Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  10 Nov 2014 20:36
Beste Noza,

Niet iedereen zit iedere dag op dit forum en als je kijkt naar de datum zie je dat het laatste bericht 15-01-14 is geplaatst en die van jou 07-11-14. Dit is ongeveer 9 maanden en 3 weken verschil.
En je gebruikt volgens mij altijd je eigen energie.

Mvg,
Psykid96
Ingezonden:  10 Nov 2014 20:40
Sorry.. Ik ben gwn ongeduldig.. :s
Maar oke dan.. Ik trek wel een schild op me eigen manier ofzo.
Ingezonden:  11 Nov 2014 20:59
Quote:
Heey, ik heb een vraag, omdat het hier toch over gaat..
Ik heb gehoord dat als je mediteert, dat je dan het beste met je eigen energie een schild moet maken. Omdat die jou heel goed kent dan de energie van buitenaf. Maar ik zou graag een verklaring willen hiervoor. Of het nou echt zo is..

Dat is slechts ten dele waar. Het hangt van het type schild af. Plaats je een schild om je/een huis, gebruik dan nooit je eigen energie (of van elk ander wezen). Als je wegloopt gaat de afstand tussen jou en het schild alleen maar meer energie vergen plus dat je kan vergeten dat er een schild is. Dit kan je op den duur enorm uitputten. (Transport van energie voor schilden over langere afstand kost meer energie)

Hetzelfde voor persoonlijke schilden, gebruik je bijvoorbeeld een constante energiebron als het elektriciteitsnet van je huis, dan kan je schild verzwakken als je ver van huis bent. Puur omdat je slechts een beperkte hoeveelheid energie hebt in het net van je huis. Dan is juist weer je eigen energie beter. Maar let wel op, zorg altijd dat op een gegeven moment je schild weg valt als deze zeer zwaar belast wordt en je eigen energie op raakt. Anders kan je er aan bezwijken.

Veel mensen zeggen dat ze dit op dat moment dan wel doen... maar wat als je slaapt of bewusteloos gevallen bent?
Ingezonden:  11 Nov 2014 22:02
Bedankt voor de info Psylor. Dus kan ik dan gewoon bij meditatie al het energie om me heen gebrruiken (+ evt me eigen energie)?
En als ik ooit een keer uittreed, watvoor schild kan je dan het beste gebruiken?

Quote:
Veel mensen zeggen dat ze dit op dat moment dan wel doen... maar wat als je slaapt of bewusteloos gevallen bent?


Idd.. Dan ben je niet meer bewust van het schild zeker? :s
Ingezonden:  11 Nov 2014 23:59
Klopt, dan ben je inderdaad niet meer bewust van je schild. Die blijft dan doorwerken totdat die geen energie meer van je kan pakken...

Voor een schild kan je alle energie om je heen gebruiken, maar die is vrij beperkt. Denk aan warmte in je kamer, als je die opgebruikt dan wordt het zeer koud, totdat het te moeilijk wordt er nog energie uit op te nemen. Ook niet zo ideaal.

Wat je wilt is een ruime bron van energie. Zorg er wel voor dat het uitschakelen van deze bron niet tot niet makkelijk mogelijk is. Anders kan dat gebruikt worden voor het uitschakelen van je schild. B.v. je ontrekt uit een gloeilamp energie voor je schild. Als iemand je kwaad wilt doen hoeft die alleen maar het licht uit te doen. Door stroom eraf te halen of de gloeilamp te laten knappen. EN weg is je schild. Als deze gloeilamp binnen je schild hangt kunnen ze die al niet meer laten knappen. Maar de stroom ernaartoe ontzeggen is wel mogelijk. Neem je een zaklamp binnen je schild om energie uit te onttrekken dan heb je een gesloten systeem welke alleen van binnen uit je schild uitgeschakeld kan worden.

Als energie bron kan je van alles gebruiken, denk aan o.a. stroom, licht, warmte en beweging. Maar kan ook de zon of de kern van de aarde zijn. De laatste 2 zijn behoorlijk grote energie bronnen, maar ook moeilijker te bereiken voor beginners. Dus flink oefenen. Bedenk ook dat je energiekanaal naar o.a. energie uit de aardkern afgeschermd moet worden met je schild om te voorkomen dat deze buiten je schild doorbroken wordt. Nu is de kans daarop vrij klein, alleen zeer sterke entiteiten kunnen dat.

Een schild bij het uittreden kan op 2 manieren. Energie vanuit je geest naar de schild koppelen. Is slechts zeer beperkt in energie omdat hoger energie verbruik riskant wordt. (hangt ook samen met sterkte van de geest enzo)
Een meer veilige maar ook meer geavanceerde optie is energie in je schild zelf opslaan. Let hierbij met name op dat de energie niet uit je schild gezogen kan worden van buitenaf.
Ingezonden:  12 Nov 2014 07:12
Oh oke. Ik vraag wel aan me gids ofzo hulp bij het trekken ervan denk ik..

En nog een ding, dus een schild visualiseer je eigenlijk gewoon vooral en dan bescherm je jezelf??
Ingezonden:  12 Nov 2014 20:14
Ik gebruik visualisatie en energie sturing ervoor, pure energie wel te verstaan. Puur visualiseren kan wel, maar de sterkere schilden hebben ook meer energie nodig, dus die moet je er wel in brengen.

Via visualisatie geef ik voor mezelf weer wat de schild moet doen, kunnen en niet moet doen. Vervolgens gebruik ik energie om het schild te activeren.

(Sorry als het vaag is, maar dit is hoe ik het doe. Voor jou kan een andere manier weer veel beter werken )
Ingezonden:  13 Nov 2014 15:09
Bedankt Psylor! Ik begrijp je. Misschien had ik het ook wel zo ongeveer gedaan. Maar ik vind wel een manier.