Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Mijn overleden dochter?? help me a.u.b
Ingezonden:  15 Mrt 2014 15:05
hallo,
Ik heb jullie hulp erg nodig en ik hoop dat jullie me wat meer kunnen vertellen. Ik heb NOOIT geloofd in paranormale zaken en heb me er nooit mee bezig gehouden. Tot enkele maanden geleden.
Ik ben 32 en ben al 8 jaar getrouwd met mijn man. 10 jaar geleden kregen we een zoon en 4 jaar geleden werd ik mama van een prachtige dochter. April vorig jaar , is ze totaal onverwachts van ons heen gegaan. 'S avonds in bedje gestoken en 's morgens was ze er niet meer :s oorzaak is nooit gevonden.

Toen volgde er maanden van intens verdriet. Sinds een half jaar gebeuren er in huis vreemde dingen. Eerst stond ik er niet bij stil maar nu begin ik toch te denken dat het IETS is.. Ik hoop met heel mijn hart dat het ons dochtertje is! Ik zal jullie vertellen wat er zoal gebeurd en hoop op jullie hulp!

*Nachtlampje dat midden in de nacht (meestal rond 4u) aangaat! ook het licht op de gang gaat midden in de nacht aan! we hebben iemand naar de elektriciteit laten kijken maar alles was ok...
*Ons hondje sliep altijd braaf alleen, beneden in haar mandje. Nu is ze doodsbang en slaapt niet meer alleen.
*Als ik in de keuken bezig ben hoor ik achter mij een vaag gefluister. eerst dacht ik dat het door de vermoeidheid kwam door het verdriet maar nee,, ik hoor het echt.
*paar weken geleden was ik mijn oorbel kwijt en heb overal lopen zoeken! op een middag kwam ik thuis van mijn werk en lag de oorbel op het aanrecht van de keuken..

Dit zijn enkele dingetjes, zou het ons dochter kunnen zijn en hoe kan ik contact leggen?

Groetjes, een hopelijk krijg ik antwoord
Ingezonden:  15 Mrt 2014 16:23
Ten eerste gecondoleerd. Het lijkt me een verschrikking om een kind te verliezen!

Weet je, ik geloofde er ooit ook niet in dat het bestond.

Maar er is eigenlijk niemand beter dan jezelf die dit antwoord kan geven.

Praat tegen haar, ze hoort je echt. En je zal merken dat je de antwoorden gaat horen (kan op verschillende manieren, o.a. stemmen, toevalligheden die ermee te maken hebben, dat je spontaan aan haar moet denken, etc.)
Je kan ook vragen of ze in een droom wil verschijnen.
Vertrouw op je gevoel, dat zit er eigenlijk niet vaak naast.
Ingezonden:  15 Mrt 2014 17:30
bedankt Roosmarie!
het is heel gek maar ik praat heel vaak tegen haar ook al weet ik dat er geen reactie komt. Toch lijkt ze dan te communiceren door die vreemde dingetjes te doen vind het eigenlijk wel fijn want het was een heel ondeugend meisje dus mijn gevoel zegt dat ze het echt is ik hoop dat ik in de toekomst beter kan leren communiceren met haar.

Ik droom ontzettend veel over haar, deze dromen zijn heel levendig en houden me sterk om dit verlies te dragen.