»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  26 Jan 2012 23:45
Psylor heeft me aan het denken gezet over schilden.

Eigenlijk weet ik er te weinig over, ik ken er niet zoveel van, en daarom post ik hier effe!

Wat weten jullie over paranormale of spirituele schilden? Hoe zet jij ze op? Wat wil je mij erover delen?


Dank je!
Veel Liefs
Klaas
Ingezonden:  27 Jan 2012 22:30
Kan jij schilden maken, zo ja hoe doe jij het.

Ik weet het voor mezelf namelijk wel. Meestal denk ik aan wat een schild moet doen en kunnen en dan gaat de rest als vanzelf. Net als bij fietsen, ik denk aan de route en dan gaat de rest practisch vanzelf.

Misschien kan je die informatie ook in jezelf vinden, probeer en leer misschien als je iets meer gerichte vragen heb ik je beter kan helpen.
Ingezonden:  28 Jan 2012 10:55
Zo'n zwart schild, wat is dat?

En trouwens, bedankt he Psylor!
Ingezonden:  28 Jan 2012 20:00
klaas om je te beschermen heb je helemaal geen schild nodig maar een bol van licht wit,blauw en goud die je rondom jou en al wie je dierbaar is visualizeert en dat is genoeg .en als je altijd maar in het goede gelooft komt alles vanzelf goed .disneyfreakje
Ingezonden:  28 Jan 2012 23:53
@ Disneyfreak
Wat jij juist omschrijft, een bol van licht (kleur haalt niks uit) is ook een type schild, een licht schild.
Naast licht schilden heb je trouwens ook mentale schilden, zwarte schilden, psychische schilden en vast nog een paar die ik vergeten ben (ik tel materiële schilden als die ridders gebruikten niet mee :P).

Een zwart schild is een schild die alle energie stromen dempt al die niet volledig tegen houdt. Je kan bij zwarte schilden niet voor bepaalde energieën een uitzondering maken als bij mentale schilden. Bij mentale schilden (om jezelf als dan niet om anderen) kan je bijvoorbeeld positieve energie doorlaten en negatieve blokkeren.
Een zwart schild wordt vaak genoemd omdat het net zwart lijkt waar het alles tegenhoudt. Eentje die dus dempt kan je eigenlijk beter een grijs schild noemen, maar dat werkt alleen maar weer verwarrend denk ik

Bijna alle schilden vergen energie, soms veel en soms weinig, hangt er met name van af hoe actief ze zijn. De energie kan je zelf leveren (soms via concentratie) maar kan je ook van andere bronnen afkomstig laten zijn. Een ander persoon, een elektrisch voorwerp, een boiler, de aarde zelf of zelfs daglicht (heel milieu bewust :P).
Ingezonden:  29 Jan 2012 00:06
disneyfreak, dat weet ik wel, en ik ben ook niet opzoek naar zo'n type schild, eerder naar iets meer geavanceerd, iets wat ook meer vergt van mezelf, opdat ik er van zou leren.


En Psylor, wat is dan het nut van zo'n zwart schild?
Ingezonden:  29 Jan 2012 00:41
Het nut? tja, lijkt me minder tot geen last te hebben van vreemde energie stromen. Dit is dus ook geen last van entiteiten en gedachten patronen. Waarom mensen dat willen is denk ik doordat ze er overgevoelig voor zijn of iets anders.
Het kan ook gebruikt worden om niet gevonden te kunnen worden. Je bent namelijk geheel ook buiten zicht van zo goed als alle entiteiten. Maar ook voor mensen die je via paranormale middelen willen vinden en/of bereiken.
Ingezonden:  30 Jan 2012 20:11
En het verschil tussen mentale en psychische schilden is?
Ingezonden:  30 Jan 2012 22:03
Psychische schilden zorgen er bijvoorbeeld voor dat iedereen jou als sympathiek zien, blij van jou wordt of juist jou negeert. Dit kan ook op voorwerpen gedaan worden, iets oninteressant maken opdat het minder snel gejat wordt.

