»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / uittreden onder hypnose
Ingezonden:  24 Jul 2015 12:26
Ik ben al vanaf ongeveer 6 jarige leeftijd 'bezig' met het paranormale, ik ben inmiddels 43 en heb al ongeveer 25 jaar een vaste begeleider met wie ik telepathisch en dmv automatisch schrijven contact heb.
Mijn moeder die anderhalf jaar geleden overleden is had ook een vaste begeleider.

Daarnaast ben ik hypnotherapeut, regressietherapeut en NLP practitioner. Ik weet dus wel het één en ander van deze zaken.

Sinds mijn moeder is overleden heb ik met haar ook contact via telepatie of automatisch schrift, eerst ging dat via mijn en haar begeleider, maar nu ook direct met haar. Ik weet dat dit echt bijzonder is, we waren ook echt soulmates naast moeder en dochter.

Nu wil ik graag uittreden maar het lukt niet zo goed. Ik heb vanwege diverse lichamelijke kwalen medicatie die ervoor zorgt dat ik snel in slaap val als ik probeer uit te treden. vandaar mijn idee om hypnose te gebruiken om uit te treden. Alleen heb ik dan iemand nodig die me daarbij helpt, omdat ik dmv zelfhypnose niet diep genoeg ga.

Ik wil graag uittreden om zo nog een keer écht samen met mn moeder, face-to-face te zijn, te praten, en te omarmen. Ik weet dat ik nog verder moet leven, ik ben hier nog niet klaar, maar ik mis haar enorm.

Het overlijden was heel plotseling nav een erg agressieve vorm van kanker. Ik weet dat mijn moeder dit contact ook heel graag wil, én dat mijn en haar begeleider ons hierbij willen helpen.

Ik ben dus zoekende naar iemand die mij diep genoeg onder hypnose kan krijgen om uit te treden en dit tot stand te brengen, zodat mijn moeder en ik nog een keer écht samen kunnen zijn.

Heeft iemand een suggestie? Alvast bedankt
Ingezonden:  24 Jul 2015 16:16
Vraag haar om te verschijnen in jr dromen en dat je deze droom onthoudt
Ingezonden:  25 Jul 2015 14:19
Zie je andere topic. Tip van Roos is btw ook een goeie. Oefen jezelf in lucide dromen. (ter info, dit is bewust dromen, dus dat je de dromen zelf kan sturen en goed kan onthouden.)
Ingezonden:  25 Jul 2015 14:53
Maar dat zijn maar dromen. Ze verschijnt wel in mijn  dromen gelukkig, maar ik wil uittreden zodat we zeg maar op hetzelfde niveau zitten en elkaar dus écht kunnen zien e.d.
Ingezonden:  26 Jul 2015 12:10
Het zijn maar dromen....
Met uittreden is het qua ervaring niet anders.
Overledenen gebruiken dromen vaak ook om de nabestaanden zo te bereiken.
Ingezonden:  26 Jul 2015 12:12
Sorry dat ik zoveel vraag hoor, en heel erg bedankt voor de reacties. maar hoe weet je dan het verschil tussen uittreden en dromen als het zo op elkaar lijkt qua ervaring?
Ingezonden:  26 Jul 2015 12:18
Hypnose is bewust dromen onbewust.
Ingezonden:  26 Jul 2015 12:57
ja hypnose weet ik wel, ik ben zelf hynotherapeute, maar het gaat om het verschil tussen uittreden en dromen.Maar goed, ik neem aan dat je dat bedoelt?
Ingezonden:  26 Jul 2015 16:13
Het valt helaas niet makkelijk te omschrijven omdat dit meer een gevoel is. Als je meer ervaren bent met lucide dromen dan kan je perfect het verschil tussen een normale droom en een lucide droom voelen. Hetzelfde verschil is voelbaar tussen een normale droom en uittreden. Sorry dat ik dit niet duidelijker kan omschrijven.
Ingezonden:  26 Jul 2015 16:34
OK, super bedankt, dan weet ik dat er wel een verschil is.