»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / entiteit terug van weggeweest
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:20
Wierrook is niet om spirits te verjagen en roept andere reacties op dan men standaard aanneemt.
Het is om de entiteiten te respecteren. En dan sta je daar met een verkeerde intentie... dat kan gaan botsen.

Salie is trouwens sterker, eventueel zuiveringszout. Maar dit zijn hulpstukken. Voldoende sites op internet over te vinden.

Er is niks mis mee om vanuit liefde te handelen. Vaak blijken minder leuke entiteiten zo te reageren omdat ze er niks van begrijpen wat er gebeurd om hun heen.
En zo nodig de hulp van engelen in te schakelen bijvoorbeeld.
Ingezonden:  21 Jan 2014 21:44
Dit bewijst mij dat niemand echt mijn reacties goed leest. ik heb nooit beweert dat wierook de entiteiten of spirits wegjaagd maar juist zou moeten kalmeren als je de juiste geuren neemt. inderdaad salie is ook sterker maar wat je al zei, het is een hulpstuk. Hoe dan ook, in liefde of niet, ga jij maar proberen een kloptgeest te vertellen wat hij/zij wel en niet moet gaan doen. En engelen zijn echt niet altijd de oplossing, want vaak als iemand je echt iets wil doen, is het vaak al te laat voor die engel bij je is. Begrijp me niet verkeerd maar voel mij een beetje in de maling genomen of zelfs gepasseerd. maar klaar nu. het gaat dus om eric
Ingezonden:  22 Jan 2014 07:01
Misschien dan de volgende keer maar wat uitgebreider omschrijven?

Maar dan nog sta ik er niet achter over wierrookgebruik in dit opzicht. en achter de bewoording dat dit nog steeds de verkeerde reactie op kan gaan roepen. De meeste mensen gebruiken helaas wierrook verkeerd met betrekking tot de spirits.

Met de engelen, dan zal ik mogelijk wat anders in contact staan met hun.

Het is niet mijn bedoeling geweest om jou het idee te geven dat je in de maling wordt genomen.


En er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.
Ingezonden:  22 Jan 2014 11:31
Hoi,

Het gaat idd om Eric maar toch nieuwsgierig geworden,

wat is jouw visie over wierook gemaakt van witte salie ?

Ik heb gehoord dat deze juist bij het zuiveren van je huis gebruikt zou worden.

groetjes Niem
Ingezonden:  22 Jan 2014 14:28
Vroeger kwam deze geest in huis,toen we nog kaarsen branden.En ik weet welke kracht hij heeft.De geesten in huis zijn ons gunstich gezind en ik denk dat ze de rest buiten houden.In huis is het rustig.Wat ik vergeten was is het feit dat ik langs de snelweg woon en dat hier al veel doden gevalen zijn.Dus in chaos,eentje is hier op de hoek omvergereden,een bij een ontplofing, een bij een geldtransport,enz.Genoeg zwervers.Praten met hen is geen probleem ze kunnen praten zoals u en ik.Mijn huis verkopen,ik denk er niet aan.Ik vecht nog liever met de duivel.Ik zet mijn onderzoek verder,bij de buren.En zal dan mijn plan verder zetten.Indien nodig met de geesten van het huis.Samen sterk moet je maar denken.
Ingezonden:  22 Jan 2014 14:33
Ben benieuwd wat er uit komt
Ingezonden:  16 Feb 2014 22:19
[email=]De geest houd zich momenteel op de vlakte,op een paar incidenten na.Door mijn niewe taktiek,door hem voledig te negeren, en niet reageren,en de lichten na 12 uur te doven.Het kind is terug opgedoken in de woonkamer in de dag, hij speelde met de hond.De hond keek steeds omhoog,zelfs mijn vrouw merkte het op,op een gegeven moment begon hij er naar te happen.Dat is het spel dat ik vaak met hem speel.In de straat en rond het huis gaat het onvermindert voort achter de haag in de donker hoor je soms geluiden.Een 6 maanden geleden zag ik snachts iets in de mais springen.Het stond op straat onder het licht en ik zag juist een beweging.Ik hoorde de mais ritselen,ik haalde mijn zware lamp er bij maar zag niets.Ik vroeg mij altijd af wat het was.Twee weken geleden,ik was savonds met de hond buiten,zag ik het terug.Een wagen die de brug op reed belichte het ding.Het was voledig transparant, je zag alleen de rand en het bewoog naar boven in de berm op zevenmeter van mij vandaan.Het duurde tien seconden,en het was weg.Het deed mij denken aan de film predater.Tot zover de laatste ontwikkelingen.[email=null]null[/email]
Ingezonden:  16 Feb 2014 22:34
Hoi Eric,