Mentale schilden schermen bijvoorbeeld je gedachten af van andere gedachten of entiteiten.
Ingezonden:  13 Okt 2012 14:26
klaas,
pas wel op dat je niet schild neemt die teveel energie eist.
dan woord je er alleen heel zwak door en het schild is dan ook niet meer sterk genoeg na een tijdje. En dan ben je een makkelijk doelwit voor demonen. En dat kan erge gevolgen hebben..
Ingezonden:  14 Okt 2012 14:57
@Magia
Quote:
Bijna alle schilden vergen energie, soms veel en soms weinig, hangt er met name van af hoe actief ze zijn. De energie kan je zelf leveren (soms via concentratie) maar kan je ook van andere bronnen afkomstig laten zijn. Een ander persoon, een elektrisch voorwerp, een boiler, de aarde zelf of zelfs daglicht (heel milieu bewust :P).


Klaas had dit toen al gezien
Ingezonden:  24 Okt 2012 21:46
maar wat is een schild dan nu? moet je het denken en verbeelden of is het echt iets dat je kan kopen of weet ik veel? sorry als de vraag dom klinkt maar ik heb hier nooit van gehoord en heb vaak last van negatieve overleden mensen om me heen. ik wil de positieve niet tegenhouden want ik hunker naar tekens of aandacht van hun.... dus kan iemand me dit uitleggen ajb? alvast bedankt. liefs
Ingezonden:  24 Okt 2012 23:23
Een schild is een bel van energie om je heen welke je bepaalde eigenschappen toe kent. Het makkelijks om in het begin te visualiseren als een bol van licht om je heen. Denk bij het voor je zien wat je wilt maken en bij het stoppen van energie in deze energie bel, wat het moet doen. Dus in jou geval positieve energieën doorlaten en negatieve energieën weren.
Om er niet constant energie in te hoeven steken kan je het de benodigde energie laten nemen van bijvoorbeeld een stopcontact. Het heeft zeer weinig nodig dus je zal er niets van merken
Hoe je het verder precies moet doen kan ik helaas niet zeggen, dit is voor ieder persoon anders en hoe ik het doe kan ik niet echt in woorden omschrijven.
Ingezonden:  28 Okt 2012 16:47
psylor bedankt voor je antwoord. maar ik vraag me nog steeds af hoe ik dit zou kunnen doen....
Ingezonden:  28 Okt 2012 23:45
Als ik al zei, ik en niemand anders (op misschien je gids na) kan zeggen hoe je dit moet doen. Ik kan niets meer zeggen dan een paar tips in de goede richting, maar omdat het per persoon verschild kan ik niet meer dan dat doen. Dat moet je toch echt zelf uitproberen.

Wat snap je nu nog precies niet?

Als je je eigen energie nog niet goed kan aanvoelen raad ik je aan eens te gaan mediteren. Probeer tijdens het mediteren je eigen energie en alle energieën om je heen te voelen. Probeer deze vervolgens te beïnvloeden, te sturen.
Ingezonden:  03 Apr 2013 16:24
Hoi,

Ik zou eigenlijk contact willen met mijn gids.
Door middel van automatisch schrift, want dat lijkt mij 1 van de makkelijkste manieren zover ik op internet heb gekeken.
Maar ik wil geen risico lopen om negatieve entiteiten bij mij te krijgen.
Ik zou me dus daarvoor willen beschermen d.m.v. een schild.
Daarvoor zou ik 2 dingen willen weten.

1: Heeft er iemand tips om het te kunnen visualiseren? Of anders als dat te moeilijk is, hoe ik kan leren om te visualiseren?

2: Hoe moet je een schild energie laten krijgen van bv. de zon of iets anders? Ook gewoon visualisatie?

Ik hoop dat er iemand is die antwoorden hiervan kan en wil geven.

