»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / Vreemde ervaring
Ingezonden:  11 Dec 2019 13:17
Hoi,

Ben ik weer, er is iets heel vreemds gebeurd en ik dacht wellicht heeft iemand hier iets soortgelijks meegemaakt. Of kan me hier meer over vertellen.

Ik zat in de bioscoop, was naar een film die ik nog niet eerder had gezien. Het was een 3D film. Tijdens het kijken naar de film viel ik op een gegeven moment in slaap. Voelde alles trillen en probeerde de bril vast te houden. Dit lukte niet en een moment later zie ik mezelf zitten (slapen) en ik ga naast de stoel naast me zitten. Heb de hele film afgekeken, hoorde mezelf zachtjes ademen en na afloop werd ik uitgerust wakker.

Nu dacht ik dat ik de film gemist had omdat ik in slaap was gevallen dus ik ben nog een keer gegaan. En het vreemde is dat ik deze film dus kennelijk al had gezien? Ik wist gewoon precies wat er gebeurde. Dacht eerst dat het kwam doordat ik alles gehoord heb tijdens het slapen maar wat gek is, is dat ik beelden zag die ik al gezien had. Heb zitten googelen en kwam op het onderwerp uittredingen. Is dit een uittreding? En hoe kan dit gebeuren? Was ik gewoon moe en aan het dromen? Was het iets anders? Het voelde alsof er meer mensen in de zaal zaten ten tijde het gebeurde maar de zaal was nagenoeg leeg.

Het lijkt alsof je allemaal dingen meemaakt naar mate je meer leest. Is dit je eigen mind die dingen creëert of is er meer.  Ben niet bang uitgevallen maar kan er niet zo goed tegen als ik dingen niet snap.

Hoor graag van iemand.
Ingezonden:  14 Dec 2019 18:37
Ja je bent uitgetreden. Dit doe je iedere avond als je gaat slapen en kan het ook bewust gaan doen.

Ja, je geest kan ook grapjes met je uithalen, maar dat niet.
Ingezonden:  16 Dec 2019 10:23
Hmmmm.. dank voor je reactie. Heb het daarna niet meer gehad dus denk dat het een eenmalig iets was.