»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / kaartlegging zonder foto
Ingezonden:  14 Jul 2014 10:35
Ik wil me graag verder ontwikkelen en zoek proefpersonen. Als ik genoeg gegevens heb kloppen ook de kaartleggingen zonder foto. Nu wil ik het proberen met een minimaal van gegevens. Wie dus een tarot kaartlegging (keltisch kruis) nodig heeft om verder te komen wil ik op deze manier graag kaarten voor leggen. Dan wil ik alleen je voornaam en geboortedatum om te kijken of ik al zover ben dat ik dat ook kan. Verder wil ik dan niets van je weten. Natuurlijk ook graag je email adres, zodat ik weet waar ik mijn reading heen kan sturen.
Ingezonden:  14 Jul 2014 18:57
Graag .
Carla 17-11-1967
Ingezonden:  15 Jul 2014 06:31
Beste xxxx. Voor jou heb ik 24-6 een kaartlegging gedaan. Het is niet de bedoeling dat jij voor iemand anders aan aanvraag doet. Het is echt voor degene die dit leest en liever geen foto op wil sturen. Of die net als ik benieuwd is of zoiets ook met alleen een naam en geboortedatum lukt. Voor mij natuurlijk ook om te kijken of ik dit ook kan.
Ingezonden:  18 Jul 2014 14:18
JohnRoss 14-02-1983

Ross1983@live.nl
Ingezonden:  19 Jul 2014 06:53
Kaartlegging is zelfs mogelijk op basis van alleen een nickname, alles is energie, dus zelfs dat is mogelijk
Ingezonden:  19 Jul 2014 10:02
Dat is dan de volgende stap. Eerst kijken of het me een beetje op deze manier lukt. De 1e heb ik achter de rug. Een forumbezoekster heeft met alleen een naam en geboortedatum gegeven en wat er in de kaarten lag klopte.Nu John proberen...
Ingezonden:  20 Jul 2014 04:47
hoi hoge priesteres, wat leuk zeg. ik ben nieuw hier op het forum, ik zie dat mensen vooral veel vragen stellen, ben blij dat ik nu niet meteen wat hoef te vragen, maar ik zal de gegevens die je wilt hebbe posten, en hopelijk  wil je dan voor mij een kaartlegging doen

Bedankt alvast

voornaam: Brigitte
geb. dat: 10 oktober 1983
email: bri83@live.nl
Ingezonden:  20 Jul 2014 04:55
hoi hoge priesteres, wat leuk zeg. ik ben nieuw hier op het forum, ik zie dat mensen vooral veel vragen stellen, ben blij dat ik nu niet meteen wat hoef te vragen, maar ik zal de gegevens die je wilt hebbe posten, en hopelijk  wil je dan voor mij een kaartlegging doen

Bedankt alvast

voornaam: Brigitte
geb. dat: 10 oktober 1983
email: bri83@live.nl
Ingezonden:  10 Jun 2015 10:54
hallo hoge priester,

Zou je voor mij een kaartlegging willen doen?
Alvast bedankt.

Groetjes,

Marjolein
27-10-1974
Ingezonden:  13 Jul 2015 15:07
Hallo Marjolein

Ik was een poosje met de kaarten gestopt, sorry voor de late reactie, maar nu heb ik een poging gewaagd. Ik hoor graag of je alles kan plaatsen.

De 1e 3 kaarten willen jou ook wat zeggen, maar horen nog niet bij de echte kaartlegging

1) Je bent een nieuwe persoonlijkheid geworden, zo voelt het, als een verlossing /bevrijding ergens van,mhet is of je opnieuw geboren bent.

2) Het is belangrijk om de middenweg te blijven bewandelen. Je wordt geholpen door je beschermengel.

3) Je voelt je opgesloten in een beperkende situatie. Je ziet geen uitweg en er zijn problemen.

Verder zal ik je de belangrijkste punten doorgeven die ik uit de kaarten gehaald heb.

