Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Schaduwmensen
Ingezonden:  15 Jun 2015 12:38
Hallo allemaal!

Sinds 2 jaar woon ik in een nogal oud pand, en heb hier veel dingen meegemaakt. Lampen die naar beneden vallen, waterkokers die aangaan ondanks dat de stekker er niet in zit, mijn bed die trillingen maakt, servies wat uit zichzelf verschuift etc. Nu heb ik ook sinds vorig jaar al meerdere malen te maken gehad met "schaduwmensen" waarvan er 1 een lange tijd in de hoek van mijn kamer heeft gestaan en mij alleen maar aanstaart, op het begin bezorgde dit mij toch wel wat kriebels! Hij ging zelfs mee toen ik op vakantie was, ik wakker werd en recht voor mijn hoofd me alleen maar aan stond te staren. Ik hoor ook baby's huilen ( in mijn omgeving wonen alleen studenten en geen baby's ) en na wat research kwam ik erachter dat er naast mij een heel erg lange tijd geleden een kinderdagverblijf gezeten heeft. Ook heb ik een keer een beeld gehad van een man die zichzelf ophangt, of eigenlijk zag ik op dat beeld dus een opgehangen persoon, na weer veel research bleek dat er iemand zelfmoord heeft gepleegd op deze manier in de buurt... verder heb ik niks meer van hem vernomen maar was dit dan zijn manier om contact met mij te zoeken? Wat nou vooral mijn vraag is, is wat ik kan doen om ze te helpen! Ik verhuis namelijk over 2 weken uit die kamer, en als ik ze nog op een of andere manier zou kunnen helpen zou ik dat met liefde doen

Alvast bedankt!
Ingezonden:  16 Jun 2015 10:54
Hangt per entiteit af, er is dus helaas niet maar 1 antwoord.

Veel entiteiten zijn verward en durven niet naar het licht toe, dan is een lichte aanmoediging al voldoende. Andere entiteiten willen nog niet naar het ligt toe omdat ze hier nog iets willen bereiken. Bijvoorbeeld dat mensen van hun verhaal weten, of dat ze hun familie willen laten weten dat het hun spijt/goed gaat/ze van hun houden/noem maar op. Je hebt er ook genoeg die proberen anderen te waarschuwen voor iets wat hun fataal is geworden, of ze het nu nodig hebben of niet. Denk aan niet bellen tijdens het rijden of laat een prostaat (of borstkanker) onderzoek tijdig uitvoeren.

Veelal is het advies om ze eerst aan te moedigen naar het licht te gaan, als dit niet werkt kan je ze of verzoeken bij iemand anders hulp te vinden of met hun in conversatie gaan. Dat laatste moet je natuurlijk wel kunnen via "paranormale" gaven. Ga dit niet proberen via glaasje draaien, pendelen, ouija board of andere dergelijke methode. Deze kunnen namelijk weer andere, meer vervelende entiteiten naar je toe lokken.
Ingezonden:  16 Jun 2015 18:26
Psylor heeft het perfect verwoord wat je kan doen en waar op te leren