»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Negatieve entiteit? HELP
Ingezonden:  09 Mrt 2017 20:36
Hallo, allemaal.
Ik ben net nieuw op dit forum en wist niet goed waar ik dit moest plaatsen.

Eerst mezelf even voorstellen: Ik ben Miya, 16 jaar en kom net uit een zware depressie.
Afgelopen zomer was ik erg suicidaal en kreeg ik allemaal ideeën die zomaar spontaan in mijn op kwamen als: het vermoorden van kleinen dieren en het in de vik steken van ons huis bijvoorbeeld.
Gelukkig heb ik deze ideeën genegeerd en is er niks gebeurt.

Na de zomervakentie ben ik tot december helemaal vrij gelukkig geweest, maar helaas ging het vanaf december niet meer goed.

Ik kwam op internet zomer op een paar verhalen van mensen die bevriend waren geraakt met "geesten".
Ik ben iemand die zich niet snel op zijn gemak voelt bij anderen mensen en voel me daarom vaak alleen door het gebrek aan vrienden of mensen waarmee ik gewoon gezellig kan kletsen.

Ik dacht bij mezelf dat het wel interessant zou zijn om zoiets te hebben om je niet alleen te voelen.

Ik las wat meer verhalen en meteen daarna voelde ik getintel op mijn rug.

Toen ik die nacht wilde slapen werd ik aangevallen in mijn slaap. Ik was wakker maar mijn lichaam lag nog te slapen en voelde getintel op mijn geslachtsdelen.

Ik wist dat het het zelfde ding was als er was eerder die middag.

Ookal kan ik mijn lichaam niet bewegen of praten als zulke aanvallen  gebeuren ik krijg het toch voor elkaar me te bewegen en ik word wakker en het gaat weg.

Dit soort aanvallen gebeuren ook als ik dieper inslaap en echt aan het dromen ben en opeens getintel op mijn geslachtsdelen voel.

Ik weet mezelf wakker te maken en het gaat gelukkig weg.

In het begin gebeurde dit soor dingen ook als ik wakker was trouwens. Ik werkte in een restaurant en voelde soms tintelingen op mijn been en dan op mijn down under.

Een paar weken later valde het me niet meer lastig overdag maar wel eens in de 2 tot 3 weken in de avond en soms meerdere avonden achter elkaar.

Na een maand merkte ik dat ik steeds minder emotie begon te voelen tot het punt waar ik helemaal geen emotie meer voel. Normaal als ik zei dat het weg moest gaan ging het weg, maar nu ik geen emotie meer lijken mijn woorden geen effect meer op het te hebben.

Het is nu inmiddels 3 maanden later en ik krijg steeds meer last van een drukkend gevoel een soort hoofdpijn op mijn voorhoofd en tussen mijn wenkbrauwen.

Ook trekken mijn spieren in mijn been zich soms spontaan samen en voelt het afentoe alsof ik niet helemaal "down to earth" ben.

Ik voel me ook erg vaak moe en uitgeput.

Ik weet niet wat ik moet doen en be  bang dat het steeds maar erger en erger zal woorden.

Ik heb op internet rond gekeken en die zeggen dat ik een exorcist of sjaman on hulp moet vragen, maar ik heb het geld er niet voor en mijn ouders kunnen hier niets van weten. Toen ik 10 was hebben we het een keer over aura's gehad en dat gesprek ging niet goed. Zij geloven dat parnormale gedoe niet en willen er niks van weten.

Kan iemand me asjeblieft helpen?
Ingezonden:  10 Mrt 2017 10:55
Leer jezelf te aarden, dat is het allerbelangrijkste. weet dat je ook goede gidsen bij je hebt, en vraag hun om je te beschermen, evenals de engelen en aartsengelen. Als je gaat douchen, stel je in gedachten ook voor dat energetisch alles wordt weggespoelt wat niet bij je hoort.
Weet dat je altijd sterker bent dan een slechte spirit! Je kan uitgetest worden of je het echt meent of niet, maar weet dat jij bepaalt in jouw leven wat er met jou gebeurd en niet hun.
Dus ga niet toegeven aan de angst, dat voedt hun. Ga nooit dus geesten oproepen als je niet weet wat je doet.En hoe je jezelf moet beschermen.
Ingezonden:  10 Mrt 2017 13:02
Het is niet eens dat ik geesten heb geprobeerd op te roepen. Ik dacht er alleen aan en opeens was het daar.
Het vervelende is dat ik een soort van "emotieloos" ben en dus nauwlijks angst, woede, blijheid of wat voor emotie dan ook kan voelen.
Bang ben ik nooit voor ze geweest.
Ik heb geprobeert Archangle Michael om hulp te vragen, maar het lukt niet.
Ik ben al bezig met mezelf te aarden.
Ik heb iets gehoord over edelstenen. Weet u misschien een goede edelsteen die me te pas zou kunnen komen voor bescherming?
Ingezonden:  10 Mrt 2017 13:25
Op het moment dat je negatief denkt (het lukt niet), zal het ook niet gaan lukken. heb vertrouwen in wat je geloofd.
Waarom ben je een soort van "emotieloos"? Heb je hier wel eens over nagedacht?
Edelstenen zijn hulpmiddelen, geen wondermiddelen. Maar zoek eens op spiritual garden, een betrouwbare winkel met veel info, en hier kan je ook zoeken op onderwerpen.
Ingezonden:  10 Mrt 2017 20:53
Ik heb weleens ovr het begin van mijn emotieloosheid nagedacht, maar ik weet het eerlijk gezegt niet.
Misschien doordat mijn baas mij vaak naar beneden haalden en ik daardoor mijn emoties afsloot.