Waar het om gaat is dat er boodschappen zijn van liefde en vriendschap

Het probleem is dat je niet de rust neemt om alles op een rijtje te zetten, dat is wel belangrijk, want in de stilte komen de antwoorden.

Je bent te impulsief/vurig en wil het liefst je in het onbekende storten. Daar komt jou probleem vandaan.

In het verleden was je gelukkig en tevreden en genoot je van alle goede dingen.

De 1e kaart in de toekomst laat geestelijke groei en geestelijke macht zien. Je zal leiding en richting ontvangen van hogerhand.

Over jouzelf laten de kaarten liefdevolle gevoelens zien voor iemand. Het zijn hele diepe, zuivere gevoelens. De kaart is Bekers II en vaak gaat het bij die kaart om een tweelingziel.

Je hoopt op verdere groei en ontwikkeling.

De uitkomst is Bekers VIII en laten gevoelens van melancholie zien en tegenstrijdige gevoelens. Het is zo dat iedereen zijn eigen pad moet voelgen, wat soms niet meevalt, maar het is jou weg, waar jij de beslissingen kan nemen die jij zelf wilt.

Wat ook speelt is is de dualiteit van oorzaak en gevolg. Je wilt rechtvaardigheid, gerechtigheid.

Er liggen 3x beker kaarten waaraan je kan zien dat je een gevoelsmens bent.
Ook 3x staven kaarten die laten zien dat je ook wilskrachtig bent.
Ingezonden:  16 Feb 2016 23:04
Ik wil wel een legging. Als het zonder foto kan. Aangezien ik niet het email adres mocht van de mods en ook niet die van mezelf mag geven.
8-8-1999, Manuela Welgraven.
Ingezonden:  17 Feb 2016 09:25
Kan zonder foto hoor. Als je het niet via het forum wil kan je je mail adres neerzetten en mail ik je privé terug.
Ingezonden:  17 Feb 2016 10:25
Hallo  hoge priester, bedankt voor de kaartlegging. In een hoop dingen kan ik me vinden zoals b.v: rechtvaardigheid en gerechtigheid. Als ik iets in mijn hoofd heb zitten, moet dat idd ook eigenlijk gelijk gebeuren.
Waar ik me niet in kan vinden is dat ik een gelukkig en tevreden verleden heb gehad, is echt het tegenover gestelde. Ben ook benieuwd of de toekomst mij geestlijke groei en macht zal laten ervaren.
Nogmaal heel erg bedankt!!!!!
Ingezonden:  17 Feb 2016 10:56
Het verleden is heel erg breed. Kan gisteren geweest zijn, maar ook tientallen jaren geleden. Dus misschien wil die kaart toch laten zien dat je niet mag vergeten dat je in het verleden toch een gelukkige en tevreden tijd gehad hebt. Of tussendoor of als kind misschien. De kaart ligt er dus is dat niet zonder reden.
Ingezonden:  17 Feb 2016 21:28
Het mag hier wel! Ik heb liever niet mijn mail adres op internet.. Mijn info zonder foto staat hierboven. (:
Ingezonden:  18 Feb 2016 07:29
De eerste kaart is de kern, waar het om gaat. Als die kaart klopt, klopt de hele kaartlegging. Zo niet, was mijn concentratie niet goed genoeg en probeer ik het een andere keer nog eens. Dat is Pentakels X, een positieve kaart die vaak winst en rijkdom symboliseert. De kaart laat zien dat er overdaad is en je tevreden bent. Ook laat de kaart familiebanden zien en dat je gehecht bent aan huis en haard. Kan je daar wat mee?
Ingezonden:  18 Feb 2016 15:46
Eigenlijk kan ik me niet helemaal vinden in de kaart. Ik ben niet echt tevreden met hoe alles nu gaat, en wij zijn zeker niet rijk of hebben veel geld. Familiebanden zijn ook maar mwah eigenlijk. Behalve met mijn moeder (die is heel goed), maar de rest zie ik niet heel vaak.
Ingezonden:  18 Feb 2016 19:55
Als je eens wil proberen puur op basis van naam (nickname), dan hou ik me aanbevolen.
Ingezonden:  18 Feb 2016 20:42
Ik zal het een andere keer nog eens proberen Thetrue. Beetje vreemd, want het gebeurt zelden dat het niet klopt.... Maar het kan natuurlijk gebeuren dat mijn concntratie niet goed was.

