»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / vraag voor zeer ervaren uittreder
Ingezonden:  08 Aug 2006 22:43
Het volgende zeer verontrustende idee houdt mij al een tijdje bezig:
Bij het uittreden hoef je soms maar aan een plek te denken, en je bent er. Laatst heb ik documentaire gezien over zwarte gaten, o.a. die in het centrum van onze melkweg.
Alles wat ook maar enigzins in de buurt is wordt erin getrokken. Niets, maar dan ook niets kan daar aan ontsnappen, zelfs licht zelf niet.
Wat nu als ik tijdens het uittreden aan dat zwarte gat denk? Als zelfs licht niet kan ontsnappen wat zou dan het gevolg zijn voor een uittreder.....?
Ingezonden:  09 Aug 2006 08:31
Ik heb zelf geen ervaring met bewust uittreden dus zou niet weten hoe ik je vraag moet beantwoorden, sorry...

Groetjes Gitta.
Ingezonden:  11 Aug 2006 20:13
Tja, dat is wel een enge gedachte...
En weet ook zo snel het antwoord niet.

Maar ik denk altijd maar dat we door iets beschermt worden waardoor dergelijke dingen niet zullen gebeuren tijdens uittredingen... Volgens mij wordt je dan begeleid door je gids/engel... Je bevind je dan ook in de astrale wereld waar de zielen zijn.
Neem aan dat zij je wel behoeden voor dergelijke "verdwijningen"....

Ik zal dit eens voorleggen aan mijn moeder, die heeft veel ervaring met uittredingen!

Groetjes, Pippie
Ingezonden:  13 Aug 2006 18:29
hoi,
mijn vriend heeft het 1x heel bewust geprobeerd om uit te treden. Dit was jaren geleden en nog voordat hij mij leerde kennen.
Hij vertelde mij dat hij zo geschrokken was van wat hij ervaarde,dit nóóit meer (bewust) zou gaan doen.
Volgens hem werd hij naar een duistere omgeving getrokken waarin hij voor zijn gevoel aangevallen werd.Hij voelde zich heel onbeschermd en kwetsbaar.
Ik denk wel dat je er gewoon "uit" kunt komen (uit zo'n zwarte gat),maar misschien daardoor toch iets onbekends met je meeneemt.Ik vind het een raar fenomeen,want sinds mijn vriend dit ervaren heeft zit hij bijna iedere ochtend met nieuwe schrammen en krassen op zijn lichaam (zelfs op plekken waar hij zelf niet bij kan komen)
Of dit allemaal in verbinding staat met elkaar weet ik niet,zelf denkt hij van wel,maar misschien ben ik wel gek.Nu ik dit weet,wil ik het wel gaan observeren bij mjn vriend..iedere avond en ochtend....op nieuwe schrammen......anders toch  bussie laten komen voor mij hoor grinnn
groetjes 10eke
Ingezonden:  13 Aug 2006 18:31
.....en voor mijn vriend natuurlijk
Ingezonden:  13 Aug 2006 19:13
hahahaha, ja is wel net zo gezellig samen

Maar wat vreemd dat hij die krassen en schrammen heeft? Heeft hij dat nu nog? Of alleen nadat hij het geprobeerd had. En droomt hij dan ook niet over dingen waar hij die schrammen aan over heeft kunnen houden?