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  03 Apr 2013 23:42
Hoe je moet visualiseren kan ik niet echt zeggen, ik zie het gewoon voor me, denk aan b.v. een zeepbel van licht om je heen.
Hoe je precies energie ergens anders voor een schild kan onttrekken verschild ook per persoon. Visualisatie is een stap in de goede richting, maar je moet de energie ook sturen. Dit moet je gewoon zelf proberen door te oefenen. Een kaars of de koelkast kan b.v. ook gewoon
Ingezonden:  20 Apr 2013 20:30
Dus als ik het niet verkeerd begrijp krijg je dus zo een schild door er aaan te denken?
Ingezonden:  20 Apr 2013 20:30
Ja dat klopt, je moet eigenlijk eentje visualiseren
Ingezonden:  20 Apr 2013 20:32
Maar om uit te treden mag je toch nergens aan denken
Ingezonden:  21 Apr 2013 19:54
Nuchtermeisje zei het denk ik niet helemaal duidelijk, je hoeft er namelijk niet constant aan te denken. Rond mijn huis heb ik constant schilden op staan, maar hoef er geen moment aan te denken, ik hoef zelf niet eens thuis te zijn. Als hierboven al geschreven kan je een schild laten voeden door het energie te geven via objecten. Denk aan b.v. je koelkast, maar het kan ook de warmte van de aarde zijn. Er zijn ook bepaalde schilden die geen energie nodig hebben, maar dat is vrij geavanceerd en raad ik je niet aan nu al uit te voeren.
Wat jij eerst in moet oefenen in je eigen energieën te leren herkennen en manipuleren door middel van meditatie
Tevens, je mag aan van alles en nog wat denken tijdens uit treden, als je de mentale discipline maar hebt.
Ingezonden:  22 Apr 2013 06:03
Bedankt!
Ingezonden:  09 Jan 2014 23:14
Moet je het schild om het lichaam dat je bestuurt of het lichaam dat je achterlaat zetten (ik heb 1 uittreding gehad maar geen energien gezien, ik kan heel slecht tegen het zien van enge mensen die staren en wil dit dus liever niet. Goeie geesten of overledenen lijkt mij wel leuk en ik wil ook graag angsten overwinnen. Maar niet al te snel)
Ingezonden:  09 Jan 2014 23:48
Kan allebei, maar in elk geval je fysieke lichaam
Ingezonden:  12 Jan 2014 08:46
Misschien helpt dit mensen op weg.

Er is altijd energie om ons heen het is nooit helemaal donker. Stel je sluit je ogen dat nog is het niet helemaal zwart en niet zwarte is energie.
Door meditatie / gedachten kun je die energie vervormen en je kunt energie samenvoegen.

In je gedachten plaats je de energie naar je vinger en je trekt met je vinger een lijn langs de buitenkant van je lichaam totdat de cirkel gesloten is.

Vervolgens je verder aan laten zwellen tot een bal wat de meeste mensen zullen doen, maar je kan het ook vierkant maken of een driehoek wel is het dat een bol vorm het sterkst zou zijn en geschikt is voor algemeen gebruik.

Het zwarte schild komt uit de zwarte magie en licht schild uit de witte magie.
Bij witte magie heeft men niet de behoefte om in het geheim te opereren want ze doen niets verkeerds maar bij zwarte magie kan dat uiteraard wel erg handig zijn om niet gevonden te worden.

Beide schilden worden gebruikt in het grijze gebied.
Het lichtschild is eenvoudiger en vaak beter maar het ook zwakke punten.
Een zwart schild heeft geen echte zwakke punten maar kost veel meer energie om te onderhouden.

Je huis kun je ook veilig stellen door de een schild te verbinden met de muren.
Je huis kun je zuiveren door zout te strooien in de hoeken en tevens kun je het schild er sterker door maken.

Onderhouden is op zich vrij gemakkelijk je hoeft er alleen maar aan te denken en soms zou je misschien bij moeten vullen.

Bij het verlaten van het lichaam is het handig om er 2 te hebben dat is wel zo verstandig.
Zo ver ik weet is het ook zo dat je in feite een schild nodig hebt om uit je lichaam te kunnen treden.
De energie moet bij elkaar gehouden worden want anders zou op gaan in al het andere.

