Paranormaal Forum

Paranormaal Forum - Paranormaal Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Vraag: Laatste kleding?
Ingezonden:  05 Dec 2017 23:55
Ik weet niet precies waar ik deze vraag moet stellen, dus dan maar hier. Als er een admin is die dit topic wil plaatsen waar het moet staan, helemaal prima!

Toen mijn vriend overleed, is hij 's nachts bij me geweest en we hebben een heel gesprek gevoerd. Ook heeft hij me een tijd daarna bezocht door in onze "bespied"spiegel te verschijnen. Beide keren droeg hij de kleding waarin zijn lichaam is gestorven.
Ik heb begrepen door diverse sites te bezoeken, dat overledenen zichzelf laten zien aan hun geliefden in de kleding waarin hun lichaam is gegaan. Maar kan iemand mij uitleggen waarom dit zo is?
Nadat het lichaam van mijn vriend het opgaf, heb ik samen met de begrafenisondernemer en zijn moeder zijn laatste kleding uitgezocht. Maar in die kleding heeft hij zichzelf niet laten zien aan mij.
Is het omdat de ziel zich op die manier beter kan manifesteren omdat het 't laatste was wat zij op aarde hadden?
Ingezonden:  08 Dec 2017 11:45
De ervaringen die ik heb van dezelfde overleden persoon, was in verschillende kleding.

De zielen kunnen zich laten zien hoe ze zich ook willen laten zien. Vaak helpt dit de mensen op aarde om de overleden zielen (gemakkelijker) te herkennen.
Ingezonden:  11 Dec 2017 13:57
Dat is helemaal correct Roosmarie.
Ingezonden:  13 Dec 2017 09:47
Ik zie overleden in 99% van de gevallen in hun favoriete kleding, en met hun favoriete kapsel

Mannen vaak ook in uniform van bv fanfare ,harmonie etc.
Ingezonden:  21 Dec 2017 22:33
Een overleden persoon kan er zelfs voor kiezen zich als zijn jongere zelf, of zelfs als een dier te laten zien. Puntje bij paaltje, zoals Roos zegt, ze verschijnen doorgaans in de vorm wat het beste het doel van het bezoek bedient.