Groetjes Gitta.
Ingezonden:  13 Aug 2006 19:21
Mijn vriend droomt heel veel volgens hemzelf....(dromen is toch uittreden toch?)Hij heeft onverklaarbaar veel schrammen en met name op zijn rug en dat had hij zelfs al in de periode toen hij nog vrijgezel was.Mijn vriend doet zittends werk en daar kan het dus ook niet van komen,'s avonds heeft hij nog geen enkele schram en 's morgens wordt hij ermee wakker......of hij moet slaapwandelen...
groetjes 10
Ingezonden:  18 Nov 2006 00:33
ik denk dat het niet verstandig is om bewust uit te treden maar als je het toch wil doen is het beter dat er iemand bij je is die je kan helpen  ik ben al verschillende keren uitgetreden maar dat ging van zelf ik heb het niet bewust gedaan ik kwam in een andere demensie maar er waren geen enge dingen het was mooi maar erg vermoeiend als je niet wil uitreden dan gebeurt het ik denk dat je als je uittreed wel verkeerde energie kuntmeenemen maar ik raad je aan naar een paragnost moet gaan die je kan vertrouwen die kan meschien vertellen wat je moet doen ik denk dat je dit niet aleen kunt oplossen veel sterkte gr adriana
Ingezonden:  18 Nov 2006 20:43
Niet al het dromen is uittreden, maar wanneer wel en wanneer niet weet ik niet. Je schijnt het te merken aan de droom zelf. Je maakt het dan veel bewuster mee en kunt ook zelf, bewust, dingen doen. Terwijl het bij een gewone droom vaak een soort film is, waar je niks over te zeggen hebt.

Ik ben het met Adriana eens dat je bewust uittreden het best kunt doen met een ervaren iemand erbij die je kan beschermen. 's Nachts schijnt dat niet nodig te zijn omdat je dan beschermd wordt door je gidsen, engelen.

Ik kan me eigenlijk bijna nooit een droom herinneren, dus weet ook niet wanneer ik uitgetreden zou zijn...

Groetjes Gitta.
Ingezonden:  26 Jul 2007 07:01
zwatergaten  zijn  n voorbeeld van  de void ... t alles en niets in een ..in dat region is t niet mogelijk om als gewoon mens te overleven of te bevinden om je niets hebt om vast te houden  dus vooral je eiegen visie hoe ik ben .. en al t aards (zeerr kort leventje ) daar hobbelt t trancedente aan maar waarschijnlijk worden we allemaal geholpen door veel en zeeer liefhebbende deelmanifestaties van wat uiteindelijk werkelijk alles 1 is ...jezlf t 1 alles  en niets .....engelen spirits alwat is maar niet met lichaam ..maar wel edel ..
alles oneldel heeft gehecht heid aan matererie of onderwerp  (focus ..)

dat maat tantra iets wat onedel om fosuc 2 te veel word ge eerd ... dus wel zeer handig om alles aardese krachte te gwbruiken ... maar niet atijd met je wil ..want dat is macht terwijl we krcht nodig hebben..

kracht trekt naar elkaar toe  en is vrij    en macht wil jiust onderukken en overheersen en dwingen ...regering en regl gevingen  zijn machten en geloof en overtuiginge its  wat kracht .. ?
Ingezonden:  15 Sep 2008 10:53
Bedankt voor dit onduidelijke stukje tekst, sri krsna niels. Hebben we weer iets om over na te denken.
Ingezonden:  12 Okt 2008 13:22
Ik geloof er in dat dromen eigenlijk de wereld is waarin je geest dwaalt. Vannacht had ik zo gek gedroomd en ik wist opeens in mijn droom dat ik weer wakker moest worden. HOe wordt je wakker? door je zelf te knijpen of te slaan. Dus ik sloeg op mijn gezicht om wakker te worden, maar dat hielp allemaal niet en ik dacht alleen maar om weer terug te keren naar mijn lichaam (wereld/leven) Het hielp allemaal niet en kon gewoon niet terugkeren! Uiteindelijk gelukkig gelukt door mijn vriend, want die maakte me wakker. Was erg druk in mijn slaap zei ie en dat komt echt heel heel vaak voor. Ik droom elke nacht en elke keer maak ik de gekste dingen mee en soms komen die ook nog eens uit ook. Vind het eng en probeer er niet zo vaak aan te denken.
Ingezonden:  20 Okt 2008 08:21
Capcom83, dat je elke nacht droomt is niet zo gek, hoor. Dat moet ook. Al is het alleen maar om alle indrukken, zowel fysieke als psychische, te verwerken. Mensen die niet dromen zullen de opgestapelde en onverwerkte spanningen niet lang aankunnen en eraan onderdoor gaan. Mede hierom is het zo link om slaapmiddelen te gebruiken. Slaapmiddelen brengen je namelijk in een ander soort slaap, een slaap veelal zonder dromen.