Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / Mijn verhaal
Ingezonden:  19 Mei 2009 05:10
Allereerst wil ik je bedanken
 
ik ben zo open , Omdat ik juist heel me leven gesloten was,
ik hielp andere wel maar mij zelf, als ik eindelijk bij het punt kwam om mij zelf te helpen was het altijd wel weer telaat.
je heb gelijk vind erg raar van die blanky..

en zou je mij dan die site door willen linken..


toen ik jou tekst llas, kreeg toch een klein glimlachhie ,
van ja je heb gelijk ik kom gewoon voorme self op,
ik weet het wel mar toch weer niet.

je siet je eigen goeie dingen niet meer er is zoveel gebeurt,
en leven gaat door dus gebeurt nog steeds was.
en alles achter elkaar
1 voor 1 ..

xx
Ingezonden:  19 Mei 2009 07:08
Mir, je moest eens weten.........

Miientj, ondanks dat je het niet wilt weten, weet je het ergens wel. Je bent nog helemaal niet klaar om hulp te ontvangen. Zolang je jou problemen voor jezelf nog niet helder hebt en erkent, zul je elke goedbedoelde maar harde confrontatie als keiharde aanval ervaren. Ook hier zul je het niet mee eens zijn. Je hebt niets aan een aanpak met zijden handschoentjes. Ik zou je hardhandig wakker willen schudden. Jij bent de enige die de zak van je hoofd kan trekken. En ook hier zul je het weer niet mee eens zijn en zal je me weer de volle laag geven. Maar geloof me (of niet), het door Mir geprezen "opkomen voor jezelf" is een ontkenning van de oorzaak van je problemen. Je realiseert het je nu nog niet, maar er komt een tijd dat je in gaat zien dat je geen flikker hebt aan mensen die met je mee lullen en alleen maar roepen dat je zo zielig bent. Het kan nog weken duren, maar ook maanden of zelfs jaren. Ik hoop dat je dan zo flink bent hier te laten weten dat ik in jou ogen een grote lul was, maar dat ik toch wel gelijk had.

Zet voor je zelf alles op een rij. Dit gaat niet in één dag. Geef het verleden een plek op zolder. Ontdek waar het probleem zit en doe er wat aan!!

Het ga je goed......

(vreselijke) blanky
Ingezonden:  19 Mei 2009 09:04
Miientj, je bent onderweg, zoekende. Daar draait alles om. Het enige (!) wat je als mens kan doen is volhouden in het goede te zoeken.. Er zijn vele meningen over wat de beste weg is, maar als je het leven bestudeert kun je niet anders dan inzien hoe onwetend dit is. Er is niet 1 weg. En juist wanneer je datgene kiest wat voor jou het beste voelt, en het toch weer een zijweg bleek; wees dan blij, want als je je erdoorheen slaat zul je zien dat die zijweg je zo zoveel vertelt over de hoofdweg die je zocht!! Mensen neigen naar 1 rechte weg, doel, klaar; maar dat is het leven niet. Leer je wat je niet bent, weet je ook beter wat je misschien wel bent. Zo gaat het leven nu eenmaal.. Wie kies je te zijn?! Daarom ben je vaak ook niet, totdat je voelt "dit ben ik niet" en alles weer overhoop gooit en opnieuw kiest.. Dit is geen falen. Dit is leven. De mythe van gelukkig zijn gaat voorbij aan wat het leven werkelijk is. Niets anders dan een ontdekkingstocht waarin je je eerst een slachtoffer voelt, een pion, een onbenullig iets en vervolgens de weg waarin je langsaam leert dat jij wel degelijk kunt kiezen en je leven richting kunt geven en vormen. Uiteindelijk zal een ieder, ooit, gaan beseffen, dat het leven in je stroomt, dat je er ECHT zelf deel van bent en dat je van daaruit de kar kunt sturen ipv erachteraan te hollen. Maar daarvoor is ervaring nodig omdat er zoveel is in het leven! Zoveel te kiezen, zoveel te zijn..