Je kunt het ook anders zeggen zonder schild zou je dood gaan. Ons onderbewust zijn weet meestal wel hoe het moet

Ons onderbewust zijn weet meestal wel hoe het moet alleen ons bewust zijn niet. In feite zou iedereen het moeten kunnen.

Via meditatie komen je hersenen in een andere frequentie terecht zeg maar tussen het slapen en het wakker zijn in.

Je kan in die status meer dan normaal, je krijgt meer controle. Zo kun je vermoeidheid uitschakelen en b.v. de marathon lopen alleen het slecht voor je lichaam.
Of pijn of andere dingen.
Z`n trance kost energie en heb je te weinig dan verbreekt het.
Dus je hebt zelf te weinig en dus heb je energie nodig die er is.

Waarom meditatie zo werkt weet ik niet en volgens mij is er geen wetenschappelijke verklaring voor alleen meet resultaten.

Dus meditatie is helemaal geen zweverige zaak ik bedoel herhaaldelijk mediteren leidt tot blijvende veranderingen in de activiteit van de hersenen.
In deze paper vind je meer informatie over de wetenschappelijk kant van het verhaal:

http://brainimaging.waisman.wisc.edu/~slagter ...

Nu is het wel zo dat het verstandig is om niet direct van 0 naar 100 te gaan. Langzaam opbouwen als je dit combineert met paranormale dingen want er is geen weg terug. Dus hou je eigen grens in de gaten.
Ingezonden:  14 Jan 2014 13:23
Ik ben het helaas niet met je eens op veel aspecten die jij noemt. Nu heeft ieder zijn eigen visie en methoden, en hou die gerust aan als die zo voor jou werken, maar wou toch mijn visie op een paar punten delen.

Ten eerste, de methode die jij gebruikt om energie te sturen werkt vast goed voor jou, maar hou er rekening mee dat ieder hier zijn eigen weg in moet volgen. Jou methode zou bijvoorbeeld voor mij minder goed werken dan mijn eigen methode. Echter zal mijn methode weer voor jou minder goed werken

Verder bestaat er niet iets als zwarte magie, magie is ten eerste iets waar je geen verklaring voor hebt, en energie sturing i voor jou verklaarbaar dus geen magie Verder is een zwart schild niet kwaadaardig, het is een type schild. Zwarte schilden worden zo genoemd omdat het niets doorlaat, is sterkste vorm zelfs geen licht, vandaar de naam zwart schild. Een licht schild is gevormd van licht, vandaar die naam

Er bestaat wel iets wat negatieve energie genoemd mag worden. Dit is het tegenovergestelde van normale energie maar ook wederom niets kwaadaardigs.

Sturing wordt alleen kwaadaardig door de intenties waarmee het gebruikt wordt.
Ingezonden:  15 Jan 2014 02:23
Psylor ik begrijp niet dat je zegt dat zwarte magie niet zou bestaan? Wat is voodoo dan b.v.? Of hoe komt men dan aan een verhaal zoals de exorcist uit het verleden? Dit is een van de verhalen uit de verboden bibliotheek van het vaticaan. Er zijn heel veel boeken
en waarom zouden mensen het niet mogen weten?
Als het positief zou zijn voor de mensheid zou men het niet achterhouden en iets negatiefs wel.

Ik bedoel heb je enig idee waarom het het een zwart schild wordt genoemd en geen paars of blauw of wat dan ook?
Is het niet zo dat zwart altijd voor iets slechts staat en zou dat niet het volgende zijn:
Stel je wordt aangevallen door zwarte magie en jij beschermd je, dan neem je via je schild de energie op.
Zo krijg je een steeds sterker schild en je zou zeggen onverwoestbaar alleen het punt is dit.

Het verwoest niet je schild maar je ziel door corruptie dat is precies waarom het dus een zwart schild is. Door zwarte magie te sturen zal jij door verbinden met het schild beïnvloed worden.

De pure energie zou sterker moeten zijn en de overhand moeten houden om de rest te zuiveren dit kost energie veel meer energie dan via licht het te zuiveren.
Omdat je van binnen uit verzwakt verlies je dus uiteindelijk.

