  21 Jan 2014 18:49
Inderdaad, en oude huizen hebben zelf ook energie aan ze. In nieuwbouwhuizen valt het soms  zelfs op hoe stil het is. Ook klinkt er vanalles door in oude gebouwen. Als iemand over de trap loopt kan dat boven klinken alsof er iemand naast je loopt. Dat is meerdere keren bewezen.
Ik denk dat het vooral om een reclamestunt gaat. Er zijn genoeg mensen die het spannend vinden, en er "niet in geloven" en iets kopen om te bewijzen dat het niet spookt.