»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Witte vlek
Ingezonden:  02 Mei 2018 09:32
Ik weet niet of ik hier bij het juiste forum zit maar het volgende maak ik mee:
De lievelingsjas van mijn onlangs overleden liefde van mijn leven,mijn vrouw hangt op de gang en elke keer als ik erlangs loop ruik ik aan de jas en kus 'm en groet mijn vrouw. Wanneer ik met gesloten ogen mijn gezicht tegen de jas houd om 'm te kussen verschijnt er een helderwitte vlek in mijn beeld ,die soms rose-rood kleurt en soms een groen randje heeft. Heeft iemand hier een verklaring voor ?
Ingezonden:  02 Mei 2018 15:32
Dat is de energie die achter gebleven is. Je vrouw had een sterke energie die is achtergelaten in objecten en haar persoonlijke spullen. Kennelijk ben je gezegend met het feit dat je energie├źn en misschien zelfs wel aura's kunt waarnemen
Ingezonden:  02 Mei 2018 16:31
Dankjwel 10 eke
Zal deze energie blijven of vervaagt ze na verloop van tijd? En kan ik nog iets met deze energie? Is het een deel van de energie die de ziel van mijn vrouw is of iets anders ? Je ziet dat ik n leek ben
Alvast bedankt
Ingezonden:  02 Mei 2018 18:33
Hoi Sjat, je moet energie zien als een blauwdruk. Je laat iets achter, net zoiets als een handtekening op papier. Zo heeft ieder mens een bepaalde energie bij zich. Sommige mensen hebben zo'n sterk energieveld dat ze de gehele ruimte vullen door hun aanwezigheid, maar energie kan ook achterblijven in materialen zoals sieraden en in jouw geval de jas van je vrouw. Of die energie van je vrouw zal vervagen hangt af van verschillende factoren. Als iemand anders haar jas zou dragen, zal deze vermengd worden met de energie van de ander. Uiteindelijk lost de energie na verloop van de tijd wel op, alhoewel ik altijd wel van mening ben dat er altijd wel iets blijft hangen.
Ingezonden:  01 Jul 2018 20:14
Hey Sjat, bedankt voor jouw ervaring te delen hier op dit forum. Zo te horen is joun 3e oog open om deze waarnemingen te kunnen zien. Zelf zie ik ook deze kleuren en kan je ook vertellen wat deze kleuren betekenen.

De witte kleur die je ziet is de spirit van joun vrouw die schijnbaar een hoge trilling heeft. Hoe helderder de kleur hoe hoger de frequentie. Wanneer je haar in het begin ziet zie je de witte kleur van haar omdat ze heel veel liefde stuurt. Rose is de kleur van een geliefde die bij je is en die probeert contact te maken met jou. Misschien heb je wel wat sensaties gevoeld tussen joun ogen waar je 3e oog zit. Groen is de kleur van je hart chakra. Maar voor mijn gevoel moet je haar herinneringen koesteren in een positieve aard en haar los laten zodat ook zei weer verder kan gaan in haar ontwikkeling al jij daarvoor klaar bent. Zolang je dit hoofdstuk niet kunt loslatten zal ze bij jou zijn maar als jij weer verder gaat zal ook zei verder kunnen gaan. Dit wil niet zeggen als ze dan aan een nieuw hoofdstuk is begonnen dat ze jou dan heeft vergeten. Jullie zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn en mocht je het nodig vinden kun je altijd naar vragen tijdens meditatie. Wellicht komen jullie elkaar wel weer eens tegen in een volgend leven, tenminste als je daarin gelooft. Zie je de heldere witte bol en voelt het goed. Dat weet je nu dat zei er voor jou is.

Ik wens jullie veel kracht toe en de positieve energie om dit te kunnen verwerken. Gr. Me.

Ingezonden:  02 Jul 2018 09:28
Dankjewel