»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / entiteit terug van weggeweest
Ingezonden:  20 Feb 2012 21:54
na een periode van 2 jaar is de geest terug actief geworden geruime tijd bouwt de activiteit zich op deze keer gaat hij van in het begin luidrugtig te keer hij stoort zich aan niets terwijl er bezoek is loopt hij gewoon boven rond tot grote angst van mijn toekomstige schoondochter hij maakt ook krijsende geluiden ook snachts laat hij zich luid horen we dachten eerst dat het inbrekers waren maar dat was altijd loos alarm ik vraag mij af om een evp aparaad aan te schaffen en eentje om activiteit te meten waar en wat kost zo een ding kan je ze filmen ?
Ingezonden:  21 Feb 2012 00:22
Al die gadgets werken alleen door de gebruiker. Je kan dus geen geesten fotograferen als je niet een zekere aanleg ervoor hebt. Dit kan een entiteit ook als provocerend opvatten. Hierdoor kunnen de fenomenen alleen erger worden. Probeer tevens ook absoluut geen contact te leggen via een wiji bord, glaasje draaien, pendelen of iets dergelijks. Dit zal namelijk de boel alleen maar verergeren.
Is de entiteit kwaadaardig? Voelt het echt als een kwaadaardig iets aan?
Als je hem weg wilt hebben en de entiteit is niet kwaadaardig dan lukt dat meestal wel door te vragen om weg te gaan. Doe dit daar waar je de meeste activiteit hoort.
Helpt dit niet of is de entiteit waarlijk kwaadaardig schakel dan liever hulp in van b.v. een "demonen"jager (kwaadaardige entiteiten) of andere echte specialisten. Veel vragen er geen vergoeding voor, helaas sommige wel. Afhankelijk van waar je woont willen sommige van dit forum je ook wel komen helpen.

Wil je toch iets zelf doen probeer dan eerst te oefenen in het beheersen van energie. Creëer een lichtschild om je heen (visualiseer een lichtbol om je heen) om je tegen zeker invloeden te beschermen. Balanceer je lichaam en geest d.m.v. meditatie om zo sterker in je schoenen te kunnen komen staan.

Boven alles moet iedereen bij jou in huis wel 1 ding in acht nemen: "Toon GEEN angst". Hoe meer angst je toont hoe meer macht je die entiteit geeft. Hoe minder angst je ervoor hebt hoe minder macht de entiteit zal krijgen.
Ingezonden:  22 Feb 2012 23:06
ik weet niet of hij daadwerkelijk kwaadaardig is hij heeft tot nu nooit iets misdaan ik dacht zo een evp aparaat aan te schaffen om te weten wat hij wil hij geraakt gefrustreert als je niets zegt ik heb hem maar een keer gezien ik ben er toen naartoe gelopen maar hij was in rook opgegaan ik denk dat hij terug is omdat we het er laats overhadden met mijn schoondochter ze moet de doden opmaken in het ziekenhuis ze deed er nogal luchtig over ik waarchuwde haar dat ze niet echt dood zijn door er thuis over te praten herbegon het bang ben ik niet
Ingezonden:  22 Feb 2012 23:20
Als eerste, zou je aub met punten en komma's willen werken? Het leest af en toe erg lastig als je dit niet doet

Verder, vraag in dat geval of hij zou willen vertrekken. Zeg hem dat je schoondochter nu weet dat ze er niet luchtig over moet praten en dat hij dus weer kan rusten.

