»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / kaartlegging zonder foto
Ingezonden:  27 Feb 2016 13:01
Benieuwdje, wil je even laten horen of jij je in de 1e kaart kan vinden? Dan klopt de hele legging namelijk.
Dat is Zwaarden V. Zwaarden kaarten laten altijd strijd zien, vaak met pijn en verdriet. Deze kaart is niet heel duidelijk. Waarschijnlijk heeft het met een nederlaag, falen, zorgen en verlies te maken. Er is een strijd geleverd. Er is ook beweging in de tijd tussen heden, verleden en toekomst.
Op de afbeelding staan drie personen die allemaal iets anders uitbeelden. Het kan dat je een strijd gewonnen hebt, maar er toch een vervelend gevoel aan over houdt. Of je bent degene die opgegeven heeft of degene die op het juiste moment is gestopt. De kaart wil je ook nog zeggen dat het goed is te strijden voor je idealen.
Ingezonden:  29 Feb 2016 14:11
sorry voor mijn late reactie, ja ik kan mij wel plaatsen in de strijd. een moeilijke relatie namelijk achter de rug. wat zei de volledige legging!
bedankt voor je tijd!
Ingezonden:  29 Feb 2016 17:37
1) Er is een strijd geweest die je verloren hebt. Misschien niet letterlijk, dan figuurlijk omdat je relatie voorbij is wat je vertelde.

2) Het probleem is dat je blijft kijken naar wat geweest is en wat echt veel pijn doet. Het is belangrijk om te zien wat je nog hebt.

3) Waar je probleem vandaan komt ligt Zwaarden II. Je sluit je af en je bent star in je denken. Ziende blind en horende doof. Door je af te sluiten belemmer je jezelf in je ontwikkeling.

4) Het verleden laat zien dat wat je zaait je zal oogsten. Het verleden is heel breed, kan gisteren geweest zijn, maar ook 10 jaar geleden. Er zijn toen dingen in werking gesteld die positief waren en door rustig af te wachten kom je waar je wezen moet.

5)Je wens/doel laat een veilig thuis zien. Vaak heeft de kaart ook te maken met een feestje dat gevierd wordt of het slagen ergens van. Gezellig bij elkaar samen komen om iets te vieren.

6) De 1e kaart in de toekomst laat harmonie zien en een basis van groei en geluk. Alles is een relatie van geven en nemen.

7) Over jouzelf laat deze kaart groei en ontwikkeling zien. Kan ook met reizen te maken hebben, eventueel in de geest of voor een studie. De kaart staat namelijk ook voor de ontdekkingsreiziger.

8) Zoals de ander jou ziet is Pentakels V. De bedrog kaart. Dan ben je bedrogen of je bedrieg jezelf.

9) Je hoop en/of vrees is Zwaarden VIII. Het getal 8 laat dualiteit zien van oorzaak en gevolg. Je bent bang dat je geen uitweg ziet en vast blijft zitten in problemen. De 8 zwaarden vormen een haag die het verleden afsluit. Dat zal dan waarschijnlijk zijn wat je hoopt.

10)  Het antwoord/het vermoedelijke vervolg laat Rad van Fortuin zien. Deze kaart staat voor een verandering en meestal een wending ten goede. Er is een cyclus afgesloten. Toch is het zo dat het nog alle kanten op kan want jij bepaalt door de beslissingen die je neemt hoe alles verder gaat. Maar als je op de juiste, positieve manier verder gaat met je leven en niet wanhopig blijft kijken naar wat geweest is zal je die positieve draai gaan krijgen.

