»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / kaartlegging zonder foto
Ingezonden:  27 Feb 2016 13:01
Benieuwdje, wil je even laten horen of jij je in de 1e kaart kan vinden? Dan klopt de hele legging namelijk.
Dat is Zwaarden V. Zwaarden kaarten laten altijd strijd zien, vaak met pijn en verdriet. Deze kaart is niet heel duidelijk. Waarschijnlijk heeft het met een nederlaag, falen, zorgen en verlies te maken. Er is een strijd geleverd. Er is ook beweging in de tijd tussen heden, verleden en toekomst.
Op de afbeelding staan drie personen die allemaal iets anders uitbeelden. Het kan dat je een strijd gewonnen hebt, maar er toch een vervelend gevoel aan over houdt. Of je bent degene die opgegeven heeft of degene die op het juiste moment is gestopt. De kaart wil je ook nog zeggen dat het goed is te strijden voor je idealen.
Ingezonden:  29 Feb 2016 14:11
sorry voor mijn late reactie, ja ik kan mij wel plaatsen in de strijd. een moeilijke relatie namelijk achter de rug. wat zei de volledige legging!
bedankt voor je tijd!
Ingezonden:  29 Feb 2016 17:37
1) Er is een strijd geweest die je verloren hebt. Misschien niet letterlijk, dan figuurlijk omdat je relatie voorbij is wat je vertelde.

2) Het probleem is dat je blijft kijken naar wat geweest is en wat echt veel pijn doet. Het is belangrijk om te zien wat je nog hebt.

3) Waar je probleem vandaan komt ligt Zwaarden II. Je sluit je af en je bent star in je denken. Ziende blind en horende doof. Door je af te sluiten belemmer je jezelf in je ontwikkeling.

4) Het verleden laat zien dat wat je zaait je zal oogsten. Het verleden is heel breed, kan gisteren geweest zijn, maar ook 10 jaar geleden. Er zijn toen dingen in werking gesteld die positief waren en door rustig af te wachten kom je waar je wezen moet.

5)Je wens/doel laat een veilig thuis zien. Vaak heeft de kaart ook te maken met een feestje dat gevierd wordt of het slagen ergens van. Gezellig bij elkaar samen komen om iets te vieren.

6) De 1e kaart in de toekomst laat harmonie zien en een basis van groei en geluk. Alles is een relatie van geven en nemen.

7) Over jouzelf laat deze kaart groei en ontwikkeling zien. Kan ook met reizen te maken hebben, eventueel in de geest of voor een studie. De kaart staat namelijk ook voor de ontdekkingsreiziger.

8) Zoals de ander jou ziet is Pentakels V. De bedrog kaart. Dan ben je bedrogen of je bedrieg jezelf.

9) Je hoop en/of vrees is Zwaarden VIII. Het getal 8 laat dualiteit zien van oorzaak en gevolg. Je bent bang dat je geen uitweg ziet en vast blijft zitten in problemen. De 8 zwaarden vormen een haag die het verleden afsluit. Dat zal dan waarschijnlijk zijn wat je hoopt.

10)  Het antwoord/het vermoedelijke vervolg laat Rad van Fortuin zien. Deze kaart staat voor een verandering en meestal een wending ten goede. Er is een cyclus afgesloten. Toch is het zo dat het nog alle kanten op kan want jij bepaalt door de beslissingen die je neemt hoe alles verder gaat. Maar als je op de juiste, positieve manier verder gaat met je leven en niet wanhopig blijft kijken naar wat geweest is zal je die positieve draai gaan krijgen.