Het vervelende is dat ik wel vertrouwen heb, maar het gevoel er bij niet.
Ik weet dat ik positief moet blijven, maar alles wat ik voel is vlak.

Ergens ben ik ook bang dat het met de entititeit te maken kan hebben, omdat niet lang na dat het er was ik mijn emoties een soort van kwijt rakten, maar daar twijfel ik aan.

Men zegt dat ze zich van emoties voeden, maar als ik geen emoties voel kan het zich toch ook niet voeden?
Ingezonden:  11 Mrt 2017 02:52
Beste Zilvergold,

Ik heb een paar tips voor je naast het advies welke Roos je al gegeven heeft.

Begrijp als eerste dat entiteiten niet je emoties kunnen afpakken, ze kunnen het je misschien laten denken maar het daadwerkelijk uitschakelen kunnen ze niet. Je bent de baas over je lichaam, jij bent de baas over je emoties, laat je dus niet hierin beheersen door een ander.

Probeer je emoties terug te vinden door je te aarden. Bezoek een plek waar je (voorheen) sterke emoties bij voelde. Dit kan van alles zijn, maar bovenal is het belangrijk dat het wel een plek is waar jij je veilig en thuis voelt. Roep dit gevoel op op zo'n plek en gebruik dit als brug naar je andere emoties.

Leer je gedachten te herkennen en hiermee af te schermen, dit kan je bereiken door te mediteren, zie het topic mediteren.

Plaats een licht schild om je heen om je zo van de meeste negatieve energie af te schermen, zie het topic schilden.

~Psy
Ingezonden:  11 Mrt 2017 06:21
En in de tweede zin schrijf je al direct je blokkade (er zullen er zeker meer zijn).
Omdat woorden je zeer deden ging jij jezelf blokkeren. Nou is het aan jou om die blokkade op te heffen en erboven te gaan staan. Loslaten wat niet bij je hoort.(zal niet gemakkelijk zijn! En is niet in 1x klaar)

Als je in je woorden al niet met liefde en kracht kan spreken (je twijfelt, ergens bang voor zijn), sta je niet in je kracht en deze energie trekt entiteiten aan die zich met deze onzekerheid voeden.
Ingezonden:  11 Mrt 2017 22:00
Ik ben zelf net verhuisd en heb geen sterke emoties op de plek waar ik nu woon.

Ik heb al een guided meditation geprobeert maar tijdens de eerste minuut dat ik me probeerde te ontspannen werd ik gelijk aangevallen en ik ben bang dat dat met mediteren niet veel beter zal gaan.

Dankuwel voor uw tips
Ingezonden:  12 Mrt 2017 16:08
Het spijt me het te vragen, maar is er geen snellere manier?
Ik heb dit https://youtu.be/QBC8pM5X8cQ geprobeert. Ik voelde een soort energie los komen en mijn hart ging sneller kloppem enzo, maar toen het filmpje klaar was was de hoofdpijn er nog steeds en ik voel me zelfs depressiever dan voordat ik het filmpje keek.

Ik weet het gewoon niet meer. Ik voel me een soort depressief, maar voel nuet echt emoties en ik word gewoon gek van die hoofdpijn en entiteit!

Waarom helpen mijn gidsen me niet als ik ze nodig heb?
Ingezonden:  12 Mrt 2017 20:47
Wat voornamelijk ook het probleem is is dat dit de tweede keer is dat ik me emotieloos voel op het moment dat ik last heb van een entiteit en de derde keer dat ik me depresief voel daardoor.

De eerste keer dat ik me emotieloos voelde had ik het gevoel dat ik nauwlijks nog in mijn lichaam aanwezig was en voelde het meer alsof ik "zweefden".

De tweede keer dat ik last had van een entiteit was ik depresief, suicidaal, erg moe en voelde me ik afentoe ook emotieloos.

Ik kan er gewoon niet tegen dat dit alweer gebeurt. Het lijkt net een vicieuze circkel.
Ingezonden:  12 Mrt 2017 23:53
Plaats eerst eens een schild om je heen voordat je gaat mediteren. De schilden dienen ervoor om je af te schermen tegen negatieve energiën

https://www.paranormaalforum.nl/article2831.htm
Ingezonden:  13 Mrt 2017 11:34
Je gidsen helpen je meer dan je zelf weet. Maar zelf zal je moeten veranderen, dat kunnen hun niet doen. zij houden de deur open, jij moet zelf over de drempel stappen.
Je bent er niet zo gemakkelijk als je hoopt, want je moet eerst die blokkades opruimen. Dan kan je pas verder. Dus hoe eerder je met die blokkade om geen emoties toe te staan bezig gaat, en de emoties verwerkt, hoe eerder er rust kan zijn.
Ondertussen ook goed blijven aarden en nooit en te nimmer toe geven aan het negatieve.