»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  29 Jan 2018 00:51
Hoi, mijn naam is Naomi en ik ben 18 jaar oud. Ook ben ik hoog sensitief! De laatste weken heb ik het gevoel dat er iemand in mijn kamer is 's avonds. Ik ben niet bang en het is zeker niks slechts alleen ik ben natuurlijk super nieuwsgierig naar wie of wat dit kan zijn en of ik me niks verbeeld? In mijn oude kamer zag ik wel eens schaduwen maar die vond ik enorm eng. Hier heb ik een heel ander gevoel bij.

Kan iemand mij helpen?
Ingezonden:  30 Jan 2018 09:54
Heb je het wel eens gevraagd aan diegene wie het is? en of hij/zij zich wil laten zien?
(alleen doen als je weet wat je doet, ter bescherming van jezelf)
Ingezonden:  02 Jan 2020 11:52
Hoi hier ook een hypersensitieveling. Wat je aangeeft laat duidelijk zien dat je net als ik mediamiek bent, dus vatbaar voor het waarnemen van entiteiten en wezens van de andere kant. I jouw geval zou ik adviseren om hier begeleiding in te zoeken want als je ze nu al ziet, moet je ermee bezig in je leven. Blijf onthouden dat geesten eigenlijk geen contact met de levenden mogen hebben maar dat enkel doen als ze gehoord willen worden ergo hun verhaal willen doen
Ingezonden:  03 Jan 2020 13:52
En paar kanttekeningen van mij...
Je moet niks, je hebt immers keuze vrijheid gekregen.

Geesten mogen geen contact hebben met levenden... Dat klopt niet helemaal... Engelen en hogere wezens mogen je pas helpen op je pad, als je er om vraagt. Maar verder... Als je er open voor staat, zullen zielen graag zich laten zien/ horen, ook bijvoorbeeld boodschappen door te geven.

Kijk ook even wanneer een topic voor het laatst activiteit had. Op dít moment steek je energie in iets wat eigenlijk stil staat.