Ik hoop dat je er iets mee kan en hoor het wel als je nog vragen heb.
Ingezonden:  02 Feb 2017 07:12
Dag Hoge priesteres zou je aub voor mij ook een legging kunnen doen aub?
Ingezonden:  25 Feb 2018 21:32
beste Hoge priesteres , graag zou ik ook een legging willen als mogelijk is.
Ingezonden:  02 Mrt 2018 16:07
Ik ben al een poos niet meer hier geweest dus zie jullie berichtjes nu pas kasteeltje en lichtje. Als jullie nog interesse hebben hoor ik het wel.
Eerste kaart voor Kasteeltje is De Keizer. Dat is kaart IV en het getal 4 laat stilstand zien. De Keizer is een krachtig persoon die energie en macht heeft. Hij beheerst zijn emoties en zit meer in zijn verstsnd dan in zijn gevoel. Dat kan je zien aan zijn voeten die geharnast zijn, want voeten symboliseren innerlijk begrijp en omdat er een harnas omzit is dat er niet. Als je je ksn vinden in deze kaart is de rest vsn de kaartlegging ook goed en geef ik dat door. Ik hoor het wel.
Ingezonden:  02 Mrt 2018 16:09
Lichtje, jou eerste kaart is Kracht en laat zien dat het hoger zelf het lager zelf overwint. Dat het belangrijk is om sterk te blijven. Op de sfbeelding zie je een leeuw en de strijd met de leeuw is de strijd die binnenin jou aan de gang is. Deze kaart is wat er nu speelt en sls je je erin kan vinden gs ik de andere kaarten ook voor je uitwerken
Ingezonden:  18 Mrt 2018 19:05
Hoge priesteres in een ander topic had ik gereageerd op een bericht van jou. Ik krijg geen melding van dit forum dus heb nooit gereageerd. Sorry daarvoor. Ik weet niet of je nog steeds leggingen doet maar ik zou er ook graag een willen aanvragen. Alvast bedankt.
Ingezonden:  20 Mrt 2018 12:46
Ik heb weer even een hele nieuwe legging gedaan Marjo, omdat situaties kunnen veranderen.

1) De kern, wat er nu aan de hand is laat De Kluizenaar zien. Die kaart zegt dat je aan het zoeken bent naar waarheid. Vaak is er eenzaamheid en stilte nodig om zover te komen. Belangrijk ook om het licht in jezelf te vinden. De Kluizenaar bestijgt de berg met kennis en levenservaring, hij is een wijs persoon en heeft geleerd om te luisteren naar zijn Hogere Zelf.

2) Het probleem is Staven IX.  Je hebt een geestelijke strijd achter de rug en daarom ben je erg op je hoede. Je moet alles op een rijtje zetten. Belangrijk om een scheiding tussen werkelijkheid en verleden te maken.

3) Waar het probleem vsndaan komt ligt  Ridder vanBekers. Ridders laten beweging zien, deze ridder gaat naar rechts, het oosten waat de zon opkomt en is daarom zegebrengend. Bekers zijn gevoels kasrten. De kaart laat boodschappen van vriendschap en liefde zien. Ook een nieuwe levensstijl.

4) In het verleden ligt Staven IV. Een periode die afgesloten wordt. Er is gelegenheid om feest te vieren. Soms met het slagen van iets te maken maar kan ook een gezellige bijeenkomst van vrienden en familie zijn. Het verleden kan gisteren maar ook tientallen jaren geleden zijn en is dus heel breed.

5) Je wens/doel is De Hogepriesteres. Heeft te maken met slle kennis die de mens heeft maar nog verborgen is. Dualiteit is er ook en het stille geduldige wachten.

Niet alles hoeft op jou te slaan dus pak eruit waar je wat mee kan.

6) De eerste kaart in de toekomst is Matigheid. Het is belangrijk om de middenweg te nemen en je wordt daarbij geholpen door je beschermengel.

7) De kaart die iets over jou vertelt is Pentakels IV. Je zit vast, stroomt niet goed door. Er is een blokkade.

8) Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed is Schildknaap van Pentskals. Deze kaart heeft vaak met leren te maken. Op de afbeelding staat een schildknaap met een Pentagram die hij vol aandacht aan het bestuderen is. De kaart laat ook boodschappen van liefde en vriendschap zien. Op de afbeelding staan op de achtergrond blauwe bergen. Die wijzen naar een doel in de toekomst, dat nog ver weg is maar wel veel te bieden heeft.

9) Je hoop en/of vrees is de Koningin van Staven. Staven kaarten laten wilskracht zien. Deze persoon heeft een goede intuïtie, is wilskrschtig, eerlijk, vriendelijk en een sterke persoonlijkheid. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie.

10) De laatste kaart is het antwoord of het vermoedelijke verloop en daar ligt Bekers IV. Je bent ontevreden over de bestaande toestand maar erkomen nieuwe kansen. Het is ook de meditatie kaart en het is goed voor je om bij jezelf naar binnen te gaan en te mediteren. Belangrijk ook om onderscheid te maken tussen wens en behoefte. Wie gelukkig wil zijn moet het niet willen worden.