Ik hoop dat je er iets mee kan en hoor het wel als je nog vragen heb.
Ingezonden:  02 Feb 2017 07:12
Dag Hoge priesteres zou je aub voor mij ook een legging kunnen doen aub?
Ingezonden:  25 Feb 2018 21:32
beste Hoge priesteres , graag zou ik ook een legging willen als mogelijk is.
Ingezonden:  02 Mrt 2018 16:07
Ik ben al een poos niet meer hier geweest dus zie jullie berichtjes nu pas kasteeltje en lichtje. Als jullie nog interesse hebben hoor ik het wel.
Eerste kaart voor Kasteeltje is De Keizer. Dat is kaart IV en het getal 4 laat stilstand zien. De Keizer is een krachtig persoon die energie en macht heeft. Hij beheerst zijn emoties en zit meer in zijn verstsnd dan in zijn gevoel. Dat kan je zien aan zijn voeten die geharnast zijn, want voeten symboliseren innerlijk begrijp en omdat er een harnas omzit is dat er niet. Als je je ksn vinden in deze kaart is de rest vsn de kaartlegging ook goed en geef ik dat door. Ik hoor het wel.
Ingezonden:  02 Mrt 2018 16:09
Lichtje, jou eerste kaart is Kracht en laat zien dat het hoger zelf het lager zelf overwint. Dat het belangrijk is om sterk te blijven. Op de sfbeelding zie je een leeuw en de strijd met de leeuw is de strijd die binnenin jou aan de gang is. Deze kaart is wat er nu speelt en sls je je erin kan vinden gs ik de andere kaarten ook voor je uitwerken
Ingezonden:  18 Mrt 2018 19:05
Hoge priesteres in een ander topic had ik gereageerd op een bericht van jou. Ik krijg geen melding van dit forum dus heb nooit gereageerd. Sorry daarvoor. Ik weet niet of je nog steeds leggingen doet maar ik zou er ook graag een willen aanvragen. Alvast bedankt.
Ingezonden:  20 Mrt 2018 12:46
Ik heb weer even een hele nieuwe legging gedaan Marjo, omdat situaties kunnen veranderen.

1) De kern, wat er nu aan de hand is laat De Kluizenaar zien. Die kaart zegt dat je aan het zoeken bent naar waarheid. Vaak is er eenzaamheid en stilte nodig om zover te komen. Belangrijk ook om het licht in jezelf te vinden. De Kluizenaar bestijgt de berg met kennis en levenservaring, hij is een wijs persoon en heeft geleerd om te luisteren naar zijn Hogere Zelf.

2) Het probleem is Staven IX.  Je hebt een geestelijke strijd achter de rug en daarom ben je erg op je hoede. Je moet alles op een rijtje zetten. Belangrijk om een scheiding tussen werkelijkheid en verleden te maken.

3) Waar het probleem vsndaan komt ligt  Ridder vanBekers. Ridders laten beweging zien, deze ridder gaat naar rechts, het oosten waat de zon opkomt en is daarom zegebrengend. Bekers zijn gevoels kasrten. De kaart laat boodschappen van vriendschap en liefde zien. Ook een nieuwe levensstijl.

4) In het verleden ligt Staven IV. Een periode die afgesloten wordt. Er is gelegenheid om feest te vieren. Soms met het slagen van iets te maken maar kan ook een gezellige bijeenkomst van vrienden en familie zijn. Het verleden kan gisteren maar ook tientallen jaren geleden zijn en is dus heel breed.

5) Je wens/doel is De Hogepriesteres. Heeft te maken met slle kennis die de mens heeft maar nog verborgen is. Dualiteit is er ook en het stille geduldige wachten.

Niet alles hoeft op jou te slaan dus pak eruit waar je wat mee kan.

6) De eerste kaart in de toekomst is Matigheid. Het is belangrijk om de middenweg te nemen en je wordt daarbij geholpen door je beschermengel.

7) De kaart die iets over jou vertelt is Pentakels IV. Je zit vast, stroomt niet goed door. Er is een blokkade.

8) Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed is Schildknaap van Pentskals. Deze kaart heeft vaak met leren te maken. Op de afbeelding staat een schildknaap met een Pentagram die hij vol aandacht aan het bestuderen is. De kaart laat ook boodschappen van liefde en vriendschap zien. Op de afbeelding staan op de achtergrond blauwe bergen. Die wijzen naar een doel in de toekomst, dat nog ver weg is maar wel veel te bieden heeft.

9) Je hoop en/of vrees is de Koningin van Staven. Staven kaarten laten wilskracht zien. Deze persoon heeft een goede intuïtie, is wilskrschtig, eerlijk, vriendelijk en een sterke persoonlijkheid. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie.

10) De laatste kaart is het antwoord of het vermoedelijke verloop en daar ligt Bekers IV. Je bent ontevreden over de bestaande toestand maar erkomen nieuwe kansen. Het is ook de meditatie kaart en het is goed voor je om bij jezelf naar binnen te gaan en te mediteren. Belangrijk ook om onderscheid te maken tussen wens en behoefte. Wie gelukkig wil zijn moet het niet willen worden.
Ingezonden:  25 Mrt 2018 10:42
Super bedankt voor de legging, ik kan hem helemaal plaatsen en het klopt Op vele vlakken.
Enorm bedankt hiervoor. liefs Marjo
Ingezonden:  26 Mrt 2018 16:48
Graag gedaan Marjo. Maar moet wel voor 100% kloppen hoor en niet alleen op vele vlakken.
Ingezonden:  27 Mrt 2018 19:09
Hallo Hoge Priesteres, zou u voor mij ook een legging willen doen? Alvast heel erg bedankt.
Ingezonden:  29 Mrt 2018 10:33
B1986, jou eerste kaart is Aas van Bekers. Azen symboliseren altijd iets nieuws en Bekers laten gevoelens zien. Deze kaart laat zien dat je overstroomd wordt door liefdevolle gevoelens. De kaart laat ook een nieuw begin zien.
Deze kaart is de kern, waar het om gaat en als dat klopt zijn de andere kaarten ook goed en kan ik die even verder uitwerken en opsturen. Ik hoor t wel.
Ingezonden:  29 Mrt 2018 19:00
Hoge Priesteres, het klopt, ben benieuwd naar de andere kaarten :)
Ingezonden:  04 Apr 2018 15:43
Het probleem is dat je je emoties niet laat zien. Er is onderdrukte woede of passie en je hebt gekwelde gevoelens.

Waar het probleem vandaan komt is De Keizer. Je zit meer in je verstand dan in je gevoel. Er zit een harnas om de voeten op de afbeelding en voeten symboliseren innerlijk begrip. Het is kaart IV en het getal 4 laat stilstand/verstarring zien.

In het verleden ligt de bedrogkaart. Het kan in de relationele sfeer zijn, dan voel je je in de kou gezet en ben je bedrogen. Als dat niet het geval is bedrieg je jezelf.

Je wens/doel laat zien dat je alles op een rijtje wilt zetten. Je bent geestelijk gewond en op je hoede. Gebruik je verstand en breng een scheiding tussen werkelijkheid en verleden.

De eerste kaart in de toekomst laat Zwaarden IV zien. Zwaarden kaarten laten zien dat er strijd is, vaak met pijn en verdriet. Deze kaart zegt dat antwoorden op vragen in jezelf gezocht moeten worden. In de stilte komen de antwoorden. Belangrijk om in alle rust na te denken.

Over jouzelf ligt er Bekers III. Een kaart die het samenzijn met vrienden/vriendinnen laat zien, gezelligheid en leuke dingen doen.

Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed laat het gebroken hart zien. Scheiding, verdriet en verlies.

Je hoop en/of vrees laat zien dat je hard en geconcentreerd aan het werk bent met heel veel aandacht daarvoor.

De laatste kaart Pentakels IV. De kaart die laat zien dat je vastzit, er een blokkade is en je niet goed doorstroomt. Weer een 4 dus stilstand/verstarring.

