»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Kindje naast m’n bed.
Ingezonden:  06 Aug 2018 15:21
Beste allemaal,

Ik zie weleens vaker schimmen in m’n ooghoeken. Ook had ik een aantaljaren geleden dat er veel dingen in huis gebeuren die niet te verklaren waren. Plantje dat ineens bewoog, pop van m’n dochter die ineens aansprong. Tv de aansprong enz.. niet dat ik ervoor bang was maar het werd opmerkelijk. Zelfs met bezoek gebeurde dit.  Toen hadden we ook een  moeilijke tijd thuis. Dat hebben we allemaal ook achter ons gelaten.

Sinds de geboorte van m’n 3e kind (oktober 2017) genieten regelmatig dingen zoals, nachtlamp die aanspringt midden in de nacht net nadat ik m’n dochter had geboed en weer ging slapen, tv die ineens aanspringt snachts, dingen die ineens kwijt zijn, foto lijstje die plat lag. Ik schrik wel van de tv die aanspringt en het nachtlampje, maar wat me het meeste bezig houd is dat ik al een aantal keren een kindje naast m’n bed had staan. Dan ben ik half wakker geworden van 1 van m’n kinderen en hoor ze dan naar me toe komen, ze staan naast m’n bed en wil ze dan pakken zodat ze bij me kunnen komen liggen. Al een paar keer gehad dat ik dan misgreep en dan echt goed ga kijken en dan staat er niemand. Ook vorige week op vakantie had ik dit ook. Zelfde nacht, 2 keer. Naast m’n bed en 1 op bed dat ik (dacht ik) dan mijn kind zou pakken en tegen me aan leggen om verder te slapen. Ik werd ook helemaal wakker dat ik naar m’n arm keek omdat ik ook acht aan het ‘grijpen’ was.

Het laat me niet los.. is er dan iemand die m’n aandacht zoekt? Of is het gewoon dromen?
Ingezonden:  10 Aug 2018 12:33
Hallo Fimbal,
er is iets wat ik graag zou willen weten zodat mijn gevoel hierover bevestigd wordt.
Is er tijdens één van je drie zwangerschappen een 2e kindje geconstateerd. Het kan bijv. een doodgeboren tweelingzusje zijn of misschien is er na de bevalling een extra vruchtzak gevonden? Nu ik dit zo intik, krijg ik een bevestiging van een miskraam tussen je 2e en 3e zwangerschap. Ik krijg heel sterk het gevoel dat er sprake is van een vierde (niet geboren) kind. Zij bezoekt je 's nachts omdat zij waakt over je 2e kind. Is je 2e kind een kind die anders is dan anderen? Ik krijg sterk het gevoel dat je 2e kind hooggevoelig is dingen ziet die door anderen niet waarnemen zijn, klopt dit? Heeft je 2e kind weleens gesproken over het niet waarneembare zusje? Ik ben erg benieuwd naar wat er bij jou bekend is, warme groetjes Tine
Ingezonden:  11 Aug 2018 13:06
Hoi Tine,

Bedankt voor je bericht!

Tot zover mij bekend is heb ik geen miskramen gehad. Na het stoppen van de borstvoeding van mijn 2e kindje ben ik 2 keer ongesteld geworden, maar onregelmatig cyclus. Mij is ook niet bekend dat er een tweelingzwangerschap is geweest en extra vruchtwater ook niet.
Mijn tweede kind, Morris (over 1,5 maand is hij 3 jaar) is een heel gevoelig kind geweest en nog steeds. Te veel prikkels kan hij niet goed aan. Tot 2 jaar is heeft hij niet doorgeslapen. Altijd onrustig en steeds huilend wakker worden. Sinds mijn 3e kindje een dochter geboren is slaapt hij beter.  Hij begon de nacht altijd in z’n eigen bed en halverwege de nacht kwam hij bij ons slapen. En eigenlijk nu nog regelmatig.
Hij heeft nog niet echt specifiek gesproken over eeen zusje. Mijn oudste dochter (december 5 jaar) heeft een ongelooflijke rijke fantasie en samen met Morris spelen ze veel vadertje en moedertje en spelen ze ook over zusje, poppen spelen vaak mee. Wel roept hij laatste tijd heel vaak dat er een spook is, maar zie dit ook veel in het spel gebeuren.

Afgelopen week ging ook ineens het brandalarm voor 1 seconde af in ons huis, zonder aanleiding. Na goed alles doorzocht te hebben was er dus ook niks te zien, ja buren van de rij achter ons, zelfs 3 huizen ernaast die waren aan het bbqen maar die afstand is te groot, wilt met verklaren waarom hij afging.

Net na de geboorte van Morris had ik ook al veel
‘Bezoek’ in huis. Toen vertelde me iemand ook dat Zij vooral kwam voor de spanningen die er waren in huis en Zij graag wilde dat het goed met mij/ ons gong en vooral mijn man duidelijk wilde maken dat hij er goed voor ons moet zijn.
Toen ben ik ook eens naar een winkel gegaan waar ze verschillende oliën verkochten en stenen. Zij vertelde mij dat mijn oudste dochter Fenne eigenlijk nog gevoeliger is dan Morris maar zij er beter mee kan omgaan.

Mijn 3e kind Lotte nu 10 maanden is een gezellig meisje die erg graag met haar broer en zus mee wilt spelen en gaat hard qua ontwikkelingen. Alleen ‘s nachts slaapt zee ogenblikken ook altijd slecht. Doorslapen hoeft niet, maar nog steeds is ze eigenlijk om de 2 uur huilend wakker. Omdat Morris ook zo sliep, is het soort van normaal voor me.

Ik weet wel van mijn moeder dat zij een doodgeboren ouder zus heeft. En mijn moeder heeft een miskraam gehad/ buitenbaarmoederlijke zwangerschap was dat.

Ik heb al eens eerder een foto gehad met een enorme orb en iemand vertelde me dat het een meisje zou zijn van rond de 2 jaar. Deze foto was genomen bij mijn moeder thuis en toen was Morris 2 maanden oud.

Groetjes