»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / Storing in apparatuur
Ingezonden:  09 Mrt 2009 15:06
Hallo,

Ik hoop dat iemand mij enige duidelijk kan geven.

Al een aantal jaar lang, gaan apparaten bij mij in de buurt stuk of ze vertonen kuren. Dit kan variëren van mobiele telefoons, computers, tot parkeerautomaten.

Is er iemand die hier ook ervaring mee heeft? Ik heb eens iets gelezen over het menselijk energieveld. Heeft het daar iets mee te maken? Is er iets aan te doen?

Groetjes...
Ingezonden:  09 Mrt 2009 21:00
Hoi Luci. Dit is een duidelijk geval van electrokinese (als je het niet heb geoefent is het aangeboren). Dit betekent dat je electriciteit kan besturen/bewegen. Als ik hou was zou ik maar snel door oefenen met die gaven zodat je het onder controle krijgt. Als je meet over electrokines wil weten zeg het maar even. Met vriendelijke Groet Jeroen.
Ingezonden:  09 Mrt 2009 21:29
Yep,helemaal mee eens. Mijn moeder heeft dat ook en die houdt zich nergens mee bezig op dit vlak. Heeft haar al heel veel gekost. Gaat nu wel beter, maar ze stoorde zelfs de radio per kabel. Veel machines kapot e.d. Ik vind Jeroen's advies heel goed. Onder controle krijgen is het beste.
Ingezonden:  13 Mrt 2009 22:38
Hallo,

Sorry voor de brute uitleg. Ik ben meestal niet zo tactisch met mijn antwoorden. Maar bedoel het niet slecht.

Ik zou andere schoenen kopen. En je apparatuur beter aarden. Voorkomt een hoop schade

Greetzzzzzz
Ingezonden:  16 Mrt 2009 22:15
heb je wel alles gelezen dat kan je niet verhelpen met andere schoenen kopen en je apparatuur beter aarden en die parkeerautomaten mag je niet eens aanzitten groet jeroen
Ingezonden:  17 Mrt 2009 11:14
Bedankt voor de reacties.
Andere schoenen kopen heeft niets te maken met lantaarns die uitgaan als ik in de auto langskom of andere apparatuur als ik buitenshuis ben.
Bovendien is de apparatuur waar ik het over heb allemaal geaard en in een geaard stopcontact. Ben niet blond en a-technisch of zo.
En hoezo parkeerautomaten mag je niet aankomen??? Ik moet toch een kaartje hebben!
Ingezonden:  17 Mrt 2009 12:21
ik bedoel als die niet geaard is dat je hem dan niet zelf geaard mag maken
Ingezonden:  17 Mrt 2009 12:39
Okee, iets serieuzer.

Ten eerste komt het vaak voor dat mensen zo statisch zijn, dat zij apparatuur kapot kunnen laten gaan. Het is ook niet voor niets dat mensen die in een fabriek werken met dit soort dingen altijd geaard moeten zijn met een polsband. Maar waarom komt het jou vaker voor dan een ander ?  Het kan natuurlijk ermee te maken hebben dat jij een bepaalde energie met je meedraagt. Maar het kan ook komen door je klederdracht. Ik kan niet zien of weten wat jij voor kleding draagt, maar het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat jij veel polyester draagt. Dit zorgt ook voor veel statische lading. Misschien heb je in je huis wel stugge vloerbedekking waardoor je extra statisch kan worden.

Wat betreft parkeer automaten en lantaarnpalen kan ik niet een directe verklaring geven. Maar aan de andere kant moet jij jezelf afvragen hoe vaak dit gebeurt. Kan het toeval zijn, of is het zo consequent dat het te opvallend is?

Bij de vraag hoe kan het dat het gebeurt, stel ik mijzelf direct nog een vraag. Als het zo is, en dat zou kunnen. Hoe ga jij hier dan mee om. Hoe is het voor je omgeving? Het lijkt mij namelijk dat als jij dit hebt, dat je omgeving hier ook hinder aan ondervind. In dat geval, zou ik mij niet zozeer afvragen hoe het kan, maar hoe je het kan voorkomen.

Het lijkt mij voor jou en je omgeving niet prettig om dit mee te maken. Maar dan nog, stel ik mij de vraag hoe vaak dit voorkomt en hoe consequent het is.

Aan de hand van dat gene wat jij omschrijft ben ik van mening dat je er niet per definitie van uit kunt gaan dat jij kinetische energie zou beheersen. Dit is te makkelijk om te zeggen en daarnaast is er tot op heden nog nooit iemand geweest die dit kan aantonen. Daarmee bedoel ik dat het wel vreemd is dat als er mensen zijn die dit kunnen of per ongeluk doen, niet iemand anders deze ervaring kunnen laten zien. Dus hoe groot is de kans dat jij de eerste bent die deze kracht wel bezit.

Mijn reactie was een beetje kort door de bocht, domweg omdat ik denk dat er wel iets aan de hand kan zijn, maar dat er te snel geconcludeerd word dat het hierom zou gaan.

Als voorbeeld neem ik een willekeurig persoon die soortgelijke ervaringen heeft, maar toch niet deze gave bezit. Wat kan het dan zijn? Wellicht dat er iemand of iets bij jou is wat contact probeert te maken. Misschien wil men jou ergens op attent maken!
Wellicht probeert er iets of iemand jouw attentie te krijgen.

Probeer eerst eens zelf goed na te denken wat er in jou speelt en wat er eventueel kan zijn. Zijn er misschien andere aanwijzingen waar je niet bij stilgestaan hebt.

En wat beweegt jou om hier te gaan zoeken? Zijn er vragen waarmee jij zit? Zijn er misschien dingen die jij wilt weten of wat jou bezighoudt?

Voordat iemand zo snel een conclusie kan trekken denk ik dat je meer informatie nodig bent. Het is namelijk kort door de bocht om te zeggen koop andere schoenen, maar het is ook kort door de bocht om te zeggen je bent telekinetisch aangelegd.

Zet alles op een rijtje en vraag dan de vraag nog een keer aan jezelf. De meeste mensen weten zelf heel goed wat er is en waarom er iets is of gebeurt.

Vriendelijke groet,
Stef Meijer.
Ingezonden:  17 Mrt 2009 13:29
Top antwoord, Stef! Zou zomaar van mij kunnen zijn....lol.
Je bent duidelijk terug van weggeweest

mzzl,
blanky