»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / entiteit terug van weggeweest
Ingezonden:  23 Aug 2012 20:55
Niet redetwisten daar spenderen we geen energie aan.
Ingezonden:  04 Sep 2012 20:29
Na dat de klopgeesten zijn verdwenen,lijkt het er op dat een nieuw hoofdstuk is aangebroken.Zoals ik al melde dat een geest over mijn arm streelde,ziet het er nu naar uit dat dit een geest is die fysiek contact zoekt.Zaterdag nacht was ik rond drie uur waker geworden.Plotseling begon het dekbed hevig op en neer te bewegen,gelijk tijdig voelde ik iets over mijn been glijden.In een fractii van seconden was ik aan het licht.Mar ik kon niets zien.Ik was mij een ongeluk geschrokken.Ik hoop dat het niet verder gaat toenemen,maar ik vrees er voor.
Ingezonden:  04 Sep 2012 22:37
Hmm, denk dat iemand graag je aandacht wilt voor hulp, een beetje weer dezelfde stappen nemen als vorige keer denk ik zo
Ingezonden:  20 Dec 2012 23:06
Een paar maanden verder en de paranormale activiteiten nemen verder af.Ze zijn niet meer dagelijks en ze komen nu alleen nog sporadis voor.Het beperkt zich tot geluiden in de stal,en soms knijpen ze in mijn hiel.Maar niet veelvuldig meer.
Ingezonden:  20 Dec 2012 23:47
Goed om te horen
Ingezonden:  20 Dec 2012 23:58
Goed om te horen
Ingezonden:  30 Mei 2013 21:47
Na maanden van van volledig stilte,kwam er een heropflakering van de activiteit.Het begon met een fysieke aanraking,een hand kneep in mijn schouder met tintelingen.Op een nacht rond 2 uur was er veel lawaai onder het afdak.Zoveel dat ik naar beneden riep,of het daaar bijna gedaan was.Die morgen kwamen we tot de vasteling dat er iets gebeurd was bij de buren.Een overlijding,de politie stond voor de deur ziekewagen met urgentieteam.Het heeft niets uitgehaalt. De hele week was er een verhoogde activiteit vast te stellen.Het heeft zeker met elkaar te maken.Nu rest er nog een geluid van een vallende zak.Maar niet zo vaak meer.Dat is de laatste stand van zaken.Erik
Ingezonden:  31 Mei 2013 11:50
heftig!!
als je weet waaraan de persoon gestorven is wil je dat dan misschien plaatsen. bv. hartstilstand ofzo.
GR
Ingezonden:  31 Mei 2013 13:05
Omdat de buren hier nog niet zolang wonen weten we het nog niet.We vermoeden dat het kind dat daar woonde is gestorven.Het was 9 tot 11 jaar oud.Ik vermoed een verdacht overlijden,vandaar de politie.Ik zal eens een lijntje uitwerpen bij de andere buren.
Ingezonden:  31 Mei 2013 13:19
Oke, bedankt alvast