Roosmarie, met nickname moet ook lukken en heb ik meer gedaan. Een uitdaging die ik dus aanga. Je gaat het zien.
Ingezonden:  19 Feb 2016 00:05
Thetrue, kan het misschien zo zijn dat dat is wat je zou willen? Tevredenheid en gehecht aan huis en haard en familie banden. Die kaart lag voor de kern. Waar het om gaat en soms moet je het niet letterlijk nemen, maar iets verder denken, zoals ik nu doe. Het is volgens mij niet eerder bij me voorgekomen dat die eerste kaart niet klopt. Vandaar dat het me bezig hield en ik dit ineens bedacht. Er liggen namelijk ook zwaarden kaarten die staan voor strijd, pijn en verdriet.
Bij het probleem ligt Zwaarden IV. Die kaart laat zien dat antwoorden op vragen in het innerlijk gezocht moeten worden. Het zou goed voor je zijn om in alle rust na te denken en dat gebeurt nu niet.
Waar het probleem vandaan komt ligt Zwaarden VI. Je hebt geestelijke bagage die je met je mee sleept. Soms staat de kaart voor de verhuiskaart.  Verder laat de kaart zien dat er een moeilijke periode voorbij is en je in rustiger vaarwater gaat komen. Je bent nu een soort oversteek aan het maken. Je moet zelf actie ondernemen om betere omstandigheden te creëren.
Als je er nog steeds niets mee kan ligt het echt aan mij en probeer ik het volgende week nog een keer. Als het wel klopt ga ik verder met de rest en zie je dat ook verschijnen.
Ingezonden:  19 Feb 2016 12:40
Roosmarie ik heb kaarten voor je gelegd en wil graag weten of je er iets mee kan, dan ga ik door met de rest. De eerste kaart is Bekers X. Dat is de kern, waar het dus om gaat en de kaart staat meestal voor het gelukkige gezin. Genieten van alle goeds wat er is en harmonie. Het is niet zo dat het zo hoeft te zijn, maar wel waar het om draait. Wat nu belangrijk is en waar je meer over wilt weten.
Er liggen een paar heftige kaarten bij kan ik je alvast vertellen en je hebt het nodige meegemaakt zo te zien.
Ingezonden:  19 Feb 2016 12:45
We hebben hier een gelukkig gezin, daar ben ik mee meestal dagelijks van bewust, en geniet ik intens van.

Heftig past werk in mijn straat, ook als het niet leuk is.
Maar je groeit er wel weer door.
Ingezonden:  19 Feb 2016 13:50
Oh, wat dom van me. Ik dacht inderdaad te letterlijk. Sorry!
Je hebt gelijk, dat is wel wat ik heel graag wil.. Klopt!
Dat geldgebeuren is voor mij heel belangrijk en ik wil eigenlijk wel een hele hechte-gezellige familie idd..
Oh, nu ben ik echt benieuwd naar de rest haha. Bedankt!
Ingezonden:  19 Feb 2016 17:19
Vervolg Thetrue:

4) In het verleden was je hard aan het werk en sloot je je af voor je omgeving, je was hard en geconcentreerd ergens mee bezig.

5) Je wens/doel is om jezelf te overwinnen. De Zegewagen ligt op deze plaats en laat een overwinning na een ( persoonlijke ) strijd zien.

6) Binnenkort zal je emotioneel aangedaan zijn. Zie je dat er niets van je ilussies over is gebleven, dat schijn bedriegt. Ook is het belsngrijk om jezelf me in het licht te zetten, je mag er zijn! Dit is de 1e kaart in de toekomst en speelt na ongeveer een maand.

