Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / allebei hetzelfde dromen
Ingezonden:  14 Feb 2011 23:24
Mijn man en ik hebben vannacht allebei hetzelfde gedroom. We hadden allebei een rode crossmotor.
Hij ging crossen in het zand en ik moest een baby meenemen die ik iedere keer als ik de motor aan had kwijt was. Toen de baby zijn hoofdje draaide had hij de snuit van mijn hond als pup.
We waren allebei bij een kruispunt in een heuvelachtig zanderig gebied dat schaars begroeid was met gras.
Wie kan ons hiermee verder helpen?
Ingezonden:  15 Feb 2011 02:51
Het is helemaal niet vreemd als partners het zelfde dromen.
|De crossmotor zou ervoor kunnen staan hoe je door het leven gaat, je zou het ook met je 'ik' kunnen vergelijken. Als je bv met de fiets gaat, doe je het helemaal uit eigen kracht. Jullie gaan allebei appart op de motor. Op de motor ben je niet echt beschermt tegen invloeden van buiten af. Het is opvallend dat jullie allebei, op dit moment, op de zelfde manier reizen. De motor waarschuwd ook om er niet teveel psychische energie te verspillen, en dat het eigen ik misschien een beetje getemd moet worden.
Het baby geeft aan dat er iets in ontwikkeling is, het kijkt je aan en is je pup. Ik zou denken dat men hier op het gedrag van een pup kan ingaan. Misschien heeft het ermee te maken in hoeverre jullie in staat zijn na elkaar te luistern, of een trouwe vriend voor elkaar te zijn.Je zou ook kunnen denken, kijk wat de hond voor jullie allebei betekend, kunnen jullie dat ook voor elkaar betekenen. De hond staat waakzaamheid, trouw, onderwerping. Grote honden ondersteunen dat wat tot nu aan toe is gezegd, kleine honden zwakken het af.

Zand heeft o.a. met bewustwording, zuivering, vormloosheid en tijd  te maken, een weg die moeiijk te begaan is. Bovendien staan jullie nog aan ee kruispunt, duidelijk, er moeten beslissingen binnen de relatie genomen worden. 
De omgeving is zandig, maar met een beetje hoop begroend. Groeten Kriya
Ingezonden:  15 Feb 2011 12:29
Dank je wel Kriya voor je uitleg.
Bepaalde dingen kan ik me wel in vinden.
Ik bedenk me nu dat we de droom hadden in een nacht dat het erg onrustig was in huis. Mijn zoon is op zichzelf gaan wonen en nu worden de slaapkamers opnieuw verdeeld. Als we gaan klussen in huis roeren de geesten zich hier. De avond voor de droom zelfs zo hevig dat ik er bang van werd. Kan de droom ook onder invloed van geesten zijn? Kunnen die de motor zijn die ons helpt of beschermd, maar wat willen ze ons dan vertellen?
Onze relatie is in evenwicht dus dat kan het niet zijn, de hond die ik gezien heb is mijn hond die voor ons heel veel betekend, hoewel hij aardig dominant is. Hij is sinds mijn zoon aan het weggaan is ook al 2 keer goed ziek geweest waar we ons behoorlijk zorgen om gemaakt hebben.
groetjes Ingrid
Ingezonden:  15 Feb 2011 13:39
Hoi Ingrid,
Mooi dat je stukken vande interpretatie ij je herkent. Ik hou het ook algemeen.
Klussen binnen het huis schept ook bij onszelf onrust. Vernieuwing. Over geesten heb ik het niet zo snel. Ik lees er ook geen aanleiding om daar op in te gaan.
Algemeen gesproken: Het is lekker makkelijk voor mensen de veraantwoording ergens anders neer te leggen. Vaak heft het met vermijding en angst te maken.
Ook is het vaak zo dat het onderbewuste veel mee weet wat er gaande is dan ons bewustzijn. Misschien schuilt er iets dat nog aan het daglicht komt.
Dieren zijn heel gevoelig, men zou de zieke hond in verband met het vertrekken van jullie zoon kunnen brengen.Groeten Kriya