Wat betreft het gevoel wat je oppikt en waar je weinig mee kunt; het balngrijkste wat een mens hierin kan leren, ervaar ik, is respect. Respect voor een taal die je nog niet spreekt en niet beheerst maar die zich aan het openbaren is. Ik werk zelf als paragnost en sta nog steeds versteld over de dingen die ik gewoon mag zien en weten. Feiten, namen, data, situaties, oude traumas, overledenen; noem maar op. Respect is hierin zeer belangrijk. Respect voor mezelf dat ik een lezer/ontvanger ben, dat ik daar ben gekomen. Respect voor de informatie die het beste, zonder enige vorm van oordelen, puur ontvangen kan worden. Ik begeleid veel mensen die zich paranormaal aan het ontwikkelen zijn en voor hen, als ook voor mezelf, was dit het moeilijkste stuk. Wie ben ik dat ik dat voel? Zie? Weet? Sterker, wie ben ik om dat ooit te vertellen, want als..het niet klopt of wat dan ook...
Helderziendheid, voelendheid of wetenheid is iets wat gewoon in een flits, ineens tot je komt. Het is echt een deel van je hersens waar het binnenkomt en je training is om je eigen persoonlijkheid, jouw normen, waarden, oordelen, trauma's etc er buiten te houden. Omdat gaves, stil, van binnen groeien, wordt je helemaal op je zelf geworpen en verdwijnt de grond onder je voeten. Je bent helemaal op jezelf aangewezen. Je kunt je er niet aan vast houden. Je wordt er niet een beter mens door. Het is hetzelfde als mooi kunnen schilderen. Het is iets wat je kan, waar je de wereld mee kunt verrijken...alleen moet de training zwaar zijn. Mensen die zien kunnen anderen enorm beschadigen. Want meestal moet je vertalen vanuit de archetype taal die je binnenkrijgt. En archetypes moet je zo vertalen dat de persoon, waarmee jij spreekt, precies weet waar het hem raakt en wat het hem vertelt. Wazige boodschappen heeft niemand wat aan. Algemeenheden ook niet. Dit werk vereist veel van je grondhouding. Hoe ga je met jezelf om? Hoe sta je naar jezelf toe?

Iedereen start ooit eens met onduidelijke signalen, en dingen voelen of zien en er niets mee kunnen.. De grote vraag om te kijken of de leerling klaar is luidt "hoe ga je met dit gegeven om?" Verzet je je, ben je alleen boos, voel je je slachtoffer? Durf je jezelf, je waarneming niet te geloven? Miientj, je bent in opleiding, da's alles.. En deze opleiding zal je hele leven overhoop halen zoals het bij ieder van ons doet die daar gaat..die dat pad bewandelt..
Een gave ontwikkelen is een band smeden tussen jou, als mens en het universum.. NIEMAND mag daar eigenlijk tussen komen als staan er vele te trappelen om het je allemaal wel even te vertellen. BULLSHIT!!! Basisvertrouwen leren ontwikkelen is het meest essentiële in dit 'vak'. Jouw band met het onzichtbare, je gidsen gaan herkennen of andere lichtwezens die met je willen samenwerken.. Hun taal leren spreken.. Het is allemaal van en voor jou en geen mens kan je daarin ECHT begeleiden, want dit pad dien je, het beste, alleen te gaan..

Het enige wat je echt nodig hebt is te weten dat we zo ALLEMAAL beginnen of begonnen zijn. Om je aan te moedigen..

Alle liefs,
Mir
Ingezonden:  19 Mei 2009 09:16
Blanky, ik ben blij meer gevoel in je schrijven te vinden.
Maar iemand afkraken op grond van spellingsfouten e.d. kijk even in de spiegel... De argumenten die je nu gebruikt dekken die lading echt niet..