Gr pd
Ingezonden:  01 Jun 2013 13:07
Mocht het erger worden hoor ik het graag, maar denk dat dit met name veel emotionele energie├źn plus de overledene is. Afhankelijk van de oorzaak zal het spoedig weer weg gaan.
Ingezonden:  20 Jun 2013 14:27
Ondertussen weet ik wat er gebeurt is.De nieuwe buren hadden een 18 jarige zoon.Deze heeft zich opgehangen na een relatiebreuk.Het gerommel in de stal is ten einde.In huis is het relatief rustig.Onder het afdak komen nog perioden van opflakering.Om het onderscheid van inbrekers en paranormale activiteit te bepalen,heb ik een zware halogeenstraler gekocht.Tot nogtoe bleef het in de meeste gevallen paranormale activiteit,Ook de luidruchtige.Eric
Ingezonden:  20 Jun 2013 14:34
Oke bedankt mocht er nog meer dingen voorkomen hoor ik ze graag
Ingezonden:  16 Nov 2013 22:17
Zes maand heb ik de tuin afgespeurt naar inbrekers met een halogeenlamp zonder resultaat.IK heb me nu een nachtkijker met video aangeschaft.Ik ben tot de vastelling gekomen dat het nogaltijd om entiteiten gaat.Ik heb op utube naar de geestjagers gekeken die de meest erge spookhuizen onderzoeken,ik heb er veel in erkent van de situatie die ik zelf heb meegemaakt.Ik kwam tot de vastelling dat mijn geval nog een stuk erger is.Wat mij heeft doen besluiiten dat ik hier weg moet.ik heb het ook aan mijn vrouww meegedeelt en we zijn het er over eens.eric
Ingezonden:  08 Dec 2013 20:44
Zonder het te weten heb ik gedurende 6maand de verkeerde strategie gebruikt.Met het schijnen met de lamp wakerde ik het aleen maar aan.De gespreken rond het huis waren geen inbrekers maar entitijten.Nu ben ik van strategie verandert en de zaak begint te koelen.Aleen op het licht in de badkamer krijg ik nog reactie.De fluiter zo noem ik hem,regelmatig koomt hij lanngs en fluit dan op zijn vingers.In huis zijn er nog altijd geesten maar ze houden zich op de vlakte.onlangs bekeek ik geeste fimkes en toen kreeg ik het ijskoud,Snachts kwam de stal terug tot leven.Ze niet meer uitdagen,dat is de bootschap.
Ingezonden:  09 Dec 2013 07:15
Fijn dat het rust brengt zo, geeft meer rust hopelijk!
Ingezonden:  24 Dec 2013 10:30
Hey Eric, in je eerdere berichten zei je het woordje STAL, daaruit concludeer ik natuurlijk dat je op een boerderij woont. Uit een paar zelfgenomen onderzoekjes ben ik tot de conclusie gekomen dat de boerderijen altijd redelijk vol zitten met entiteiten. Zelf heb ik recent nog wat fotos genomen op een boerderij waar de foto echt bijna niet meer te zien was door de orbs. Misschien ook even te checken bij jou, en kun je bij een historicus even opzoeken wie er voor jou heeft gewoont of wat er heeft gestaan op de plek van jouw boerderij ?
Ingezonden:  24 Dec 2013 10:33
kleine tip, bij veel mensen maakt wierook de entiteiten ook iets rustiger..
Ingezonden:  27 Dec 2013 15:48
De oorsponkelijke bewooners,zij die het huis gebouwd hebben was een melkboer en zijn vrouw.Ik kocht het huis van hun dochter.Een kind daarvan is thuis gestorven.De melkboer en zijn vrouw weet ik niet,maar ik vermoed dat ze hier zijn.De mensen van wie ik het kocht zijn nu ook dood.Naast mijn woning heeft ook een boerderij gestaan,die is afgebroken.De stemen die ik snachts hoor komen van daar.Mijn nieuwe strategie begint zijn vruchten af te werpen,het word steeds rustiger rond het huis.Het meest vreemde dat er gebeurde was dat de dochter en de buur op dezelfde dag gestorven zijn.Toen ik het huis kocht hing het huis vol kruisbeelden.Maar daar hebben de entiteiten geen boodschap aan.
Ingezonden:  27 Dec 2013 21:21
FIjn dat het rustiger begint te worden!
Ingezonden:  19 Jan 2014 23:18
Opnieuw deden er zich twee incidenten voor op drie dagen.Het eerste was de lawaaimaker achter het huis.Toen ik het licht uit deed en in de tuin keek zag ik twee lichtjes over het terein gaan ,ze gingen uit en ik zag ze niet meer terug.Ze kwamen door het bos.Het tweede geval was snachts iets kraste op de ruit van de veranda.De lichtjes denk ik waren orps,maar de afstand was te groot om het zeker te weten.Nu heb ik beslist dat waneer de fluiter terug is dat ik er mee zal proberen te praten.Al twee keren heb ik hem gezien als zwarte schaduw die over het terein ging.Ik denk dat hij een boodschap heeft.
Ingezonden:  20 Jan 2014 16:32
Zou het niet 1 van de personen zijn die met het huis te maken hebben dan? Het lijkt mij de Man die het huis gebouwd heeft. Er is veel in gebeurd en de man heeft er zogezegd zijn ziel in gelegd ( even een leuke woordspeling )  Maar goed, wat je KAN doen is er een camera op richten snachts met voorkeur infra rood of nachtvisie.

