»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Verschijning van begin twintiger
Ingezonden:  05 Feb 2020 16:13
Hoi!
Zelf had ik ook even een vraag, en misschien dat iemand dit toevallig ziet in waarneming als antwoord, ik zal de situatie specifiek beschrijven, misschien dat iemandde energie dan beter oppikt.
Een maand of 9 geleden lag ik in bed in mijn eigen slaapkamer in mun appartement. Het was ochtend, de zon scheen door mijn doucheraam door de douche, door de douchedeur mijn slaapkamer in, en slaap met mijn hoofd richting de douchedeur. Ik was wakker, maar had mijn ogen eerst nog dicht.
Toen kwam ik, ik deed mijn ogen open, hoorde een beetje een pesterig maar toch wel vriendelijke lach, en zag zo een man van ergens begin in de 20 langs mijn bed zweven vanuit mijn kamer zo de douche in, in een fractie van 1, max 2 seconde gebeurde het. Daarna heb ik hem gelukkig nooit meer gezien en ook zijn energie nooit meer gevoeld, maar ik heb het voor mezelf nog niet af kunnen sluiten, ik zit er nog erg mee. Ondanks dat hij me niks aandeed, voelde de energie erg louche, het had een sadistische uiting in hoe het aanvoelde. De beleving en het zien was letterlijk en zeer intens, al was het te kort om een duidelijk beeld te krijgen over wie. Zo voelde het en zag het eruit, maar ik kan er natuurlijk met mijn intuitie ook helemaal naast zitten.
Ik heb het dus niet echt goed kunnen zien en beseffen wie het precies was, maar ik wel een klein vermoeden wie, gezien het soort type van zijn uiterlijk dan, maar de energie past niet bij die persoon van wie ik een klein vermoeden heb.

Heeft hier iemand toevallig een idee om wie of wat voor soort persoon het zou kunnen gaan, of krijgt iemand misschien informatie door door paranormale waarneming, want ik heb het nog niet goed af kunnen sluiten omdat ik nog veel vraagtekens hierbij heb op een of andere manier, ondanks dat ik hem niet meer heb waargenomen of gevoeld. Als iemand het oke vind en het nodig heeft, wil ik ook best de energie van het gebeuren sturen op het moment dat iemand in wil voelen, op een tijdstip dat iemand het vraagt, dan zal ik op dat tijdstip die energie sturen, teminste als dat voor je nodig is. Hiermee hoop ik het af te kunnen sluiten en duidelijkheid te krijgen

Dus kijk maar of iemand het lukt of wilt,

Dankjewel en vriendelijke groet
Ingezonden:  13 Feb 2020 18:31
Geen idee, maar zou het kunnen zijn dat je onbedoeld de situatie erger toeschrijft omdat je het niet kunt loslaten?
Ingezonden:  27 Feb 2020 13:46
Hoi Roosmarie,
Dank je voor je reactie!
Dat de ervaring zelf heftig was, is zeker niet te ontkennen. Maar het is juist dat ik het niet los kon laten omdat dus het gebeurde zelf zo heftig was. Dat ik vroeg of iemand toevallig kon zien wat voor soort iemand het was, was meer om het voor mezelf een plekje te kunnen geven en dat ik vragen hierbij had. Maar dat ik het voor mezelf in mijn hoofd later erger zou hebben gemaakt, dat is zeker niet het geval. Juist andersom, de angst en het bedreigende gevoel is juist het ergst in de ervaring zelf, en de angst en de ervaring is daarna juist afgenomen maar het was meer dat het me nooit echt lost heeft gelaten, ik had vragen dus wat het betekende en wie het precies was, al had ik een heel licht vermoeden, maar het ging te snel om het heel goed te kunnen beseffen, al was de ervaring zeer intens en overduidelijk.
Maar wel in ieder geval wel zo fijn dat het niet meer terug  is gekomen. Maar welk ritueel zou jij persoonlijk inzetten mocht het weer gebeuren en het zou een entiteit blijven hangen? Salie of liever iets anders, of heb je hier zelf bepaalde rituelen voor die bij jou zouden werken?

Groet van Spiritualist
Ingezonden:  29 Feb 2020 07:25
Door vanuit je hart te praten. Vragen om zich bekend te maken, de tweeden, of om te zeggen dat je er niet blij mee bent en het verzoek om met de engelen mee naar het licht te gaan en niet meer bij jou aan te gaan.

Heel veel mensen denken dat salie is om geesten weg te jagen, maar het is meer de geur voor hun van respect voor hun.
Je kan er een zo groot namelijk ritueel van maken als dat goed voor je voelt. Zelf ben ik vrij nuchter en heb eigenlijk geen ritueel voor dingen op spiritueel vlak.
Ingezonden:  02 Mrt 2020 23:16
Mijn doel is inderdaad ook nooit wegjagen van geesten, en wegjagen, zo'n oplossing heb ik ook nooit erin gezien. Ik zal hoe ze ook gezind zijn, altijd met respect behandelen. Dus salie, of welk ritueel dan ook, is neem ik aan volgens jou dan meer een middel om een sfeer van respect te creeren, en niet zozeer als doel gebruikt.
Maar zoals je zegt, vanuit het hart, zal ik op de toekomst (mocht ik het weer meemaken) dan extra op richten. Het kan zijn dat ik wel een ritueel gebruik om het gevoel vanuit het hart en respect extra opwek bij ze en voor ze, maar respect voor geesten, dat sowieso. Maar nu je dit zegt weet ik dat rituelen niet per se een must zijn in paranormale gevallen, dat wist ik nog niet
Dankjewel voor je advies en het inzicht!