En, als je echt paranormaal bent, dan voel je dat Miienj wel degelijk open staat voor advies, alleen dat ze al heel wat kille, harde, liefdeloze "hulp" heeft gehad en dat ze daarmee klaar is.. Mensen zoals jij kunnen gif in anderen brengen onder het mom van hulp.. Ik veroordeel je hierin niet, want het is je eigen gif waar je zelf mee worstelt. Maar vraag jezelf af of je een bijdrager wilt zijn, in deze wereld, in het blijven vergiftigen van elkaar of dat je iemand wilt zijn die echt liefde uitdraagt... Nog nooit heeft een leerling iets zinnigs opgestoken van het met de zweep geslagen worden.. Alleen de boodschap IK MAG NIET ZIJN blijft er aan hangen, alleen dat wordt erin geslagen. Zo ga jij blijkbaar wel met jezelf om, maar zo kom je er niet. Miienj is heel wat geslagen, en zij kan jou leren dat de weg naar zelfrespect luidt "in liefde". Zij begrijpt ondertussen dat je alleen in liefde echt kunt leren... En die les, Blanky, die heb jij nog niet geleerd... Wordt eens wat bescheidener.. Van iedereen valt wat te leren.. Echt, het is niet nodig om anderen af te kraken om zelf iemand te zijn..echt niet..
Ingezonden:  19 Mei 2009 09:24
Ik heb hier niets te bewijzen, mir......dat hebben anderen voor mij gedaan.

Laten we zeggen dat we een verschillende manier van aanpak hebben. Zoals je zelf al aangaf:
Quote:
Er is niet 1 weg. En juist wanneer je datgene kiest wat voor jou het beste voelt, en het toch weer een zijweg bleek; wees dan blij, want als je je erdoorheen slaat zul je zien dat die zijweg je zo zoveel vertelt over de hoofdweg die je zocht!!

Maar het draait in deze topic niet om jou of mij. En eigenlijk niet eens om Miientj......maar om Joost. Toch heeft Miientj mijn aandacht getrokken.

Als jij echt paranormaal was zou je mij beter ingeschat hebben.....
Ingezonden:  19 Mei 2009 10:34
Mijn God, waar gaat dit allemaal over? Is dit een soort vrouwengekijf?
Ingezonden:  19 Mei 2009 10:54
Quote:
Mijn God, waar gaat dit allemaal over? Is dit een soort vrouwengekijf?
Ingezonden:  19 Mei 2009 21:11
Blank..
jij begrijp er gewoon niks vvannn...
Ingezonden:  19 Mei 2009 21:12
Nou mir,
dat wou ik blanky dus ook duidelijk maken ..
maar waarschijnlijk is hij ook gewoon een persoon.
en heeft geen paranormaal gave.
het ging mij indrdaad niet door dat advies van hem maar om mij aan te sprken over mijn typ manier..

ik ben zekr open . en ik wil zeker hulp.
en ja blank, als je me zou begrijpen me 1e verhaal al dus...
dan begrijp en voel je dat ik het nodig heb.
Ingezonden:  19 Mei 2009 21:24
JOngens...
de enigste bij wie ik aandacht wou trekken,
is bij een echt paranormaal begaafd iemand.
niet iemand die denkt dat ie het is, of erbij wilt horen.
iemand die mij wil helpen en mij begrijpt.
ik heb heel mijn levenstijl gesegt ook hoe ik nu leef
en ja als je wil komen vertelle dat ik moet stoppe met blown of beter moet gaan eten..
begrijp ik allenmaal en weet ik ook maar doen is andrs
ik wil gewoon iemand ide mij verhaal mijn1e verhaal mijn verleden en heden leest ..
en de kippevel over se rug krijg mijn gevoel voel.
en ik zeg je eerlijk ik voel dat iemand dit lees en iemand ook echt paranormaal begaafd is.
kan alleen niet achterhalenwie of wat.
ik moet echt hulp.
het liefst nog gewoon persoonlijk,
dat ik die persoon kan ziien.
neem alles mee en kom een middag bij me opbezoek.
echt..persoon tegen wie k nu praat..
ik heb gewoon je hulp nodig..
en dat is niet blanky..

vind je wel aardiigg hoor
Ingezonden:  19 Mei 2009 21:28
30e ga ik ook ahoy naar namaste..
paranormaalbegaafde..

