Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Rare openbare verschijnselen in Italië
Ingezonden:  29 Apr 2014 14:22
Toen ik en mijn familie 2 jaar geleden op vakantie gingen naar Italië aan het Iseo meer gebeurde er iets naars. Mijn moeder (die ook mee was) kreeg een hersenbloeding. Iedere dag ging ik met mijn zoon, dochter en kleinzoon naar het plaatselijke ziekenhuis om haar te bezoeken maar onderweg naar dat ziekenhuis kwamen we de raarste verschijnselen tegen. Op de eerste dag regende het heel hard, en het was rond een uur of 2 in de middag. Toen we aan het rijden waren in de stromende regen, stond de linker weg helft in de brand?! En het vuur doofde niet. Wij zochten een logische verklaring maar we zochten niet achter het paranormale. Op de 2e dag reden we langs de zelfde locatie van de brand op de weg.. En de weg was niet aangetast. Maar op het weiland naast de weg stonden zo'n 20 schapen in een kring, met 4 ezels er tussendoor. Ik kan het moeilijk beschrijven en er zijn ook geen foto's van maar ze stonden in een hele rare symmetrische vorm. Maar op de 3e dag toen we rond 8 uur s'avonds weer op bezoek gingen naar het ziekenhuis stond er op de locatie van de brand en de schapen, een houtenkruis tegen het hek van het weiland dat extreem verlicht werd door de zon, maar het was bijna donker.

Dit gebeurde allemaal in 3 dagen. Daarna zijn we weer terug gegaan naar Nederland. Mijn vrouw leeft nog steeds. Maar die 3 rare verschijnselen blijven in mijn gedachten. Heeft iemand hier meer ervaring mee?
Ingezonden:  29 Apr 2014 18:48
Wie kreeg nu een hersenbloeding? Je moeder of je vrouw? Vraag me dit af doordat je zegt
Quote:
Mijn vrouw leeft nog steeds.


Verder, vuur voor zware tijden, schapen met ezels voor grote hechte familie, kruis voor de uiteindelijke dood. Oftewel, na de zware tijden zullen jullie zullen het gezin eerst nog goed groot zien worden voordat je als je oud bent overlijd. Dit is hoe ik het zo gauw interpreteer m.b.v. het verhaal dat je schreef en niets meer.