Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Boomachtig figuur
Ingezonden:  03 Jul 2014 17:56
Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik spiritueel afgesloten ben, terwijl ik er juist wel behoefte aan heb om contacten te houden.
Maar het wil niet meer zo. Iedere ervaring die ik de laatste tijd heb is vaag, ik kan er de vinger niet meer op leggen en ben de laatste tijd zelfs schrikachtig terwijl ik dit nooit eerder heb ervaren; ik had nooit angst voor het spirituele.

Er is een ervaring in het bijzonder die me bezig houdt, het beeld komt iedere keer bij me terug.
Ik lag ik bed en zag het beeld voor me van handen met onwaarschijnlijk lange vingers met aderen die bijna op de huid lagen. Ze waren helemaal grijs/wit, zelfs de aders waren niet blauw, op een vreemde manier deed het me denken aan een boom.
"Het" bevond zich in de slaapkamer maar was tegelijkertijd verder weg, alsof de kamer 10 meter dieper was; alles was zwart, er waren geen muren of vloeren.
Ook op dit moment kon ik er geen vinger op leggen, ik wist niet wat het was, wat het kwam doen, of het positief of negatief was. Ik denk dat ik licht angstig wordt van de onduidelijkheid
En ineens was het weg uit de verte, en lagen de handen op mijn hoofd; in een flits.
Ik was moe, wilde alert blijven maar viel direct in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker, en kon ik het me niet eens herinneren, dat kwam pas later terug.

Sinds mijn 'gids' weg is komen dingen pas weer dichtbij, daarvoor bleef alles een kamer bij me vandaan.

Maargoed, ik vraag me af wat het oude figuur met de boomachtige handen met me deed, of van me wilde. Heeft iemand misschien een suggestie?

Liefs
Ingezonden:  07 Jul 2014 07:51
Je gids komt vanzelf weer terug en de boomachtige handen wilden iets van je, maar kreeg geen doorgang.

Susan
Ingezonden:  09 Jul 2014 19:18
Bedankt voor je reactie Susan.
Ik heb mijn gids inmiddels gelukkig weer terug, al zal hij blijven komen en gaan. Ik merk dat ik mezelf niet ben zonder hem.