maar 9 van de 10 zijn daar niet echt.
en zitten er maar bij.
en ik voel wel ...
maar ik wil niet zoeken.
ik moe gewoon echt hulp ..
weeet dat iemand bij em in de buurt is ( na mijn oma dam).. me oma geeft goed gevoel en die anders persoon raar en eng..

als k di nacht dan ook ga slapen.
krijg ik in elke droom dat ik me moet verstoppe en dat ik word geslagen of paperspray of pistool op me kop kreeg
en later een meisje opgesloten in autovor me deur...
en die dromen voelde zo zo levendecht ik heb het nog steeds ..
nu krijg ik self rillingen en voel dat ie contact probeert  t zoeken.
wat ik al zei.
ik ken voelen
maar niet zien.
1e kant den ik liebver wil ik zien
andere kant denk ik .. haal die persoon weg
voel gewoon als die aan emhaar sit of achter nme sta ofzo..
Ingezonden:  19 Mei 2009 21:48
Zeg meis,

Ik wil je vragen om naar een nieuw toppic te gaan zodat je daar rustig verder kan praten. Op die manier kan men jou helpen en jij je verhaal doen.

Daarnaast denk ik dat er vele personen zijn op dit forum die wel degelijk een bepaald iets kunnen/hebben.

Ik bepaal niet wie en weet ook niet wat. Bij mij is alles heel plat en ik praat niet in termen. Ik heb geen dure fancy namen en heb zelf niks met para beurzen of wat dan ook. 99,9% is onzin in mijn ogen.

Maar nogmaals een dringend verzoek om naar een nieuw toppic te gaan zodat niet iedereen hier mail over krijgt en puur die mensen hier op in kunnen gaan die je willen helpen.

Ik hoop dat jij de hulp dan krijgt die je zoekt.

Liefs Stef
Ingezonden:  25 Mei 2009 09:28
Voor alle UFO liefhebbers er is een nederlandse site die zowat alle informatie verzamelt aangaande UFO's www.niburu.nl ik zeg niet dat je alles klakkeloos moet aan nemen maar er staan wel heel veel interessante zaken op je moet er zelf maar uitfilteren wat je voorkeur heeft.  Het gaat ook verder dan enkel UFO's zo is er een theorie over een holle aarde!  en gaat het over zaken waar de meeste mensen niet het minste besef van hebben.  Liefdevolle groetjes Tom xxx
Ingezonden:  26 Mei 2009 20:52
heftig verhaal hoor
Ingezonden:  07 Feb 2010 07:02
orry
met mij gaaat het prima
ik kom altijd voor me zelf op ..

enigste wat ik wil ik hulp in mijn paranormaal
Ingezonden:  07 Feb 2010 07:06
ik merk dus dat hier geen hulp word geboden ..
een echte paranormaal die voel of zag hoeik mij voel.
ik ga vandeweek naar zò`n beurs..


this lang geleden dat ik hier heb getikt.
paranormaal heb ik nog steeds voelen meer voelen en zien-horen ,
alleen ik wil het goed op een rijtje ontwikkelen..
en daarom werd ik gewoon een beetje boos..

mensen die paranormaal zijn kan mij niet helpen.
ik moet het zelf onder zoeken en vinden.

maar 1 ding weet ik zeker : er bestaat meer dan ons.
en kan het niet uit leggen..
maar ik kreeg het in me droom.
en toen ik wakker werd. lag ik in het ziekenhus.


Iedereen heeft een gave(ën kan er al 8ter komen wat er nog meer is) maar ze wete dat niet of voelen dta niet aan//
Ingezonden:  07 Feb 2010 07:42
ik merk dus dat hier geen hulp word geboden ..
een echte paranormaal die voel of zag hoeik mij voel.
ik ga vandeweek naar zò`n beurs..


this lang geleden dat ik hier heb getikt.
paranormaal heb ik nog steeds voelen meer voelen en zien-horen ,
alleen ik wil het goed op een rijtje ontwikkelen..
en daarom werd ik gewoon een beetje boos..

mensen die paranormaal zijn kan mij niet helpen.
ik moet het zelf onder zoeken en vinden.

maar 1 ding weet ik zeker : er bestaat meer dan ons.
en kan het niet uit leggen..
maar ik kreeg het in me droom.
en toen ik wakker werd. lag ik in het ziekenhus.


