Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Mijn ervaring met de engel Gabriel.
Ingezonden:  30 Apr 2015 11:58
Ik was om 12 uur 's nachts aan het wandelen. Ik liep en opeens wou ik een zijstraatje in. Heel onlogisch eigenlijk: wat zou ik in dat straatje te zoeken hebben ? Maar toen ik het straatje inliep voelde ik een warmte aan mijn linkerhand alsof iemand hem vasthield en ik snapte hem: een entiteit leidde mij. Toen gingen we naar links en ik zag het ongeluk met mijn derde oog.

Ik liep een straat door, naar de kerk die daar stond en ik liep het plein op van de kerk en ik zag (met mijn derde oog) een geel gloeiende silhouet naar mij toe zweven en plaatsnemen aan mijn rechterhand. zo loopten wij een stukje, tot ik opeens merkte dat de entiteit aan mijn linkerhand verdwenen was.

Ik vroeg aan de engel: ''Wie ben jij ?'' ''Gabriel.'' antwoorde hij. ''Waarom ben je hier ?'' ''Om je te beschermen.'' ''loop ik gevaar ?'' ''ja.'' ''bedankt.'' Om zeker te weten dat het geen demoon was die zich voor deed als een engel vroeg ik hem 8 keer: ''Zul je me beschermen van alles wat mij kwaad probeert te doen ?'' en elke keer antwoorde hij rustig ja. Ik keek opzij, naar zijn gezicht. Hij/zij was prachtig en knap. Ze had blond krullend haar oren. Hij had een wit/koperen gloed om zich heen. Ik vroeg haar of er iets was wat hij tegen mij wou zeggen ''Je moet je woede onder controle houden en minderen.'' ''Gaan mijn ouders dood ?'' ''ja.'' (wat ik later bedacht, ja natuurlijk gaan ze dood. uiteindelijk.) Het was even stil. ''Je zou je moeder moeten vertellen dat ze meer emotioneel positief moet zijn en nieuwe inzichten moet zien. Je vader zou je vader moeten vertellen te getuigen van zijn zonden.''

Toen kwamen er loslopende honden op mij af die gromde en ik, was, natuurlijk, aardig bang. Ik schreeuwde en ik hoorde Gabriel zeggen ''Bel bij dit huis aan.'' Ik twijfelde, sinds dit een wijk was met veel oudere mensen en de lichten en het huis al hellemaal uit waren. Ik deed het niet. Gelukkig kwam toen het baasje die mij een beetje bespottend vroeg of ik bang was voor de honden. (Hou je duivelse honden dan ook onder controle, klootzak) En ik legte gegeneerd uit dat ik het baasje niet zag. Sinds dien is mijn contact met Gabriel slecht. Niet alleen veranderde het beeld van Gabriel in een demoon toen ik naar hem keek en met hem praatte, maar sindsdien heb ik ook telkens een stoorzender. Bijvoorbeeld ik vraag iets en ik hoor twee stemmen half door elkaar heen zeggen ''ja-nee.''
Ingezonden:  01 Mei 2015 06:56
Mooie ervaring.
Alleen dat hij verandert in een demon, dat klopt niet, en zou niet moeten bij een ervaring van een engel.
Zijn kleur is inderdaad koper.

Een volgende keer moet je eens vragen ofdat diegene uit het licht komt. De vraag die jij stelde, daar kunnen slechte spirits ook ja op antwoorden namelijk.

Onthoud dat je het wel kan zeggen, maar dat het hun keuze is om er iets mee te doen, en dat jij daar ook niet verantwoordelijk voor bent.
Ingezonden:  02 Mei 2015 11:16
Ik heb het een paar keer moeten vragen maar hij zegt dat hij van het licht komt. Ik denk dat hij moet vechten met de demonen in mijn hoofd om naar met mij te communiceren. Ik heb het hem gevraagd en hij zei dat mijn ouders op 30 mei doodgaan.

Ik weet dat het niet mijn verantwoordelijkheid is.(Maar wel erg bedankt voor de herrinering, dat was erg lief. ) Ik voelde wel dat het mijn verplichting as om ze te vertellen wat Gabriel gezegd heeft. Ik denk niet dat ze er iets mee zullen doen en ik betwijfel of ze mij uberhaubt serieus hebben genomen. :\ Ik voelde wel dat ze het moeilijk ermee hadden.

Ik vind het wel heel mooi dat God ze een laatste kans wil geven. Deze heele ervaring is erg raar, mooi, triest en bizar allemaal tegelijk.
Ingezonden:  03 Mei 2015 07:51
Jouw hoofd heeft eerder last van je ego dan va demonen. Deze kan erg dwars liggen om te leren luisteren.
Het ego moet je ook een plek geven, en zal altijd aanwezig zijn en blijven daarvoor ben je ook mens.

God is echt niet zo als veel mensen denken. hij zal nooit boos worden, wel teleurgesteld. Maar hij hoopt ook dat de mensen de lessen gaan leren die ze wilden leren voordat ze op aarde kwamen.
Ingezonden:  12 Jun 2015 01:02
sorry als je denkt dat het demonen waren zullen het waarschijnlijk demonen zijn.Met echte Engelen zal je dit  gevoel nooit hebben gehad. geloof mij