»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Foto ervaring
Ingezonden:  12 Mrt 2016 14:13
Lieve allemaal,

Afgelopen dinsdag heb ik zo'n aparte ervaring gehad, ik wil hem graag met jullie delen.

Afgelopen dinsdag was ik samen met mijn hond thuis. Ik was hard aan het werk om mijn schoolwerk af te krijgen. Nadat ik in slaap gevallen was, en ik ineens wakker schoot had ik de volgende ervaring:

mijn laptop scherm werd in twee├źn gedeeld door 2 foto's(op de achtergrond was mijn schoolwerk nog te zien)
Op de eerste foto stond een klein meisje, ze had hele mooie donkere ogen, en donker haar. Haar gezichtje leek enorm op dat van mijn nichtje (de dochter van mijn broer)
Vervolgens schoof deze foto naar achter, en kwam de foto van een jonge man naar voren (schatting +- 22 jaar) Deze man had ook donkerhaar, en mooi donkere ogen. Ik herkende deze man ( ik ben hem precies 2 weken voor deze ervaring tegen gekomen)

Het meisje ben ik nog nooit tegen gekomen.
Waarom weet ik niet, maar bij deze foto's kreeg ik zo'n intens warm gevoel.
Kunnen jullie mij meer vertellen?

Ik hoor het graag van jullie!
Liefs, Iris
Ingezonden:  14 Mrt 2016 06:45
Het kan van alles zijn, bijvoorbeeld dat ze tot je zielengroep horen. Het meisje zal je waarschijnlijk in de toekomst herkennen (ook al kan dat soms nog jaren duren).
Je kan er op gaan mediteren, waarom je dit gevoel kreeg
Ingezonden:  17 Mrt 2016 18:58
Beste iris,
Ik ben al even actief op dit forum, ik lees dingen mee en heb eigenlijk nog nooit gereageerd. Toch wil ik het nu wel proberen.
Ik heb het gevoel dat je de jongen binnenkort beter gaat leren kennen. Je zult hem plotseling weer tegen komen en ik voel een duidelijke klik. Op welk gebied kan ik niet zeggen.
Ik voel een sterke band tussen jou en het meisje dat je benoemt. Je zegt dat het meisje op de dochter van je broer lijkt. Voel en zie je dingen bij haar? Dat kan verklaren waarom je iemand ziet die op haar lijkt.
Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb. Je hoeft niet bang te zijn voor de dingen die je ziet. Mocht je nog meer willen weten dan hoor ik dat graag van je.
Lieve groeten van Iefke
Ingezonden:  23 Mrt 2016 15:27
Lieve Roosmarie & Iefke83,

Dank jullie wel voor jullie reactie!
Ik vond het een ontzettend mooie en warme ervaring.
Bij het meisje had ik inderdaad ook een gevoel van toekomst.

Afgelopen nacht kwam ik de man die ik beschreven heb, tegen in een droom. In deze droom kende wij elkaar heel goed. Ik weet niet goed wat ik hier mee moet. Ik ga proberen te mediteren hierop.

Ik ben benieuwd of ik deze mensen ooit nog eens tegenkom!

Liefs, Iris
Ingezonden:  23 Mrt 2016 16:44
Beste iris,
Zoals ik al zei heb ik echt het gevoel dat je deze man in de toekomst tegen gaat komen. Werk je? Misschien dan op je werk. Misschien bij iets wat met je hobby te maken heeft, ik kan hier geen duidelijk antwoord op geven. Wel voel ik dat het een bijzonder blijvende band gaat zijn.
Het meisje voelt voor mij als bijzonder voor jou. Ik heb bij haar ook een gevoel van toekomst, maar ik vraag me af waarom je het gezicht van de dochter van je broer in haar herkent. In mijn ogen laat ze zich niet voor niets op deze manier aan jou zien. Wat voel en denk je zelf hierbij?
Lieve groeten van Iefke
Ingezonden:  12 Jun 2017 17:48
Update:

Nadat ik een dik jaar geleden mijn ervaring heb gepost, ben ik het een en ander wijzer, maar komen er nog steeds enorm veel vragen in mij op.

Voor ik mijn verhaal begin: Onlangs heb ik mijn opleiding met succes afgerond. Na de zomer studeer ik wel weer verder, maar tot die tijd, werk ik als vrijwilliger op de tussenschoolse opvang.

Mijn ervaring: Ik weet inmiddels wie de man uit mijn ervaring is. Ik heb hem vooraf 1x gezien. Hij werkt als leraar op de school waar ik als vrijwilliger tussen de middag werk. Ik heb nog geen woord met hem gewisseld, maar heel veel oogcontact gehad. Een soort oogcontact waarin ik het gevoel heb of er een soort lijntje tussen ons gespannen is, waar wij energie en het lijkt wel wijsheden of iets op uitwisselen. Deze zelfde man komt regelmatig in mijn dromen voor. Ik kan mijn dromen niet zodanig herinneren dat ik ze kan beschrijven, vaak is het enigste wat ik kan herinneren zijn aanwezigheid. Zo ook afgelopen zaterdag op zondag nacht. Ik werd woelend wakker, en ik had het gevoel of er allemaal wormen door mij heen kropen. Deze dromen doen veel met mijn gevoel, maar ik weet gewoon niet wat ik er mee moet.

Ik weet geheel niet wat ik met deze ervaringen moet....

Liefs, Iris
Ingezonden:  21 Jun 2023 14:57
Het is al een heel oud bericht maar ik vind het leuk dat je verteld dat je de man tegen bent gekomen .
Zou graag willen weten hoe het nu met je is.
Getrouwd met de man en een dochtertje gekregen misschien ??