7) Over jouzelf ligt er Pentakels IX, een kaart die succes, rijkdom en overvloed laat zien.

8) Deze kaart laat zien hoe jij door de ander wordt beïnvloed of hoe de ander jou ziet. Er is groei en ontwikkeling aan de gang. De kaart heeft ook met reizen te maken, eventueel in de geest of met een studie.

9) Je hoop en/of vrees laat het stille geduldige wachten zien. Ook een intuïtief persoon en dualiteit.

10) Het antwoord/vermoedelijke verloop laat De Zon zien. Als het niet het antwoord is wat je nu nodig heb, ben je daar na ongeveer een half jaar. Een nieuwe cyclus is begonnen. Er is een nieuw 'ik ben' besef bij je gekomen. Je ziet dat alle tegenstellingen in feite een eenheid zijn. Zoals man-vrouw   leven-dood    positief-negatief. Er is geen dualiteit meer in je. Er is een bevrding gekomen en harmonie.

Ik heb er niet alle kaarten bij gezet, omdat dat jou waarschijnlijk toch niets zegt. Als je ze toch wil weten zeg je het maar. Ook hoor ik graag wat jij niet begrijpt of waar je nog vragen over hebt. De hele kaartlegging moet voor 100% kloppen
Ingezonden:  20 Feb 2016 10:00
Roosmarie, wil jij me oo doorgeven waar je je niet in kan vinden?

1) De kern is het gelukkige gezin wat je hebt. Je geniet van alle goeds en er is harmonie

2) Het probleem is De Geliefden, kaart 6 en het getal 6 staat voor een keuze die gemaakt moet worden. De kaart last ook harmonie, evenwicht en aardse liefde zien.
Doe wat je voelt, dat je moet doen en gebruik je verstand om te bedenken op welke manier je dat gaat doen.

3) Waar je probleem vandaan  komt laat Bekers IX zien. Overvloed en vervulling van wensen. Soms staat deze kaart voor de '9 maanden kaart' en dan heeft het met de geboorte te maken.

4) In het verleden ging je steeds twee stsppen vooruit en weer eentje achteruit.

5) Je wens/doel laat zien dat je wil dat deze periode voorbij gaat en niet meer terug komt. Je bent in je hart geraakt, een gebroken hart heb je. Ook voel je verdriet, eenzaamheid en heeft met een scheiding te maken. Er moeten verstandelijke beslissingen genomen worden die tegen de natuur ingaan.

6) De 1e kaart in de toekomst laat zien waar je over een maand staat. Dan ben je weer iets aan het opbouwen/oprichten. Het is belsngrijk dat je je niet af laat leiden.

7) Het is belsngrijk dat je op je woorden let en er niet zomaar wat uitflapt. Er is een vurige energie in je. Je an je lage driften gelukkig goed beheersen. Het is ook mogelijk dat er onrust en paniek toestanden zijn.

Niet alles hoeft voor jou van toepassing te zijn, er zijn veel verschillende betekenissen. Pak er dus uit waar je wat mee kan.

8) Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed laat de Ridder van Pentakels zien. Wat je zaait zal je oogsten. Onder een rustig uiterlijk schuilt een hartstochtelijke natuur. Er is het een en ander in werking en dat gaat gebeuren maar je moet daar nog even geduld voor hebben.

9) Je hoop en/of vrees laat de rouwkaart zien. Het doet pijn maar het is belangrijk om niet te blijven kijken naar wat er geweest is en voorbij. Belsngrijker om te zien wat er nog wel is en wat je daarmee kan.