Ik vermoed btw dat je schoondochter er juist zo luchtig over praat omdat ze het eigenlijk moeilijk vind en het zo van zich af probeert te zetten.
Ingezonden:  23 Feb 2012 18:20
Ik zal mijn best doen met het schrijven.Nochtans heeft ze zelf ook een paranormaal moment gehad. Ze heeft een gesprek gehad met haar overleden oma.Haar oma zei haar, dat de geest voor eeuwig voortleeft en dat ze haar zal beschermen.Mijn geest is hier goed actief.Alle dagen valt er hier iets omver.Daar juist viel er een emmer in het midden van de gang.Ik zal te gepaste tijd een gesprek aan gaan.We zullen dan wel zien,wat er gebeurt.
Ingezonden:  23 Feb 2012 23:53
Veel succes, hou ons op de hoogte wanneer het wel of niet helpt
Ingezonden:  27 Feb 2012 16:20
Ik heb mijn vrouw opnieuw verbod gegeven nog kaarsen te branden, zoals de eerste keer.Het lijkt te werken.Maar groot was mijn verbazing, toen ik gisteren morgen vroeg was opgestaan., Ik zat beneden koffie te drinken,toen er plots een gesprek aan de gang was, waar mijn vrouw lag te slapen.Het duurde enkele minuten.Ik was te verbaasd om te reageren. Mijn vrouw herinerde zich niets.Het was een gesprek tussen 2 personen.Maar spijtig ik kon ze niet verstaan.Ik hoop dat dit het laaste incident is.Maar ik vrees er voor.Tot zover de laatste ontwikkelingen.
Ingezonden:  21 Mrt 2012 22:30
Geruime tijd zijn de kaarsen gedooft.De paranormale activiteiten zijn met 95 persent afgenomen.Het geromel en bonken,het gepraat,de voetstappen,geen vliegende emmers of vallende voorwerpen.Angstvallig stil.Niet dat ze weg zijn ,maar het evenwicht is teruggekeert.De kaarsen trekken volgens mij geesten aan van buiten het huis,waardoor er herri onstaat met de huisgeesten.Ik zou de mensen willen waarschuwen,roep geen geesten op.Voor je het weet staat je huis op stelten,en ook je leven.
Ingezonden:  25 Mrt 2012 21:22
Precies
Ingezonden:  25 Mrt 2012 21:22
Geesten oproepen is een riskante bezigheid
Ingezonden:  25 Mrt 2012 22:14
ja.. er gaan genoeg mensen dood aan "glaasje draaien".
Ingezonden:  11 Apr 2012 22:16
Weeral is er paranormale activiteit.Twee dagen geleden bij het sluiten van de deuren,hoorde ik geklop in de stal.Ik dacht dat er inbrekers aan het werk waren.Op de morgen ging ik op inspectie en kon geen braaksporen vinden.Deze avond viel er voor de zoveelste keer iets naar beneden in de gang.Ook de hond stond weer te blaffen tegen de keukendeur.Dat doet hij meestal als het kind aanwzig is.Word zeker vervolgt.
Ingezonden:  12 Apr 2012 23:27
Dit kan een andere zijn, kijk het aan en toon geen angst, gaarne melden als er zich meer voorvalt. Ga er alleen niet van uit dat het zal gebeuren, want dan roep je het juist op
Ingezonden:  13 Apr 2012 22:54
Het zijn inderdaad meerdere entiteiten.Toen ik het geklop hoorde in de stal en dacht dat het inbrekers waren heb ik ook op de deur gebonkt.Dat had ik beter niet gedaan.Gisteren kon ik snachts niet slapen door ziekte dus ik ging dikwijls naar beneden.Toen waren er in de gang bewegingen met geluid en hal.Ook buiten hoorde ik gefluit dat was ook niet de eerste keer,ik hoorde het zelfs is binnen op een keer.Gaan ze ooit weg ik denk het niet.Ik ben er niet bang voor, het duurt nu al 10jaar dat ik het eerst ondervonden heb dat ik niet alleen thuis was.Ze worden wel intenser in hun daden .Ze beperken hun activiteit nu tot savonds en snachts.Voordien was het ook in de dag,en dan zochten ze direct contact. Door krap geluiden en licht klopen.Op een 50cm van mijn hoofd.Hij stond juist naast mijn zetel.
Ingezonden:  13 Apr 2012 23:15
Hey eric

Ik zou eens op zoek gaan naar een paranormale team, die thuis alles vastleggen, en je huis daarna ook zuivert.

