»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  16 Mrt 2009 12:57
Hallo,

graag zou ik een aantal ervaringen willen delen omdat ik mij afvraag wat nu echt is of halucinatie of inbeelding.

Jaren geleden heb ik een aantal ervaringen gehad, een keer begonnen met opschrijven maar gestopt omdat ik er niets mee kon en niets van wilde weten.
voorbeeld.
-Leraar deed alsof hij viel (als grap) ik zag heel wat anders. Ik zag hem niet maar een ander persoon die echt viel.
-lag in bed en hoorde een stem mijn naam roepen vanuit mijn kamer. Ik was nog wakker en riep JA?! ben gaan kijken maar kon "dader" niet vinden.

slechts 2 voorbeelden van lang geleden. Toen ik echter was gestopt met opschrijven heb ik eigenlijk weinig meer meegemaakt, op een paar gevallen na. Nu laatste paar maanden wordt ik echter overspoeld met rare ervaringen: o.a.
droom over een vliegtuig, ik(niet als mezelf maar onbekend iemand) zit in een vliegtuig, die steeds langzamer gaat en tenslotte neerkomt. deze droom 2 weken gehad (meerdele malen) totdat dus voor schiphol de turkse vliegtuig neerviel, sindsdien niet meer over gedroomt.

Toen we in ons huis kwamen wonen heb ik sterk het gevoel van de aanwezigheid van een jong meisje (schatting een jaar of 4). geen contact enkel het gevoel.

Laatst op het treinstation liep ik een trap af en zag of voelde (kan niet echt uitleggen, noem het een ingeving) dat iemand viel op de trap. Nog geen 3 seconden later links van me valt een vrouw op de trap.

Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik sterk het gevoel aanwezigheid van ook een oudere man. Heb gevoel dat dit de overleden vader is van mijn vrouw. Geen contact echter weer een gevoel.

begin januari kreeg ik door dat er iets ergs zou gaan gebeuren in de directie familiesfeer, 2 weken later gebeurd er iets ergs met mijn broer.

Ik ben niet gelovig (god) maar heb door deze ervaringen wel vragen over wat dit alles kan zijn en of ik er meer mee moet of kan..
Ingezonden:  16 Mrt 2009 22:28
Hallo ik het heb een vermoeden dat je met geesten kan communiceren en dat zij jou ook de toekomst laten zien in je dromen en in het echt. Als je dit niet meer wilt kan je je er voor proberen af te sluitende. vriendelijke groet Jeroen.
Ingezonden:  17 Mrt 2009 13:20
Tja, ik heb niet anders dan dat soort voorgevoelens. Ik ben eraan gewend geraakt en doe er verder niet zo heel veel mee, eigenlijk. Ik deel mij ervaringen wel met mijn vrouw.

Als je er niet echt last van hebt zou ik het gewoon accepteren.

groetjes,
blanky