Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / rare wolken in huis
Ingezonden:  23 Feb 2014 09:34
Ik was een keer ingedut op de bank en werd toen wakker. Voor mij zag ik een zuil van witte wolken die héél hard omhoog gingen. Schrok hier enorm van, dacht dat er iets in de brand stond. Op het moment dat ik rechtop ging zitten was het weg. Dit is mij nog een keer overkomen, op precies dezelfde plek in de huiskamer. Daarna niet meer. Het is een aantal maanden geleden. Enig idee waar dit vandaan komt?
Ingezonden:  23 Feb 2014 11:56
hoi
zijn er ook koude plaatsen in huis,of op die plek???
Ingezonden:  23 Feb 2014 12:09
Nee, niet dat ik weet. Mjn dochter zegt dat er wel degelijk iets "in" mijn huis is. Volgens haar loopt er een overleden kat van mij rond. Ik denk dat het meer een kwestie is van willen geloven. Kat is ooit uit het raam gesprongen en nooit meer terug gevonden.
Ingezonden:  23 Feb 2014 12:58
je schrijft dat dit al een paar maanden geleden is dus nu is het rustig thuis??
en jou dochter voelt wel aanwezigheid??
Ingezonden:  23 Feb 2014 13:26
Spirits kunnen zich zo laten zien.
Ingezonden:  23 Feb 2014 13:38
Het is rustig in huis en voel me er prettig. Spirits zijn dit goede of kwade?
Ingezonden:  23 Feb 2014 14:50
als het slechte waren, had je het waarschijnlijk allang gemerkt.
Ingezonden:  23 Feb 2014 15:58
Ik maak me ook geen zorgen, vond het alleen een vreemde gewaarwording. Kreeg het gevoel of ik iemand of iets betrapte. Hoopte op een recht toe recht aan verklaring maar die is er blijkbaar niet. Mijn gedachten gingen ook uit naar iets paranormaals, anders was ik niet naar deze pagina gekomen. Bedankt voor jullie hulp.
Ingezonden:  23 Feb 2014 23:47
Anneve,

Die keer eerder dat het gebeurde, was dat toen ook in een compleet vergelijkbare situatie en rond dezelfde tijd? Dus schrok je toen ook wakker?
Was het echt rook, als van vuur of meer lichtvlekken? Welke emoties voelde je hierbij naar die van het schrikken van de mogelijke brand?

Het zou zeker iets paranormaals kunnen zijn, maar er is nog een kans van niet, vandaar mijn vragen. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat door het snelle wakker schrikken je nog halve droombeelden ziet of dat het signaal tussen ogen en hersenen als het ware nog moet opstarten (om het simpel uit te drukken). Maar het zou ook een visioen van een brand kunnen zijn uit het verleden of de toekomst. Of als al genoemd een entiteit.
Ingezonden:  24 Feb 2014 06:58
Het was beide keren in de middag en heel duidelijk waren het witte wolken. Ik vind je verklaring over het signaal tussen ogen en hersenen een hele logische. Brand in het verleden heb ik nooit meegemaakt en die van de toekomst, daar denk ik liever niet aan. Ik ga voor de hersenen/ogen optie. Dank je hartelijk.