Het lijkt er namelijk op dat de entiteit zich terug wil trekken in het huis ( omdat hij er misschien wat mee te maken heeft ? )
Ingezonden:  20 Jan 2014 23:31
De geest komt nooit alleen,de gesprekken beginnen rond 1uur snachts en kunnen de hele nacht voort duren.Hij komt door het bos, waar vroeger een landweg doorliep.Een infrarood kijkermet digitaalvideo heb ik.Ik heb hem nog niet gebruikt om hen niet nog meer op stang te jagen.Ik zou eerst willen praten als het mogelijk is.Ik heb mijn vrouw gezegt dat het zware gevolgen zou kunnen hebben.Ze komen hier al jaren.Het huis staat er van voor de oorlog.Op de plaats waar hij komt heb ik iets gevonden, ik zal het moeten opdelven.Ik moet een beetje onderzoek doen.Wat er met de vrouw van de melkboer is gebeurt weet ik niet.Het is belange nog niet gedaan.
Ingezonden:  21 Jan 2014 19:59
Vannacht was het weer goed raak.Ik was boven nog niet aangekomen of er werd zwaar op de deur gebonkt.Ik was zo geschroken dat ik een schotel liet vallen.De geest geraakt meer en meer gefrustreert.Hij kan het niet verkropen dat ik hem negeer.Ik heb al eens gereageert als hij in zo een toestand was,maar daar werd hij aleen maar kwader om.Ik hoop dat ik toch eens een gesprek kan voeren met hem.
Ingezonden:  21 Jan 2014 20:37
Probeer te beseffen dat hij meer kan dan dat hij tot nu toe heeft laten zien. Zorg ervoor dat je hem kalmeert door middel van die indiaanse klingelbelletjes ( ik weet even de naam niet ) en misschien overdag wat wierook ( geuren uit de oudheid ) en ik heb zelf een theorie gelezen over knoflook. ( in elk geloof en godsdienst dient knoflook om het kwade tegen te houden. zoek het maar eens op, ik vond het inderdaad best interessant) Ik zou je ook aanraden om je huis met je eigen energie in te wijden door je eigen aanwezigheid in dat huis te verhogen. dit heeft mij vaak thuis ook geholpen.

Hoe dan ook, laat je er niet onder krijgen door zijn agressieve manier van toenadering. Er is altijd een oplosssing maar dit keer niet door te praten. En met alle respekt: weet je wel hoe je ermee moet praten dan?

want alles kan provocerend werken

groetjes
Ingezonden:  21 Jan 2014 20:42
Oh trouwens,
Je verhaal doet mij sterk beseffen dat de MAN (de vorige bewoner) misschien wel, jou simpelweg uit zijn huis wil hebben.

Dit gaat hem echt wel lukken als je alleen maar met hem wil praten. Daarom is het nu belangrijk dat hij beseft dat het hem niet gaat lukken. zoals in mijn eerdere bericht, moet je ervoor zorgen dat jij de enige GROTE aanwezigheid bent in jouw huis door middel van jouw energie en wierook.
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:04
Waarom niet gewoon zeggen of hij op een andere normale manier met jou wil gaan communiceren?

Wierrook kan juist meer agressie opwekken.
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:09
Wierook heeft nog nooit agressie opgewekt. de geuren uit de oudheid zeker niet. En iets op direct contakt van hem eisen kan heeeeel verkeerd aflopen. stel je eens voor, deze geest is een kloptgeest die op deuren kan bonken. stel je eens voor dat hij zo kwaad word dat ie je krast slaat of knijpt...

ik heb het zien gebeuren.
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:14
Hallo Eric,

Ons gezin woont ook in zo'n gezellig huis.
We hebben het te koop gezet en in Mei kunnen we hier gelukkig weg.

Ook wij hebben hulp gezocht.
De paragnost verzocht ons iedere avond een klein kaarsje te branden.
Ik weet dat jij hier tegen bent maar er zijn wat spelregels bij dat branden.

Als de kaars uit gaat dan niet weer aan steken,
geen donkere maar witte kaarsen gebruiken.
Het kaarsje helemaal op laten branden.

Ik heb een paar kleine kaarsjes bij de kerk gekocht.
en gelijk wat wijwater mee genomen.

Dit heeft allemaal wel wat geholpen maar het komt toch steeds terug bij ons,vandaar dat we het verkocht hebben.

en oh ja ook belangrijk,
laat vooral niet merken dat je bang bent,
dus ook niet bij elke klop denken OH daar heb je die entiteit weer en maak ook geen ruzie met je vrouw hierom,
ik denk dat entiteiten dat alleen maar leuk vinden en je misschien nog erger gaan pesten .

Heel veel sterkte en denk erom,jij blijft de baas in je huis !

Groetjes Niem
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:18
hier: lees dit. is interessant:

http://americanfolklore.net/folklore/2010/10/ ...