Ik heb er nog een kaart bijgepakt en dat is Zwaarden VI. Deze kaart laat zien dat je in rustiger vaarwater gaat komen. Je bent onderweg naar een betere toekomst. Onderneem zelf actie om betere omstandigheden te creëren.  Hoeel je last zwaar is heb je toch de energie om verder te gaan. De kaaart laat ook geestelijke bagage zien en soms is het de verhuiskaart.
Ingezonden:  06 Apr 2018 15:28
Hoge Priesteres,

Dit is echt confronterend, het klopt. Ik vind het fijn dat u dit voor mij heeft gedaan, heel erg bedankt!
Ingezonden:  10 Apr 2018 19:07
Graag gedaan en fijn dat het klopt.
Ingezonden:  15 Apr 2018 21:03
Dat is een goede kaartlegging.
Ingezonden:  16 Apr 2018 12:17
Hallo Priesteres, graag zou ik ook een kaartlegging willen ontvangen. Is er nog iets wat je dan van mij nodig hebt of wilt weten? Alvast reuze bedankt!
Groetjes 10eke
Ingezonden:  17 Apr 2018 19:40
Niets nodig hoor 10eke. Jou 1e kaart is Koning van Zwaarden. Zwaarden kaarten laten altijd strijd zien. De koning is een eerlijk, rechtvaardig en strijdlustig persoon. Soms heeft de kaart te maken met wettelijke regelingen en beslissingen die genomen moeten worden.
Dat is de kern, waar het om gaat en als die kaart klopt is de rest ook goed en zal ik die doorgeven.
Tijdens het schudden vd kaarten viel de Aas van Staven eruit en die kaart kwam ook in de legging nog een keer terug. Azen symboliseren altijd iets nieuws en Staven kaarten staan voor willen en wilskracht. Deze kaart laat het begin van iets nieuws zien.
Ik hoor wel of je er wat mee kan.
Ingezonden:  20 Apr 2018 13:45
Hoi Hoge priesteres, strijdlustig ben ik wel en kan me daar wel in vinden Ik sta momenteel ook op een kruispunt in mijn leven, waarin knopen door gehakt moeten worden, dus ik ben zéker wel benieuwd naar wat je eventueel nog meer te vertellen hebt Bedankt tot dusver !!
Ingezonden:  21 Apr 2018 17:57
Het probleem is Zwaarden II dat een gebroken hart laat zien, scheiding, verlies en tranen.

Waar het probleem vandaan komt heeft met je intuïtie te maken. Wijsheid en groeikracht, ook vriendelijkheid en optimisme. De kaart ide hier ligt is de Koningin van Staven. Belangrijk om de stem van je hart te volgen en je intuïtie te raadplegen.

In het verleden ligt de Aas van Staven, dezelfde kaart die er tijdens het schudden ook uit viel. Die kaart laat het begin van iets nieuws zien, kan ook nieuwe levensenergie zijn. Azen symboliseren altijd iets nieuws en Staven staan voor willen, een sterke wilskracht. Het verleden is heel breed, kan gisteren geweest zijn maar ook tientallen jaren geleden.

Je wens/doel is de Zon. Vreugde, vernieuwing, levenskracht, zelfvrtrouwen en de waarheid.

De eerste kaart in de toekomst is Schildknaap van Pentakels. Die kaart laat boodschappen van liefde en vriendschap zien. Ook dat je met alle aandacht aan het leren bent. Op de achtergrond van de afbeelding staan blauwe brgen en een bomengroep en die wijzen naar een doel in de toekomst dat nog ver weg ligt maar veel te bieden heeft.

De kaart die wat over jou vertelt is De Ster. Een hele positieve kaart die tevredenheid en dankbaarheid laat zien. Ook vrede, hoop, liefde en harmonie.

Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed is de Aas van Bekers. Die kaart laat overstromen van liefdevolle gevoelens zien.

