»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Engelen hulp
Ingezonden:  28 Dec 2015 20:45
Liefste mensen
Ik ben hier nieuw en zit met enkele vragen
Ik ben al altijd geïnteresseerd geweest in het paranormale
Ik laat mijn kaarten op regelmatige basis leggen heb er zelf aangekocht maar het lukt me niet zo goed ( enkel bij mezelf leggen)
Ondertussen heb ik boeken over engelen gekocht en ook de kaarten maar vaak twijfel ik of ik het wel goed en/of juist doe
Ik vraag mij af hoe het komt dat de eene persoon gemakkelijk in contact komt met engelen en de andere totaal niet ook al sta je er open voor?
Zie ik de tekens niet of heb ik ze niet door?
Ik kan echt wel hulp gebruiken ivm mijn privé leven maar hoe weet ik dan dat er hulp op komst is als ik de tekens nie zie of begrijp?
Ingezonden:  29 Dec 2015 08:18
wat versta jij precies onder engelen, de meeste mensen hebben nog moeite met engelen te ervaren hoor!
Dit heeft o.a. te maken dat ze nog hoger zijn qua energie dan de meeste mensen die overgaan. Die zijn gemakkelijker waar te nemen.

Een volgend punt is de manier van waarneming, sommige mensen hebben het op basis van horen, anderen zien, anderen  weten, dromen, voelen. En ook gewoon de normalere manieren van waarnemen, zoals veren is er nog. Iedereen heeft zijn/haar manier van ervaren, en de een is er beter in dan de ander.

Leer vertrouwen op jezelf, ga mediteren, vindt rust in jezelf en je gaat zelf verder groeien. Handel vanuit liefde, zuiverheid, en je kan weinig fout doen.
Ingezonden:  29 Dec 2015 09:27
Dank u wel Roosmarie voor de tips
Uitleggen wat ik versta onder engelen is moeilijk
voor mij zijn dit lichtwezens die je om hulp kan vragen
De periode dat ik daar veel mee bezig was vond ik wel enkele veertjes en toen ik deze zomer een boek over de aartsengelen las en daarna een foto trok zag ik een wolk in de vorm van een engel boven men hoofd
Ingezonden:  29 Dec 2015 19:45
Naast engelen zijn er meerdere soorten lichtwezens. Je hoeft om hulp te vragen, en ze helpen je.
Vaak is het heel subtiel, maar voldoende om grote veranderingen teweeg te kunnen brengen. Maar onthoud dat het niet alleen bij hun ligt, maar ook een stuk bij ons.

En je ziet dus wel tekens Verbindt je met hun, en je zal het merken.
Ingezonden:  29 Dec 2015 20:19
Ik zag dan tekens maar misschien omdat ik die tekens nu zo nodig heb zie ik ze niet
Behalve elke dag met engelen praten en een dagkaart trekken weet ik niet hoe ik me nog meer kan verbinden met lichtwezens
Nog tips Roosmarie ???
Ingezonden:  29 Dec 2015 20:23
In hun geloven, ook al merk je ze niet, wil niet zeggen dat ze er niet zijn.
Ingezonden:  30 Dec 2015 08:54
Liefste Roosmarie
ik ben het volledig met je eens maar ik begrijp ook wel als je het gevoel hebt dat je niet geholpen word je de moed op geeft en je geloof erin verliest
Heb ik zelf nog mee gemaakt
Ingezonden:  30 Dec 2015 16:31
Er is bijna niemand die dit niet heeft meegemaakt. Toch zijn ze er dan nog steeds en wordt men vaak gedragen, ook al lijkt dat niet merkbaar te zijn.
Het is je ego die je aan het twijfelen brengt, waardoor de verbinding minder wordt, al dan niet verbroken.
De engelen zijn er altijd, in alle situatie.
Ingezonden:  01 Jan 2016 02:38
Bekijk het zo:
Je hebt toch weleens in je leven ooit paar keer echt geluk gehad dat zo onverwacht kwam? Ik ervaar dat mijn beschermengel/gids ervoor zorgt dat ik nooit al te ernstige dingen meemaak als ik er niet klaar voor ben. En ik heb vaak contact met mijn gids(en) of engel(en). Ik kan haar alleen nog niet echt zien maar op een of andere manier kan ik haar zo voelen. Hierdoor visualiseer ik haar bijna automstisch. En ik heb eerder een reading laten doen waarbij iemand mijn engel zag. Het klopte wel, ik bedoelde ze voelde precies hetzelfde...
Ingezonden:  03 Jan 2016 16:46
Beste Noza
Hoe voel je dit aan?
Ingezonden:  04 Jan 2016 17:50
Je weet het zonder dat het tastbaar is. Voor je gevoel klopt het.

Hoe meer je luistert naar je gevoel, hoe meer je het herkent, op welke wijze dan ook
Ingezonden:  04 Jan 2016 19:23
Ja dat 👆 😂
Ingezonden:  04 Okt 2017 18:34
Hallo Noza, ik ben helderziend en heb regelmatig engelen gezien. De hoge wezens bestaan uit puur goud licht. Ik kon zelf de vleugels zien en die waren ook van het zelfde licht.
Hoe hoger de frequentie hoe meer licht de engel afgeeft. Ze bestaan zeker en ik werk zelfs samen met ze. Ze zijn instaat om bij mensen bepaalde emoties helemaal weg te halen.