Je kan niet zomaar als leuk weg zuiveren, en als het kwaadaardig is, komt daar al een anderen manier bij kijken.

ik mag niet zomaar hier websites vermeldingen, wegzetten. Maar ik ken er een die ook goede oplossingen heben, en je geweldig kunnen helpen met dit probleem, zonder geld of een anderen vergoedingte vragen.

Groetjes
Ingezonden:  13 Apr 2012 23:52
Wat een gemene entiteiten. > ; (
Ingezonden:  14 Apr 2012 21:34
Of ik het huis zou laten zuiveren weet ik niet.Ik heb ondervonden dat als je ze aandacht geeft ze steeds sterker worden.In het begin ging ik altijd op het geluid af om te kijken wat er scheelde.In het begin was het vrij onschuldig.Maar toen ik het ooit luidop tegen iemand zei was het hek van de dam.Het was alsof het een bijeenkomst was van geesten.Ze waren er dag en nacht.Toen ik eens reageerde met terug te kloppen ging er pardoes boven een zware knal af.Het was alsof het bed een meter de lucht in ging.Die zelfde entiteit heb ik de dag voordien door de gang zien gaan.Het was een donkere gedaante plus minus 2.5 hoog,toen hij voor het licht kwam verduisterde hij de gang.Toen hij er voorbij was ben ik er naartoe gerend toen ik de keukendeur opentrok was hij verdwenen.Wat ik geleerd heb is dat je in een huis met entiteiten er nooit in huis moogt over praten.Dat bleek toen we het er over hadden over haar ervaring met het praten met haar overleden grootmoeder.Prompt waren er voetstappen te horen boven in de achterkamer juist boven onze kop.Ze was in paniek en dacht dat het mijn vrouw was, maar die lag te slapen.En ja veertien dagen later begonnen ze ook te praten.Zo zie je maar ze horen alles, ze zien alles, ook wat ik nu op de pc intik.
Ingezonden:  14 Apr 2012 21:56
En spookt het  nu weer zoerg omdat je het aan hier zegt?
Ingezonden:  15 Apr 2012 13:31
eric, voor mijn part zoek je in de verkeerde richting dit is geen slechte anders zou je dit allang niet overleefd hebben of lang verhuisd zijn . het huis waarin je woont is dit allang in jouw bezit van wie was het voor jou? mischien zijn het de vorige bewoners die niet tevreden zijn over bepaalde dingen die gebeuren in hun huis of laat ons zeggen hun stal.disneyfreakje
Ingezonden:  15 Apr 2012 20:19
HEt is wel zo dat we drie jaar geleden ernstig overwogen om het huis te verkopen.Ook dit jaar, er waren wijzeging in de grondplannen. Maar het is tegen gevallen.De geesten van de laatste 6 maand zijn zoals je zegt de oorsponkelijke bewoners. ik heb het huis van hun dochter overgenomen 13 jaar geleden.Het probleem licht hem niet aleen bij het huis maar ook bij mij.De problemen beginnen als ik alleen ben in een huis. de geesten komen naar mij naartoe.Ik heb nooit een toenadering gewild.Ik vind dat ik niet kan leven met de doden en de levenden tergelijke tijd.Ik ben mij er van bewust dat er een dag komt dat ik oog in oog zal staan met hen.Het feit dat ze boven stonden te praten aan het bed van mijn vrouw, zie ik als een uitnodeging om met hen te praten.Of ze gevaarlijk zijn denk ik niet,ze maken lawaai om de aandacht te treken.Ook de geest die het bed door de lucht deed vliegen.Hij kondigde zijn aanwezigheid altijd aan door met zijn nagels over het hout te krassen.deze geest zoekt al drie jaar geen contact meer.Hij verdedigde mij.
Ingezonden:  15 Apr 2012 20:58
vraag hen dan gewoon wat hun dwars zit dan kan de vrede trug weder keren in huis en heb je een probleem minder en zal de hond het ook wat makelijker hebben .
Ingezonden:  15 Apr 2012 21:59
