»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / Night terror, slaapwandelen
Ingezonden:  20 Feb 2017 01:04
Zojuist was ik op wat nieuws aan het lezen op mijn laptop, komt de middelste zoon naar beneden, volledig verward. Hij weet niet waar die is, loopt om zich heen en vraagt waar mama  is. Ik zeg tegen hem dat mama boven is. Maar kom eens naast mij zitten en hij komt naast mij zitten. Ik zie dat hij niet zichzelf is, hij slaapt nog en is aan het slaapwandelen. Toch blijkt hij deels helder te zijn en deels afwezig. Alsof het een verwarde jonge man is. Ik vraag wat hij mij wilt vertellen; hij begint een verhaal over zijn moeder dat die een sprong moest maken, twee keer een sprong en met zijn vingers doet hij voor. Van hier na de overkant. Dan staat hij op en zegt dat die de trap weer op gaat. Ik zeg ik loop wel met je mee en hij gaat via de trap weer in bed liggen.

Ik vraag mij altijd af, op zo'n moment of die niet wordt overgenomen. Vooral omdat hij nu ziek is, en zijn aura zwakker is. Kunnen er dan entiteiten in hem gaan, die misbruik hiervan maken? Hoe zien jullie dit? Soms heeft hij ook nicht terrors en meestal vind dit plaats als hij ziek is en koorts heeft. Nicht terrors komen normaal voor op jonge leeftijden maar hij is al bijna 14.

Ook ben ik benieuwd naar adviezen?

Kus Michel
Ingezonden:  20 Feb 2017 11:05
Meestal als je ziek bent heb je inderdaad vaak mindere dromen, maar hierdoor sneller worden overgenomen, nee, dat gebeurd meestal niet zo gemakkelijk. Tenzij hij hiervoor ook al labieler was, waardoor er al een opening was.

Toch zijn de nare dromen in heel veel gevallen toch mooie eyopeners, en laten ze vaak meer van je ziel zien en waar je mee bezig bent.

Ik vermoed dat hij een droom heeft gehad, en hier nog half in hing. Springen betekent meestal succes.