Dus ja het schild is misschien onverwoestbaar en het sterkste omdat het zich voed met de energie van de ander maar betalen met je ziel is een zeer slecht plan ( het is nogal een hoge prijs ). Ik denk niet dat mensen dat pad willen bewandelen en raad het ze sterk af.

In bijzondere situatie gebruik je zwart boven wit maar deze situaties komen zelden voor en ik denk niet dat jij tot op heden met dit soort situaties te maken heb gehad want dan zou namelijk niet zeggen dat zwarte magie niet bestaat.

Zwart valt aan wit verdedigd, zwart misleid, wit begeleid. Beide zijn noodzakelijk om in balans te blijven en vooruit te komen, anders gaan we rechtsom of linksom maar niet vooruit.

In de kringen waar ik me begeef sterven wel degelijk mensen op onverklaarbare manieren en ten gevolgen van zwarte magie.

Ik bedoel Sturing wordt alleen kwaadaardig door de intenties waarmee het gebruikt wordt. Als de mensheid puur goed was geweest dan was er geen zwarte magie maar de mensheid is niet alleen maar goed. Er zijn niet alleen maar goede mensen. Ik bedoel de ene helft gooit eten zo de vuilnisbak in en de ander eet van de vuilnisbelt.
Zou de wereld er zo uit zien als die vol zat met goede mensen?

Ik denk het niet de mensheid is ook slecht dus wordt magie ook gebruikt voor negatieve dingen en dan spreken we toch over echt over zwarte magie?

Zwart is per definitie nooit puur goed en dan is er altijd sprake van iets negatiefs want anders had men er een andere kleur aan gegeven.

Maar goed zoals je al zelf zijn iedereen volgt zijn eigen pad en maakt zijn eigen keuzes.
Ik hoop alleen dat dingen straks dan niet mijn probleem gaan worden en dat mensen mij bellen om het op te lossen.

Dat is niet echt mijn hobby maar ik ken weinig anderen die het anders zouden doen en het ook overleven.
Hoe ik dingen overleef weet ik ook niet en is het wel een aantal keren ook niet helemaal goed gegaan.

Ik zou je dan ook willen adviseren om toch wel iets voorzichtiger te zijn zeker met alles wat als zwart betiteld wordt.

Verder is er in feite geen verschil tussen jou of mijn methode in de kern is het precies het zelfde.
Alleen het verschil is dat ik mensen kleiner laat beginnen simpel weg omdat ik van 0 ervaring uitga.
Jij bent het zo gewenst je gaat van 0 direct naar 100, je weet waar je wezen moet.
Het probleem van de mensen is dat men niet weet waar ze zouden moeten beginnen.

Ik heb mensen een makkelijk begin punt gegeven tenminste dat hoop ik.
Ingezonden:  15 Jan 2014 10:12
Beste Zweef,

Ik hou absoluut niet van labels of titels, maar als ik onder een groep val is dan onder andere de demonen jagers. Ik heb namelijk helaas al vaker een confrontatie met demonen aan moeten gaan, al dan niet ter bescherming van mezelf dan wel van vrienden. Ik roep ze ook echt niet op, maar omdat mijn verloofde entiteiten helpt naar het licht te gaan worden demonen aangetrokken door haar zeer sterke positieve energie. Ik heb het hier ook niet over schimmen of negatieve geesten maar echt demonen. Door deze ervaringen heb ik ook geleerd dat wit niet altijd positief is en zwart niet altijd negatief. Zwart en wit zijn slecht labels die afstammen van dag en nacht. Mensen waren vroeger altijd bang voor de nacht, welke donker en zwart is, vandaar dat door velen zwart als negatief beschouwd wordt. Het vaticaan heeft hier ook mooi op doorgespeeld door alles wat negatief is zwart te maken.
In 1 van mijn confrontaties ben ik echter een demoon tegen gekomen welke zich initieel als wit voordeed. De emoties die mensen erbij voelde waren echter niet positief en zijn acties ook niet, maar ik had destijds toen wel getwijfeld of het niet misbegrepen acties van een gids of engel waren. Mijn gids en die van mensen die hielpen ontkenden in elk geval dat deze "witte demoon" 1 van hun was. Later bleek dit ook zo te zijn toen hij zijn ware aard onthulde.

