»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Kan een edelsteen ongeluk brengen?
Ingezonden:  14 Aug 2017 09:18
Ik heb twee dagen geleden een groen zwarte jadesteen gekregen van mijn zus.
Sinds dat ik de steen heb gedragen gebeuren er vreemde dingen waardoor het lijkt alsof ik ongeluk aantrek.
Gisteren deed ik de steen om voordat wij een dagje weg gingen, vlak voor een tunnel op een hele drukke snelweg kregen wij autopech, vervolgens zijn wij op een dijk gaan zitten om te wachten op hulp.
Wij zijn toen weggesleept naar een parkeerplaats waar wij verder geholpen zouden worden door iemand anders, dit zou een uurtje duren maximaal.
Na anderhalf uur gewacht te hebben, toch maar weer gebeld naar de anwb, er bleek niets opgeslagen te zijn waardoor er niemand opgeroepen werd om ons te helpen.
Daarna nog 2 uur moeten wachten voor er eindelijk iemand kwam.

Toen wij uiteindelijk thuis kwamen ging het rookalarm constant af en stopte ook niet toen de batterij eruit was gehaald.
En daarna viel er ineens een deur uit een kastje.

Ik vond het eng en ik kreeg het idee dat als ik de steen oppakte ik hoofdpijn kreeg.
Ik heb hem vervolgens in een glas water buiten gezet maar ik heb er geen goed gevoel over.

Was dit toeval of kan het iets met de steen te maken hebben?
Heeft iemand hier ervaring mee?
Ingezonden:  14 Aug 2017 11:57
Had je de steen gereinigd toen je hem kreeg?
Een  kristal trekt uit zichzelf nooit negativiteit aan.  Wel kan het emotioneel gevoelig maken maar dat is niet met dit soort kristallen.
Jade staat voor voorspoed en bescherming.

Ik ga er niet vanuit dat er iets negatiefs op zit, maar mogelijk wel dat er iets anders speelde en dat je daar bewust van werd toen je de hanger droeg.
Ingezonden:  14 Aug 2017 12:59
Hoofdpijn kan wel komen door het kristal, dat bijvoorbeeld de energie voor jou daar te heftig is. (daar zou een blokkade kunnen zitten) dan zou je hem na het reinigen op je hoofd kunnen leggen.
Ingezonden:  14 Aug 2017 13:13
Roosmarie, bedankt voor je reactie.
Ik heb de steen niet gereinigd voor ik hem omdeed.

Wat bedoel je met dat er iets anders speelde, wat zou dat dan geweest kunnen zijn?
Ik heb nog nooit zoveel ongeluk meegemaakt op 1 dag en schrok er van.
Vandaar dat ik bang ben dat het van de steen afkomt.
De steen is meegebracht van Australië dus ik weet verder ook niet waar hij precies gekocht is.

Ik heb nu ergens een afspraak gemaakt om de steen te laten reinigen en om te kijken of de steen bij mij past.
Ingezonden:  14 Aug 2017 13:26
Jade past bij iedereen, obsidiaan zou iets heel anders zijn. (maar ik ken voldoende mensen die de jade zouden afraden, alleen om er zelf iets aan te verdienen)

Ik zou aanraden om hem eens heel goed te reinigen (zie site spiritualgarden.nl), hoef je niks extra's voor te doen. en leg de steen dan eens een lagere tijd gewoon in de aarde neer, op een plek en je graaft hem vanzelf weer op als het kristal jou roept. (dan heb je het gevoel ook dat je hem moet vastpakken/dragen) Of langere tijd onder zacht stromend water, of gewoon buiten op een zonnige plek. wat jij fijn vindt.

De steen heeft een flinke afstand gemaakt, en kan door diverse energieen zijn aangehaakt (juist omdat het een positieve steen is), vandaar gewoon eens goed reinigen.

Buiten kan iedereen overkomen, evenals dat de melding niet goed was geregistreerd. Daar zoek ik niet snel iets achter. Negatieve spirits kunnen niks, tenzij je de angst gaat voedden.

In huis kan een entiteit zitten die jullie iets duidelijk wilde maken, maar kan ook (hoe vreemd het klinkt) ook je eigen frustratie zijn die onbewust zich zo uitte. (je wilt niet weten hoe vaak dit bij mensen echt gebeurd, zonder dat ze er zelf bewust van zijn)
Ingezonden:  14 Aug 2017 13:29
In een huis zitten hoe dan ook entiteiten. voordat ik iets schrijf dat niet klopt.
Ingezonden:  14 Aug 2017 21:33
Oke bedankt voor je reactie , ik ga hem in ieder geval laten reinigen.
Ik ben mij vaak in huis wel bewust van entiteiten, en voel dit vaak ook aan als er een negatieve energie is, toch had ik al heel de dag sterk het gevoel dat het iets met de ketting te maken heeft.

Ik ben benieuwd wat er uitkomt, ik ga naar een helderziende die ook stenen reinigt.
Ingezonden:  15 Aug 2017 20:10
Zou je hier eens een foto kunnen plaatsen?
Ingezonden:  11 Jul 2018 23:52
Hallo Dominique, voordat je een edel steen van iemand anders krijgt is het idd verstandig om het even schoon te maken. Dit kun je doen om bijv. water erover heen te laten gaan wat zo schoon mogelijk is zoals bronwater of zee water. Ook idd begraven in de grond help heel goed zoals hierboven beschreven.


Je intuïtie werkt goed en er zit idd een entiteit in je huis deze is eenvoudig te verwijderen. Als je heilighout hebt Palo Santo of Witte Salie kun je dit gebruiken om alle ruimten van je woning te reinigen.


Zet alle ruiten open van je woning en vul iedere hoek van alle ruimtes in je woning met licht en liefde. Vraag hulp van je spirits of bescherm engelen. Nadat je dit gedaan hebt zul je een stuk beter slapen. Maar 1 belangrijke tip ben niet bang maar laat je liefde in ieder kamer stromen.