»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / Is mijn ziel uitgetreden?
Ingezonden:  07 Jun 2009 23:24
Ik heb is een keer gehad toen ik zwanger was dat ik een soort van flauw viel en toen zag ik mezelf van bovenaf vallen. Of was dit wat anders? ps op dat moment voelde ik mij ook heel blij en voldaan. Alsof alles wel goed was
Ingezonden:  08 Jun 2009 23:17
Een zwangerschap is een heel heftig ervaring. Het zou kunnen dat je het even niet aankon, of je bent door je limiet heen gebroken. Ik heb wel gehoord dat als iemand zijn uiterste limiet breekt, wat betreft mentaal als fysiek, dan kan hij para-maar dan ook wel PARA- krachten krijgen voor een bepaalde tijd.

Mischien wat met jouw gebeurde?

Salaam,

de Mark
Ingezonden:  12 Sep 2009 07:38
Uhm.. ik heb een vraagje, gaat over het ouijabord, ongeveer bijna 10 maanden geleden is mijn geest letterlijk uit mijn lichaam gegaan, iemand zei dat ik best zonder geest kon leven. ik heb van iemand via het echte ouijabord te horen gekregen dat ze over 14 dagen terug komt. Nou wil ik weten of het ouijabord ook betrouwbare uitkomsten geeft als het van een verre afstand kan uitrekenen wanneer mijn geest terug komt. Komt mijn geest op 26 09 2009 ook echt terug, of blijft ze voor altijd weg? Hopelijk komt mijn geest echt terug.. Heeft iemand een paranormale gaven om mij antwoord te geven op deze vragen.? Laat mij het zo snel mogelijk weten..