Ik heb geen goede raad ofzo voor je,
Vervelend dat het gewoon door blijft gaan,bij ons is het gelukkig de laatste tijd rustig.

Leuk dat je ons de laatste stand van zaken hebt verteld
Lees graag mee

Groetjes
Ingezonden:  07 Mei 2014 14:43
[emailSinds enige tijd gaat het alsmaar beter in huis en er rond.Om niet meer te moeten te reageren als er geluid was had ik struikeldraden geplaatst rond het huis.Zodus kon ik weten of het inbrekers of geesten zijn.En dat was mijn redding,al wat ik deed deed ik verkeert.Ik speelde het spel dat ze juist wouden.Zelfs al was hij nogmaals terug gekomen en was er geluid in huis de hele nacht en stond hij weer te fluiten ik reageerde niet meer.En het werkt.Ik heb wat rond gekeken op youtube naar de ergste spookhuizen in Amerika en ben tot de vasteling gekomen dat er veel dingen hier ook gebeurd zijn.En dat het hier om de  erge gevallen gaat.
Ingezonden:  30 Mei 2014 21:31
Ik dacht dat mijn strategie werkte,maar niets is minder waar.Sinds gisteren is hij terug,ook vanacht is hij gekomen.Ik vraag mij af wat hij van mij moet.Er zal waarschijnlijk nooit een eind aan komen.Ik zal er moeten mee leren leven.En hopen voor het beste.
Ingezonden:  30 Mei 2014 22:35
Misschien moet he dan toch eens met hem proberen te praten, hij doet niet voor niks zoveel moeite om contakt met je te zoeken

sterkte met alles
Ingezonden:  01 Jun 2014 08:22
Zou zeker kunnen Niem. Negeren kan werken maar ermee praten ook. In beide gevallen zijn er ook situaties te bedenken dat het niet werkt.

De entiteit die met je hond speelt kan niet veel kwaad, gewoon lekker met de hond laten spelen als die dat ook leuk vindt.

Bij het incident dat de/een entiteit volledig belicht werd. Welke vorm had deze? Was deze glazig kleurloos transparant of had deze een kleur en/of mat uiterlijk?
Ingezonden:  01 Jun 2014 21:56
effe wachten tot morgen ik heb mijn tekst wegevaagt.
Ingezonden:  02 Jun 2014 11:37
Komt goed, ik ben ook niet elke dag op dit forum, heb de tijd
Ingezonden:  02 Jun 2014 21:45
[email=]nullEerst over  de entiteit die snachts die zoveel komt.Deze week is hij al drie gekomen,het enige waar hij geintreseert in is,is angst en tereur zaaien.Maar spijtig voor hem ben ik dat punt allang voorbij.Er mee praten, ik denk er niet aan.Hij heeft daartoe de gelegenheid gehad.Maar hij verkoos te zwijgen.Het gaat hier over een gewelddadig entiteit.Die is er niet in geintresseert.Ik heb eens gekeken naar de ergste spookhuizen van Amerika,en kwam tot de vasteling dat mijn huis en de omgeving daartoe behoort.In het geval van de doorzichtige gedaante.Het ging om een waterachtigedaante waar je dwars dooreen keek je zag alles achter de gedaante.Ze was omlijnt en je zag dat het zich voort bewoog.Na dat de wagen weg was, zag je niets meer.Een kleur,kan ik niet geven,ik ben kleurenblind.Doordat het zich bewoog kon je zegen dat het een beetje mat was.Ik had zoal iets meegemaakt een jaar geleden. Maar daarover morgen.
Ingezonden:  03 Jun 2014 20:02
Het valt me op dat je de entiteit zowel vrouwelijk als mannelijk omschrijft in twee verschillende zinnen.