Wat mij er van weerhoud om dat te doen is het feit dat ze dan gaan deeluit maken van mijn leven.Er zijn in mijn omgeving al veel mensen gestorven.Met velen had ik niet zo een goede omgang.ze spelden mij altijd de les.En ik luisterde daar nooit naar.Ze waren altijd zwaar ontgoocheld in mij.Ik was het zwarte schaap van de familie.Nu hun de kans geven om daar terug mee te beginnen,daar pas ik voor.Ze moesten het maar niet verbrod hebben toen ze leefden.Indien ik niet anders kan zal ik met hen praten,nu wacht ik af of het bekoeld of niet.
Ingezonden:  15 Apr 2012 23:17
Eric, zoals ik het nu zie heb je 2 opties. Je praat met hun en probeert hun naar het licht te sturen, dit wil jij echter niet gaf je al aan. De 2e optie is om een sterk schild om jezelf en je huis/erf te leggen. Deze kan als je het goed doet alle geesten permanent bij je vandaan houden. Echter kan het hun ook agiteren en mochten ze er door breken dan kunnen ze 10 keer zo erg bij je "spoken". Dit is voor een ongetrainde iemand geen aanrader en veel van die zuiveringsteams falen er ook dik in om het goed/permanent te doen. Dus kom je hierdoor toch weer terug bij optie 1, praat met ze.
Ingezonden:  16 Apr 2012 10:28
Psylor je hebt gelijk,een uit drijving zou kunnen mislukken.En dan denk ik dat met ze praten de enige uitweg is.De entiteiten in de achter kamer zullen vroeg of laat terug lawaai maken, ik zal dan met hen praten.Voor de rest wacht ik om te kijken of de zaak bekoelt ja of nee.Ik denk dat mijn vrouw door het constand branden van kaarsen de geesten onvrijwillig heeft opgeroepen.En omdat ik altijd aleen thuis ben kwamen ze bij mij.
Ingezonden:  16 Apr 2012 12:10
psylor heeft gelijk is het beste disneyfreakje
Ingezonden:  02 Aug 2012 13:43
Hier met eric.De paranormale bewegingen in huis zijn zo goed als uitgestorven,op een paar uitzonderingen na.De laatste maand vooral.Het uitdoven van de kaarsen heeft er alles mee te maken,er geld een absoluut verbod op.De combinatie van kaarsen en het feit dat ik aleen zit in dit huis zorgt voor problemen.Nochtans een maand geleden schrok ik tweemaal waker door gepraat in de slaapkamer,ik dacht echt dat het niet zou ophouden deze keer.Maar het gaat de goede kant uit.
Ingezonden:  02 Aug 2012 16:19
Goed om te horen dat het de goede kant op gaat, hopelijk blijft dat ook het geval, geef anders maar weer een krabbel hier
Ingezonden:  22 Aug 2012 21:15
Hier met eric alles gaat hier goed,het is hier rustig.Gisteren heb ik terug contact gehad met mijn schoonvader.Hij stond op zijn gebruikelijke plaats.Ik had niks gemerkt maar mijn hond had hem opgemerkt.Het is drie jaar geleden dat hij nog geweest is.Ik was savonds naar boven geweest en toen ik terug beneden kwam streelde er iets over mijn blote arm,ik dacht een grote mug,maar zag niks.Zeer subtiel maar ik hoop dat het niet eindicht zoals de voorige keer.
Ingezonden:  23 Aug 2012 11:49
Goed om te horen, mooi dat je er zo goed al mee kan om gaan. Alleen wel jammer dat iemand nu spam in dit topic aan het posten is.
Ingezonden:  23 Aug 2012 20:11
Ik heb het inderdaad op Book of Shadows forum gedaan, helaas is dat forum dood gebloed en verwijs ik dan liever mensen door naar een wat actiever forum omdat ze daar sneller/beter antwoord op hun vraag kunnen krijgen. Zoals ik daar toen ook al zei. Ik kom er nog af en toe, maar kwam er vroeger zeer vaak en vind het dan ook jammer dat dat forum nu niet echt meer wat doet.
Het zou dus wat anders zijn als ik er een nieuw account had aangemaakt en alleen maar zulke berichtjes postte.