Iedereen heeft een gave(ën kan er al 8ter komen wat er nog meer is) maar ze wete dat niet of voelen dta niet aan//
Ingezonden:  07 Feb 2010 12:28
Miientj,

heb jij een gevoel dat je met je vriend iets gebeurd.
Verder is er ook een boosheid in je omdat je je onbegrepen voelt.
Net een vogeltje dat door een kat wordt verslonden. De vrijheid die in je zit wordt om zeep geholpen.
Ook jouw miskraam werkt aan je boosheid mee.
Die boosheid was er daarvoor ook al, dat voel jij ook aan. Je hebt en goede geest bij je maar ook een slechtere.
Je wordt ook onbegrepen door zowel paranormale mensen als ook dokters.
Eigenlijk zou je moeten genezen op paranormale wijze.
Dat betekent niet dat je ziek bent of zo, maar die blik naar het paranormale moet worden verruimd.
Ingezonden:  20 Jul 2011 23:15
Ik weet niet waarom ik hier weer beland. Niet om een ander iets te laten zien, maar om jou! Nu pas zie ik wie je bent. Ik heb je lief. Ik heb je al in het echt gezien. Nu pas begrijp ik hem, nee eerder ook al.

Hygiëne

Kusje lief.
Ingezonden:  15 Aug 2011 13:56
http://www.paranormaalforum.nl/article2329.htm

Hypnagogie! Dat is ook de verklaring voor Alien Abduction. Bekijk mijn onderwerp maar even, klik gewoon op de link. In mijn onderwerp staan ook de bronen van de info die ik heb verzamelt over verklaringen over sommige "paranormale" ervaringen.

PikminGirl
Ingezonden:  31 Okt 2011 15:28
Jah,Aliens zijn eigenlijk geen kwaadaardige wezens zou ik zeggen.Ze ontvoeren je,bestuderen je,en zetten je terug op de aarde.
Ingezonden:  19 Dec 2011 20:08
Nounou wat een discussies hoor, he bah
Maargoed, eigenlijk was ik het wel een beetje met Blanky eens. Aangezien je als 17 jarige nogsteeds een kind bent. Maar als je als 17jarige nogsteeds het typgedrag hebt van eentje van 8. Is de kans groot dat er wat mis is,ofja,het komt ONvolwassen over.
Maargoed dit topic vind ik wel interessant. Ookal is het soms moeilijk te geloven
Ingezonden:  19 Dec 2011 20:54
jammer dat er niks meer overblijft van het Topic van Joost, die arme jongen zal ook wel denken, als hij zijn inbox ziet, zoo heel veel mensen hebben gereageerd.. ziet hij zijn topic die over een of andere nutteloze discussie gaat.

Om ook even me zegje te doen Ben het wel beetje eens met Blanky.. Je typ gedrag komt heel naar, gehaast en zelf agressief over, daarnaast vind ik jouw reactie naar Blanky erg kinderlijk, voor iemand die zich volwassen noemt? Open je eigen Topic..en laat elkaar in zijn/haar waarden..

liefs A
Ingezonden:  24 Dec 2011 23:39
Wel apart dat dit topic nu al bijna 3 jaar loopt en Joost nog niet geholpen lijkt te zijn.
Ingezonden:  24 Dec 2011 23:43
hahahahah wat erg ik had het helemaal niet gezien, dat het  al zn oude topic was Blanky hahah
Ingezonden:  25 Dec 2011 02:22
Joost is denk ook nooit meer terug gekomen, jammer dat hij niet geholpen is, klonk interessant. Doch ik stiekem er ook wel een beetje moet lachen om wat er met de topic van "arme Joost" is gebeurd. Ach hopelijk is hij elders wel geholpen.