Waarom denk je dat die entiteit zich met angst en terreur voedt?

Zeg, je loopt dan over straat en deze entiteit benaderd jou van achteren. Voel je die aankomen? Had je (on)bewust al verwacht dat deze eraan kwam?
Ingezonden:  03 Jun 2014 20:21
Verder, Eric, je zei dat je wat in de grond gevonden had op de plek waar de vaak verschijnt. Heb je dit nog opgegraven?

Wat heeft het onderzoek bij je buren trouwens opgeleverd?

En mijn laatste vraag, in welke plaats woon jij?
Ingezonden:  03 Jun 2014 21:47
[email=]nullVrouwelijk of manelijk ik zou moeten zeggen onzijdig.De entiteit is altijd in gezelschap met anderen.In de straat komt het voor dat je geluiden hoort gekraak en dergelijke.Ook als je savonds in de tuin zit, blijf je daar niet lang zitten.In de grond heb ik eens een been gevonden.Het buurt onderzoek heeft opgebracht dat in de nabijheid vier doden zijn gevallen. maar op de snelweg zijn het er talloze.Ik woon in dilbeek nabij  brussel.Kortbij een grote verkeerswisselaar.Of hij kwaadaardig is zeker en vast.Als je zijn spelletjes niet meespeelt word hij gewelddadig.Hij gaat dan volledig door het lint.In huis door zware knallen of bonken noem maar op.Hij gaat dan tekeer als een razende.Ik denk dat ik hem snachts vanachter al twee keer gezien heb.Het waren twee zwarte schaduwen die snel over het terijn gingen.Tot zover voor vandaag.eric
Ingezonden:  04 Jun 2014 10:25
[email=De dag na dat we de ufos hadden gezien,ging ik terug aan het raam zitten om een sigaret te roken.Ik zat nog maar juist neer of er sprong iets vanop straat in de mais.Ik hoorde het geritsel van de mais.Ik ben dan met mijn hallogeen lamp over de mais beginnen schijnen.Ik zag niets .Het hield zich stil.DE mais was maar vijftig cm hoog,ik had iets moeten zien.De beweging op straat,was volgens mij het zelfde fenomeen als het doorzichtig ding.Nu heb ik toen met mijn hallogeen lamp vanachter in de tuin van links naar rechts geschenen en rechts kreeg ik een reatie op dat licht.Een soort gegrom en gekleper tergelijke tijd.Die nacht heb ik niet veel geslapen, ik vertrouwde het niet meer.eric
Ingezonden:  04 Jun 2014 22:26
Ik snap dat je daar niet lekker van kan slapen. Jammer dat je voor mij zo ver weg woont, anders had ik eens op mezelf in de omgeving kunnen kijken.

De methode die ik weet die hiertegen werken zijn methode die ik jou helaas niet zo kan uitleggen. Het moet zo o.a. een zeer sterk schild zijn en je moet een entiteit kunnen "bannen".

Ik ben dus bang dat je toch op hulp van een ander aangewezen bent als het voor jou alleen niet meer handelbaar is.