10) De laatste kaart is het antwoord of het vermoedelijke verloop. In dit geval denk ik dat het een antwoord is, anders ben je hier over een half jaar. Het is Bekers VI. Weer een 6 zoals kaart 2 en dus weer een keus die je zelf kan maken.
Gebeurtenissen uit het verleden kunnen helpen huidige problemen onder ogen te zien. De kaart laat ook een relatie vsn geven en nemen zien. Heeft ook vaak met jeugdherinneringen te maken en ook met oprechte waardering.
Ingezonden:  21 Feb 2016 19:29
1) rust en harmonie vind ik erg belangrijk
2) ik moet een keuze maken, niet zo zeer het gezin zelf, maar het is er wel bij betrokken
3)geboorte gaat echt niet meer gebeuren, of onze relatie moet stuk gaan. Maar in vervulling laten gaan van wensen, zou erg fijn zijn
4)het ging traag
5)lastig, afhankelijk waar het precies over gaat. An sich ben ik tevreden met deze periode, veel inzichten gekregen.
6)ik ga me richten op mijn carrière
7) ik ben vanuit mijzelf eerlijk, maar niet te eerlijk, daar zijn velen nog niet klaar voor.
8)mooie kaart! en vooruitzicht!
9)loslaten. Maar ja, hoe weet je dat het echt is losgelaten???
10)beker VI, het is de toekomst, maar kaart kijkt naar de herinneringen, geven en nemen.. Ik vind dit een kaart, waarbij me de echte betekenis altijd onduidelijk is...
Hoe bedoel je hier eigenlijk bij "anders ben je hier over een half jaar"?
Ingezonden:  22 Feb 2016 07:58
2) De Geliefden kan ook te maken hebben met het rk op aarde wat je doet. Dat zou dan het probleem zijn wat er nu speelt.

3) Daar komt het probleem vandaan en heeft dus met 2 te maken. Zou dus bv vervulling van wensen kunnen zijn, maar daar moet jij je wel in kunnen vinden. Het is altijd goed en vaak belangrijk om te weten waar je probleem vandaan komt.

5) Zwaarden III laat zien dat je in je hart geraakt bent en je je verdrietig voelt. De kaart ligt bij je wens/doel, dus neem ik aan dat zoiets nu speelt maar je hoopt dat het voorbij gaat.

9) Bekers V die hier ligt laat zien dat je blijft kijken naar wat geweest is. Door je om te draaien en te zien wat je nog hebt ben je aan het loslaten. Het oude loslaten en verder gaan met wat er is. De kaart laat je zien dat je door moet gaan en niet blijven hangen in wat er geweest is. De kaart laat je hoop en/of vrees zien. Je hoopt misschien dat je los kan laten en verder kan gaan met wat er allemaal nog is en je angst is misschien dat dat moeilijk voor je is.

10) Bekers 6 laat ook het terugkijken naar het verleden zien. Daar ben je nu mee bezig. Er is ook oprechte waardering in je voor de positieve dingen en mensen die er om je heen zijn. Het hele leven is een relatie van geven en nemen en dat is belsngrijk om te onthouden. Dat is denk ik wat jij nu als antwoord krijgt vsn de kaart. Als je er sllemaal niets mee kan is het de kaart in de toekomst en ben je over een half jaar bij deze kaart. Dan komt de kaart over een half jaar uit. Maar het is meer een advies/inzicht wat je van deze kaart krijgt denk ik en dan is deze kaart geen kaart van de toekomst maar van het nu. Voor nu dit moment. Ik hoop dat het zo duidelijk voor je is.
Ingezonden:  24 Feb 2016 10:29
Dank je, ik heb het vermoeden waar het precies om gaat, maar dat laat ik je snel weten.
Ingezonden:  25 Feb 2016 14:33
Beste hoogpriesters!
Is het mogelijk om voor mij ook een legging te doen, ik heb je proberen mailen maar je email is niet zichtbaar.

Mvg
Ingezonden:  25 Feb 2016 19:29
Als je er geen problemen mee hebt dat het op het forum neergezet wilmik met alle plezier een legging voor je doen. Email mag ik hier niet neerzetten, dus klopt dat je dat niet kan vinden.