»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Meneer zoekt aandacht.
Ingezonden:  11 Jan 2015 00:50
Hoi,

Ik wist even geen betere titel maar ik zal hem even uitleggen. Boven op zolder, waar ik mijn kamer heb, heb ik al meerdere malen ervaringen gehad met een man die mij gedachtes oplegt. Een datum, een plaats. Dit dringt hij de hele tijd in mijn hoofd en ik wil hem graag helpen want hij zoekt bewust contact met me. Echter kan ik op internet niets vinden met de gegevens die hij me heeft gegeven en ik weet niet wat ik verder kan doen.
Ik heb heel sterk het gevoel dat hij het nodig heeft om door te gaan en zijn rust te vinden. Heeft er misschien iemand tips wat ik zou kunnen doen om hem deze rust te gunnen?


(Tevens maakt hij contact met me door lichtbollen te signalen. Het voelt niet verkeerd maar hij is wel aanwezig.)
Ingezonden:  11 Jan 2015 10:13
Dit gewoon tegen hem vertellen en dat hij naar het licht mag gaan.
Ingezonden:  18 Jan 2015 20:23
Is het gelukt EJak?
Ingezonden:  20 Jan 2015 11:56
Niet echt. Hij staat nog steeds iedere avond in mijn deuropening. Of dit is weer een ander.

Het is in ieder geval wel rustiger wat betreft signalen. Ik heb geen lichtbollen meer gezien en alle gedachtes tot nu toe zijn weer gewoon van mij.
Ingezonden:  24 Jan 2015 12:55
probeerde hij je niet te helpen met betrekking op jezelf ipv op hem?
Ingezonden:  11 Jul 2018 23:59
Hoi Ejak, als de energie niet naar het licht wil gaan als je dat voor hem aanbied is er nog iets wat deze spirit moet doen. Probeer er eens naar te luisteren wat hij wilt want hij is niet voor niks blijven hangen in de zolder. Probeer uit te vinden wat hij wil en als hij dat eenmaal heeft gevonden wat hij zoekt zal hij verder kunnen gaan.

Sommige spirits hebben moeite naar het licht te gaan omdat ze nog iets moeten helen of los moeten laten voordat ze verder kunnen gaan. Misschien kan je beter een professional vragen om hulp vanwege als je contact probeert te maken deze energie deze naar jou toe kan gaan als je angst ervoor hebt.

Gr. Me.