»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Mijn ervaring
Ingezonden:  25 Aug 2015 10:45
Hallo Mensen ik ben hier om wat advies te vragen, laat ik mijn verhaal doen,

ik weet niet echt hoe ik moet beginnen maar ik probeer het wel,

ik heb de afgelopen 2 jaar nare dromen gehad, ik kreeg 3 namen door van mijn familie leden en een datum en tijd, echter wist ik niet wat dit te betekenen had, dus ben ik gewoon verder gegaan met me leven, totop die dagen die ik gezien had zijn 3 familie leden overleden op die dag en op dat tijdstip -+ 15 minuten verschil, en dat heeft mij wel aan het denken gezet. ook bij mijn eigen vader had ik 6 maanden geleden het nummer 63 doorgekregen, vorige week had hij een test in het ziekenhuis en blijkt dat hij nog maar 63% long inhoud heeft..

verder heb ik ook dromen over spirits gehad.. echter er is er 1 die in de shaduw zit, en als ik naar hem toe wil in mijn droom duwt hij mij weg met een soort van force achtig iets en dan word ik wakker en heb ik een naar gevoel in me hele lichaam.. achter ben ik niet bang voor hem maar ik weet niet of ik met hem kan praten of dat ik het niet moet doen

ohja en een vriendin van me moeder hoorde ik hoesten, en ik wist eigelijk meteen dat ze ziek was, na 2 weken zei me moeder dat ze ernstig ziek was en dat ze kanker had in haar longen...

ik zou graag willen weten wat dit allemaal betekend.

Mvg
Kevin
Ingezonden:  25 Aug 2015 12:31
jij krijgt via dromen dingen door. Helderdromend noemen ze dat. Via dromen, kunnen je gidsen je ook dingen doorgeven. En zelfs dromen kunnen processen doorgeven.
Dus dromen zijn niet alleen om alles te verwerken wat er die dag gebeurd is.

Je zal moeten leren dat je niet naar de schaduw hoeft toe te trekken. je mag naar hun engelen vanuit het licht toesturen.
Je zal merken dat hoe meer je handelt vanuit liefde en licht, hoe meer moois er op je pad komt.
Als je je richt op de andere kant, kom je met lagere energie in aanraking, waardoor je juist belemmerd wordt in je groei.

Iedereen is hiervoor gevoelig, het is dus niet echt een gave wat sommige mensen denken. Alleen het is net als rekenen, de een snapt het wat beter dan de ander, en de ander zal enorm moeilijke sommen kunnen maken, en de ander altijd met een rekenmachine werken.
Iedereen heeft deze dingen in het leven, ieder op een andere manier. schrijf ze voor jezelf op.
Ingezonden:  25 Aug 2015 21:03
bedankt voor je antwoord Rossmarie

echter schoot me nog wat naar binnen wat misschienn ook wel intressant is..

ook dit is een beetje lastig om uitteleggen maarja ik probeer het zo goed mogelijk te doen

ook in mijn dromen zie ik soms plaatsen waar ik nooit ben geweest. en een half jaar later kom ik ergens en opeens herinder ik mij die plek, maar het rare was dat ze daar die plek nog aan het bouwen waren maar ik herinderde me er zo veel van zelfs de details klopte.

ik ben erg depresief geweest en wou er een eind aan maken, maar iets in me hooft zei van "Doe het niet je hebt nog zoveel om te leven" na mijn besluit om het niet te doen ging alles weer bergopwaards zou het misschien kunnen zijn dat in mijn vorige leven ik op dat moment er een einde aan hebt gemaakt en dat ik dit level weer herbeleef? zoals een levens les?

nog een ander onderwerp
soms als ik met familie leden over overledene praat ben ik erg begripvol en liefdevol, echter voel ik in me lichaam dat ik steeds koud, warm, koud, warm word.. kan dit misschien een spirit zijn die op een of andere manier met me wil communiceren? echter heb ik het voor de rest nooit alleen als ik met mensen over hun geliefde overledene praat.


Vroeger toen ik klein was speelde ik altijd alleen maar ik had een soort van vriendje die mijn ouders niet konden zien, maar ik zelf weet 100% dat ik hem kon zien en ik kan me hem nog goed herinderen (toen was ik een jaar of 3/4) mijn vader en moeder hadden altijd ruzzie dus ik zelf denk dat het een engel was die mij afleide van de ruzzie die mij een soort van beschermde.. ookal kan ik hem nu niet meer zien ik geloof nog steeds dat hij bij me is wanneer ik hem nodig heb, en hoop hem zou is weer te zien zodat ik kan zeggen van zo kijk hoe ik nu in me schoenen sta, en ik zal hem bedanken voor alles wat hij gedaan heeft (nu net toen ik die regel typte kreeg ik ineens een zee van emotie over me heen, de tranen staan me in me ogen, heb ik normaal nooit!)

ik wil dit graag even eruit hebben want ik heb voor de rest niemand die me hierin gelooft, alleen me moeder gelooft hierin, me moeder is ook zo'n goed mens maar heeft hellaas een hele slechte tijd achter de rug en ik zou zo graag willen dat het wat beter met me moeder zou gaan, maar hellaas gaat ze alleen maar achteruit

ik ken wel iemand die reiki doet maar weet niet precies wat dat is zij is de vrouw van de oom van mijn moeder, en met haar kan ik wel goed praten over dat soort dingen...

ik zou hier graag mezelf in willen verdiepen.
Ingezonden:  26 Aug 2015 19:13
Voorspellende dromen.

ja, dit was inderdaad een levensles. Dit herhaalt zich ieder leven (soms wel in andere vormen) totdat je het hebt geleerd.

Iedereen heeft altijd een beschermengel bij zich, en kinderen zien de hele wereld nog open. dus engelen, aura's niks is te gek.
JE kan gewoon tegen hem praten, hij hoort het. Misschien moet je alleen weer leren hem opnieuw te zien.

Sterkte met je moeder.

Over reiki is veel te vinden, het is een energie waar je mee kan werken om te healen.