Je hoop en/of vrees is de Koning van Staven. In dit geval je hoop neem ik aan. Geestelijke groei en geestelijke macht. Goed doordachte plannen en je zal leiding en richting ontvangen van hogerhand.

De laatste kaart is de uitkomst/het vermoedelijke verloop en daar ligt de Aas van Zwaarden. Azen symboliseren wat nieuws en zwaarden kaarten staan voor strijd. Op de afbeelding is een tweesnijdend zwaard te zien dat gebruikt wordt uit liefde. Er moet een knoop doorgehakt worden. Dat zwaard geeft ook een nieuwe richting aan die je in moet gaan slaan.

Laat maar weten als je iets niet begrijpt, dan kijk ik daar nog even verder naar.
Ingezonden:  21 Apr 2018 20:04
Hallo Hoge priesteres, super zeg hoe je alles zo perfect weet te verwoorden, mijn complimenten. Wat ik mij afvraag is of sommige dingen die je benoemd hebt, betrekking kunnen hebben op het verleden?

Zwaarden II loopt volgens mij zo'n beetje als een rode draad door mijn leven en van alle drie aspecten die je daarbij genoemd hebt (scheiding, verlies en verdriet), hebben inmiddels al plaats gevonden in mijn leven.

Wat je over het verleden zegt, dat is erg treffend. Mijn leven bestond tientallen jaren uit overleven en hieruit voortvloeiende wilskracht.

Jarenlang heb ik in een sluimertoestand geleefd, nu bezig met spiritueel ontwaken en alles wat hierbij komt kijken. Dat is zoals je het mooi verwoord bij de 1e kaart ( schildknaap van Pentakels)

Het is fijn te lezen dat de Ster zo'n positieve kaart is. Ik ben inderdaad nooit veel gewend geweest en heb nooit dingen cadeau gehad in het leven en hard voor mijn geluk moeten knokken. Ik kan heel blij zijn met kleine dingen en inderdaad ben een heel tevreden mens. Hier sluit de kaart van hoop erg op aan, zit in een proces van geestelijke groei en wil dit uitdragen naar mijn omgeving en medemensen.
Leiding van hogerhand krijg ik steeds vaker bevestigd en de dingen komen precies op het juiste moment op mijn pad.

Wat betreft de laatste kaart, kan dit ook deels met bepaalde stappen in het verleden te maken hebben? Zo'n tweeënhalf jaar geleden heb ik namelijk gebroken met mijn familie en ben een ander pad gaan bewandelen. De weg om deze knoop door te hakken, daar zijn wel wat jaren over heen gegaan voordat ik de kracht had om deze stap te zetten (breken met je familie doe je namelijk niet zomaar)

Door deze stap te nemen ben ik ook een andere richting op gegaan en dat voelt bevrijdend. Alles wat je me verteld hebt, voelt als een bevestiging op wat ik diep vanbinnen al weet en dat vind ik heel fijn, weet dat ik de juiste stappen genomen heb en nog steeds aan het zetten ben.

Hartelijk dank voor je legging, ben er heel blij mee. Bijzonder mooi dat je deze gave hebt, héél dankbaar!  Veel liefs 10eke
Ingezonden:  22 Apr 2018 08:17
Zwaarden II is dus het probleem en dat loopt dus als een rode draad door je leven

Alleen de vierde kaart heeft met het verleden te maken, de rest niet. De laatste kaart is het antwoord op wat je wilt weten of vermoedelijk verloop en dan ben je daar over een half jaar.

Fijn dat je je erin kan vinden. Ondank ik dit al jaren doet toch altijd weer fijn voor me om te horen. Ik noem mezelf op het forum Hoge Priesteres omdat dat een kaart van de Tarot is die me aanspreekt.

Groetjes,  Trix
Ingezonden:  22 Apr 2018 11:01
Dank je wel voor de legging en de daarbij horende uitleg, Trix ! Top
Liefs 10eke
Ingezonden:  25 Apr 2018 09:09