Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Verschijning van begin twintiger
Ingezonden:  05 Feb 2020 16:13
Hoi!
Zelf had ik ook even een vraag, en misschien dat iemand dit toevallig ziet in waarneming als antwoord, ik zal de situatie specifiek beschrijven, misschien dat iemandde energie dan beter oppikt.
Een maand of 9 geleden lag ik in bed in mijn eigen slaapkamer in mun appartement. Het was ochtend, de zon scheen door mijn doucheraam door de douche, door de douchedeur mijn slaapkamer in, en slaap met mijn hoofd richting de douchedeur. Ik was wakker, maar had mijn ogen eerst nog dicht.
Toen kwam ik, ik deed mijn ogen open, hoorde een beetje een pesterig maar toch wel vriendelijke lach, en zag zo een man van ergens begin in de 20 langs mijn bed zweven vanuit mijn kamer zo de douche in, in een fractie van 1, max 2 seconde gebeurde het. Daarna heb ik hem gelukkig nooit meer gezien en ook zijn energie nooit meer gevoeld, maar ik heb het voor mezelf nog niet af kunnen sluiten, ik zit er nog erg mee. Ondanks dat hij me niks aandeed, voelde de energie erg louche, het had een sadistische uiting in hoe het aanvoelde. De beleving en het zien was letterlijk en zeer intens, al was het te kort om een duidelijk beeld te krijgen over wie. Zo voelde het en zag het eruit, maar ik kan er natuurlijk met mijn intuitie ook helemaal naast zitten.
Ik heb het dus niet echt goed kunnen zien en beseffen wie het precies was, maar ik wel een klein vermoeden wie, gezien het soort type van zijn uiterlijk dan, maar de energie past niet bij die persoon van wie ik een klein vermoeden heb.

Heeft hier iemand toevallig een idee om wie of wat voor soort persoon het zou kunnen gaan, of krijgt iemand misschien informatie door door paranormale waarneming, want ik heb het nog niet goed af kunnen sluiten omdat ik nog veel vraagtekens hierbij heb op een of andere manier, ondanks dat ik hem niet meer heb waargenomen of gevoeld. Als iemand het oke vind en het nodig heeft, wil ik ook best de energie van het gebeuren sturen op het moment dat iemand in wil voelen, op een tijdstip dat iemand het vraagt, dan zal ik op dat tijdstip die energie sturen, teminste als dat voor je nodig is. Hiermee hoop ik het af te kunnen sluiten en duidelijkheid te krijgen

Dus kijk maar of iemand het lukt of wilt,

Dankjewel en vriendelijke groet
Ingezonden:  13 Feb 2020 18:31
Geen idee, maar zou het kunnen zijn dat je onbedoeld de situatie erger toeschrijft omdat je het niet kunt loslaten?