Bij het maken van een schild moet je de energie nooit laten komen vanuit je ziel, dat is zeer gevaarlijk om de redenen die jij zelf al zegt. Je kan de energie wel uit je lichaam gebruiken maar ik zou de energie bron vooral bij vaste schilden al snel naar andere bronnen verleggen. Denk hierbij aan de stroom die door een koelkast loopt, maar kan ook makkelijk met zonnenenergie of warmte vanuit de aardkern. Zo heb ik ook de standaard schilden in mijn huis aangelegd en bij andere mensen die ik help. Zou ik dit niet doen dan zou ik allang kapot moeten zijn van alle aangelegde schilden.

Bij mijn uitleg probeer ik het naar mensen altijd zo simpel mogelijk te houden, kennelijk ben jij anders van mening, zou je gaarne willen zeggen bij wie? Dan kan ik het voor deze persoon duidelijker uitleggen. Gezien ik mensen uitsluitend gratis help probeer ik dit namelijk ook zo snel mogelijk te doen, misschien was ik in een enkel geval te snel, maar kan me dit niet herinneren.

Verder, wat het vaticaan allemaal achterhoudt in hun bibliotheken is niet perse omdat het wat jij noemt "zwarte magie" is. Doch ik christen ben ben ik absoluut niet zo weg van de handelingen van het vaticaan. Zij gaan ervan uit dat alles wat voor hun magie is, slecht is. Zij vinden dat, ondanks dat de mens naar het evenbeeld van god is geschapen, de mens die naar hun mening goddelijke krachten mogen hebben. Dat in tegenspraak op dat vele profeten wel goddelijke krachten gebruikten, denk aan het genezen van mensen door andere dan Jezus. Persoonlijk denk ik dat dit doordat zij bang zijn dat er mensen zijn die dit misbruiken, omdat mensen eerder tussen goed en kwaad instaan dan 100% goed zijn.
Voodoo is verder ook niet negatief, om het even in zwart wit termen te houden heb je juist heel veel witte voodoo. Echter door (horror) films en verhalen heeft juist de zwarte voodoo de bekendheid gekregen. Eenzelfde gaat op voor hekserij, hier heb je ook een positieve en negatieve variant van. Negatieve heksen gebruiken naast kruiden vaak ook krachten van demonen (en satan). Positieve heksen, ook vaak kruidenvrouwtjes genoemd, maken gebruik van kruiden, natuurkrachten en vragen engelen om hulp. Heksen kunnen btw ook mannen zijn.

Ik kan je verder nog wel meer vertellen over zwarte schilden, maar ik heb helaas geen tijd meer. Kort gezegd heeft dit niks met het negatieve te maken. Ik heb het zelfs via engelen geleerd, deze gebruiken het namelijk om demonen in te dammen.

Ik snap wel dat jij het bevechten van kwade krachten geen hobby noemt, daar kan ik je helemaal de hand schudden, maar iemand moet het doen he Gelukkig is het bij mij nog nooit fout gegaan, en ik heb heel sterke meegemaakt. (zelfs op zo'n punt dat vele mindere demonen mij nu liever ontlopen, wat wel vervelend kan zijn als je iemand wilt helpen maar je niet precies kan zeggen voor welke demon omdat die al gevlogen is totdat ik weg ben...)
Ingezonden:  07 Nov 2014 23:00
Heey, ik heb een vraag, omdat het hier toch over gaat..
Ik heb gehoord dat als je mediteert, dat je dan het beste met je eigen energie een schild moet maken. Omdat die jou heel goed kent dan de energie van buitenaf. Maar ik zou graag een verklaring willen hiervoor. Of het nou echt zo is..
Ingezonden:  10 Nov 2014 20:17
Antwoord??