»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  30 Jan 2018 22:40
hoi ik ben tracy, ik ben 15 jaar oud.
ik heb vaak het gevoel dat ik bekeken word vooral snachts.
ik hoor ook vaak soort van stemmen in mijn hoofd ik heb ook al eens iemand in men oor horen fluisteren toen ik alleen thuis was en schrok toen erg maar ik wist al dat het kon. een vriendin van mij heeft gestudeerd over dit allemaal en zegt dat ik daar een aanleg voor heb en zag dat al veel eerder in haar kaarten maar ze wist eerst zelf niet over wie het ging tot ik dat allemaal haar vertelde.
ik wel vaak het gevoel dat slechte entiteiten/zielen om me heen zijn, kan dat?

kan iemand me helpen?
Ingezonden:  31 Jan 2018 13:51
En waarom zouden het geen goede stemmen zijn? Wat zeggen ze, is het positief of negatief?

Ga je eerst heel goed inlezen, voordat je zelf ermee bezig gaat, leer jezelf te beschermen, want als je niet weet wat je doet en je treft de verkeerde, kan je flink in de problemen raken.
Ingezonden:  31 Jan 2018 14:22
Het lijkt gwn alsof ik aan iets denk alsof iemand heel de tijd men naam zegt maar dan is dat in men hoofd en dat is best irritant alsof iemand mijn aandacht wil en het is niet slecht maar heb het gevoel dat er iemand rond mij is dat slecht is of wel ben ik er bang voor kan dat?
Ingezonden:  31 Jan 2018 14:33
Iedereen heeft gidsen en begeleiders bij zich, jij bent op een leeftijd waarbij je langzaam weer open kan gaan staan in de zoektocht wie jij echt bent. Hierdoor sta je open voor hun.
Angst, waar komt die vandaag? Opvoeding, vrienden en media zijn grote factoren die hierin een rol spelen.
Ik kan je alleen maar aanraden om te leren jezelf te beschermen. Doreen Vitue, Hans Stolp, Jan Kleijn,  lees van hun eens boeken, hun kunnen je een handvat aanreiken om ermee om te leren gaan.
Leer jezelf te beschermen, want als je open staat, kan je ook het negatieve aantrekken, al dan niet met opzet, en daar kom je niet gemakkelijk van af, zeker niet als je hier heel gevoelig voor bent.
Ingezonden:  31 Jan 2018 15:05
Ik heb wel vaak het gevoel dat ik me soms down voel op school ookal wil ik dat nie zijn of plots kan ik dan weer heel blij zijn, dat is zodat irritant maar ikie krijg ook altijd snel hoofdpijn.
Dank je voor de tips en ik zal zeker eens kijken naar hun boeken.
Ingezonden:  31 Jan 2018 15:23
je kan de energie van anderen mogelijk onbewust oppikken en dat je dit voelt. Leer je te aarden en af te schermen.
Ingezonden:  31 Jan 2018 15:42
Dank je voor de tips!