»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / heeft er iemand tips voor bewust uittreden?
Ingezonden:  13 Aug 2012 13:00
Het is juist één van de dingen waar uittreders het moeilijk mee hebben, dat ze te snel terug gaan naar hun lichaam. Als je lichaam gezond is kun je altijd terug. Alleen als je tijdens een uittreding een hartstilstand oid zou krijgen kun je niet terug, maar die kans is zo ontzettend klein. Trouwens, dan zou je sowieso al uit je lichaam gaan omdat je dan "dood" bent.
Maar als je bang bent voor zulke zaken is het al niet een goed idee om uit te treden. Je moet er nieuwsgierig naar zijn en niet al te bang. Dan kan het een hele interessante en mooie ervaring zijn.
Ingezonden:  13 Aug 2012 13:44
Hmm jullie hebben me overtuigt,  meschien is het toch niet zo gevaarlijk als ik dacht.  Opzich kan je het wel doen.  Maar ik zou wel altijd opletten.  Meschien kan je makkelijk terug, maar ik geloof gewoon niet dat het zonder gevaren is.  Maar in ieder geval is het niet zo gevaarlijk als ik dacht.
Iedereen die het wil proberen: succes.
Meschien probeer ik het ook wel eens een keer weer ;-)
succes
Mvg Magia
Ingezonden:  08 Aug 2013 20:49
Hoi!
Ik ben mij ook aan het verdiepen hier in.
Ik kan je dit boek sterk aanraden:
'Journeys out of the body' door Robert A Monroe.
Volgens mij kan je het ook in het Nederlands kopen via Bol.com

Succes!
Ingezonden:  31 Dec 2013 05:18
Hi

Ik heb een vraag over de gidsen en dergelijke... Hoe kom je erachter wie jou gids is en hoe zit dat nou precies als je hulp wilt krijgen.

Kun je ook samen met iemand uittreden? En dat je tijdens het uittreden ook daadwerkelijk contact hebt met diegene. Alvast bedankt

Grt. Rosi
Ingezonden:  31 Dec 2013 08:37
Jouw gidsen laten zich pas zien en horen wanneer jij eraan toe bent, maar je kan gewoon tegen ze praten hoor, ze horen je wel, en helpen je zeker wel.

Tijdens bepaalde meditaties kun je wel samen werken, en kan je contact met elkaar hebben, maar dit hangt mede af of er niet iets is wat op dat moment even iets belangrijker is om te doen of te weten. Dit lijkt me evengoed met het uittreden.