»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / stromingen door mijn lichaam
Ingezonden:  04 Sep 2015 20:06
Hallo,

Ik heb sinds gisteren constant stromingen door mijn lichaam. Ik dacht dat het kippenvel was maar het voelt toch meer als energie. Het begon in mijn benen, daarna mijn armen en handen. Nu zelfs mijn kruin en het wordt steeds heftiger. Het loopt nu door via mijn rug naar mijn stuitje.

Kan iemand mij uitleggen wat dit is?

Groetjes dumbledore
Ingezonden:  05 Sep 2015 11:19
Alles is energie. Soms kan je door keuzes in het leven groeien, en kan je ook spiritueel ervaringen krijgen, o.a. voelen van energie.
Geniet ervan.
Ingezonden:  11 Okt 2015 10:02
Hey dumbledore,

Wat je door je lichaam voelde is inderdaad energie, levensenergie om specifiek te zijn. Er lopen allemaal banen met energie door je lichaam heen. Net een als je bloedvatenstelsel. De energie die door die banen loopt komt weer uit je ziel. Ieder mens heeft dit, alleen sommige kunnen dit voelen, en later zelfs ook zien en sturen. Het is best een bijzondere gave. Als je meer wilt weten e-mail me maar -> bianca1998@live.nl
Ingezonden:  04 Okt 2017 18:36
Je kundalinie is acties deze gaat stromen. Hierover zijn veel boeken te vinden. Ik heb zelf ook de ervaring gehad en ook bij mij begon het bij mijn benen. Bij mijn hoofd is de meeste energie.