Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Bijzonder | Speciaal | we weten het jammer genoeg nog niet...
Ingezonden:  17 Sep 2014 17:18
Hi iedereen,

Ik zit de hele tijd te denken of deze wereld niet hetzelfde is als bij sommige tekenfilms (op nickelodeon), zoals Avatar om maar een voorbeeld te noemen;
Zou het niet kunnen dat de Avatar vroeger (misschien wel nog steeds) bestaat/bestond ergens op aarde? Of misschien is er wel een 'onzichtbaar' planeet die mensen niet met het blote oog zomaar kunnen zien waar er mythische wezens wonen etc. ? En zo kan je eigenlijk steeds meer fylosofische vragen stellen..

In ieder geval. Ik geloof ook dat er iets is tussen hemel en aarde maar iets zegt bij ook dat er ergens iets magisch is.. als in een sprookje dus. Of ben ik soms te veel geobserveerd  door tekenfilms..?

Bovendien heb ik ook steeds het sterke gevoel dat ik heel bijzonder/speciaal ben.. Ik heb het niet over dat aura's zien of dergelijke, maar over écht bijzonder alsof ik heel uniek ben en zeldzaam.. Het is moeilijk uit te leggen, maar zo voelt het. Hierdoor ben ik ook steeds meer in magie en alles wat ermee te maken heeft, gaan geloven. (Misschien geloof ik té veel in dingen..? )

Hopelijk begrijpt iemand dit. En als je ook zo'n gevoel hebt, zou ik het graag willen weten.

Liefs,

Noza
Ingezonden:  17 Sep 2014 17:22
PS. Als ik dit allemaal terug lees, klinkt het voor mij een beetje vaag.. Maar hopelijk begrijpt iemand het. En je mag het altijd vragen als er iets niet duidelijk is.
Ingezonden:  17 Sep 2014 18:39
De films van avatar,  starwars (hopelijk de goede opgeschreven), veel Disney films,  zijn in mijn ogen inderdaad ontstaan doordat hun meer mochten doorgeven.  Alleen is het wel overtrokken om kijkcijfers,  ook logisch.
Maar engelen, elfen, elementalen, buitenaards leven in mijn ogen bestaat het in verschillende vormen. Een soms mogen we er een klein stukje van zien. ..

Atlantis heeft ook bestaan ondanks dat ze het nog niet hebben gevonden.  De piramides van nog hun geheimen onthullen. .. Er komen nog veel dingen die we eigenlijk in ons hart wel wisten maar verstandelijk afgeschoven op onmogelijk. ....
Ingezonden:  17 Sep 2014 20:13
Quote:
Er komen nog veel dingen die we eigenlijk in ons hart wel wisten maar verstandelijk afgeschoven op onmogelijk. ....


Inderdaad, ik snap echt niet waarom. Ik heb zin om dat terug te draaien op één of andere manier waardoor we misschien er meer in gaan geloven..
Ingezonden:  18 Sep 2014 06:05
De mens is er echt nog niet klaar voor. ..
Dat zou geen verlichting gaan betekenen maar ondergang.
Ingezonden:  18 Sep 2014 06:17
Wanneer is de mens er dan wel klaar voor? En hoezo ondergang?
Zelf denk ik dat ik er misschien iets meer klaarvoor ben omdat de meeste mensen die ik ken er niet zo sterk als ik in geloven. Dat wil niet zeggen dat ik er helemaal klaarvoor ben, maar wel zoals ik al zei iets meer dan de 'niet-gelovigen'.
Ingezonden:  18 Sep 2014 09:02
Heel veel zielen zijn er gewoon nog niet klaar voor, ook onder de mensen die verder zijn.
Als ze hun ziel te zien zouden krijgen, zouden zovelen schrikken dat er chaos ontstaat.
Ingezonden:  18 Sep 2014 09:06
Hmm.. wel jammer.. :s