Ik heb trouwens samen met Nyjama nog even gekeken wat ik zag. Maar zag o.a. een erg verwarde entiteit rondlopen welke in het laatste leven een vrouw was. Deze is niet kwaadaardig, maar wel erg in de war.
Ingezonden:  05 Jun 2014 13:59
[email=]nullEr is inderdaad een vrouw bij.Ik hoorde ze vroeger boven praten.Het zou over de vrouw van de melkboer kunnen gaan,daar weet ik niets van.Een onderdeel van mijn strategie is om snachts geen licht meer aan te laten.Ik ben mij beginnen afvragen waarom die entiteit altijd bij mij kwam,en niet bij een ander.Alle  voorvallen gebeuren in de nabijheid van licht.Vroeger met de kaarsen een licht in de badkamer,het huis op de hoek,de buur die nachtelijke activiteit heeft.Het viel mij op bij het kerstboomlicht,dat de activiteit snel toenam.Daarom dat ze snachts tussen mij en de buurman verbleven,een hele nacht lang.En de fluiter was daar altijd bij.Alle geluiden in de straat gebeuren in de nabijhied van huizen waar licht blijft branden,en lantaaren palen.Voor mijn slaapkamer staat er een.Maar mijn stategie werkt wel degelijk,licht uit en negeren.eric
Ingezonden:  05 Jun 2014 14:04
Ik krijg het idee dat de verwarde entiteit wanhopig op zoek naar het licht is, moet er toch echt iemand bij gaan halen ,in je huis
Ingezonden:  05 Jun 2014 19:35
Daar lijkt het inderdaad op Niem, verder denk ik dat die te bang is de stap echt te nemen. Misschien bang gemaakt met verhalen over een hel?

Dit hoeft trouwens niet voor alle entiteiten te gelden, dat jij (en de buurt) er meer dan 2 hebt staat zo goed als vast.
Ingezonden:  05 Jun 2014 21:37
Hel of hemel ik denk niet dat dat het probleem is.Bang dat punt ben ik allang voorbij,ik was zelfs van plan om er buiten te gaan mee praten.Mijn vrouw heeft me dat verboden.Ze zou ook niet willen dat er iemand voor komt.De geesten in kwestie komen van door het bos.Op een nacht hoorde ik,alsof er iemand op de bomen sloeg met een stok. En wat later zijn ze dan bij het huis.Ze komen ook langs de baan naast de snelweg dat hoorde ik aan de waakhonden en ze zijn dan snel hier.Er is een nieuw fenomeen aan de gang aan de overkant van het veld.Wagens stoppen en laten zich terugzakken, alsof ze bang zijn van iets.Uitgerekent aan het uur dat de geesten aanwezig zijn.Ze komen altijd rond 1uur.Zoals je ziet het staat hier niet stil.eric
Ingezonden:  06 Jun 2014 10:16
Ik begin een beetje medelijden met de entiteit te krijgen ,hopeloos op zoek naar het licht maar geen hulp krijgen .
Als je geen hulp wil en er niet mee mag praten dan zou je het toch moeten accepteren
Succes met alles !
Ingezonden:  06 Jun 2014 10:31
hoi
ik heb dit verhaal eens aandachtig gelezen,maar een ding begrijp ik niet?
waarom verbied je echtgenote om met die entiteit te praten?
en waarom accepteer je geen hulp van buitenaf??
jullie hebben duidelijk last ervan dan zou ik alle hulp graag aannemen,
groetjes eric
Ingezonden:  06 Jun 2014 18:23
Eric, ik zat zo eens op google maps te kijken, maar woon jij toevallig ook nabij Kasteel van Groot-Bijgaarden? Zegge binnen 500 meter? Dat hele gebied lijkt erg bewogen.
Ingezonden:  07 Jun 2014 18:19
[email=]nullIk woon inderdaad op de zelfde straat, het oude gedeelte, een krome kaseibaan met wat asfalt over.De straat is in twee gesneden door de snelweg.Het kasteel is al heel oud.Ik woonde vroeger naast het kasteel.Daar beleefde ik mijn eerste paranormale belevenis .Het was een verbouwde pastorei.Mijn straatnumer is 80.De geest is vanacht gekomen.Ik denk dat deze een andere is.Hij reageert op het raam dat op een kier openstaat.Voor de rest werken mijn paket aan maatregelen.De lichten doven aan twaalf uur.niet meer reageren,zoals ik vroeger deed.Om te weten of het geesten of inbrekers zijn heb ik visdraden gespannen over het terein met alarmen.De entiteiten deden het gelijken op lawaai van inbrekers.Het is hier in huis vrij rustig geworden sinds dien.Ook buiten verbetert het.Hulp ik heb geleerd in mijn leven dat je je problemen zelf moet oplossen.Medelijden met een terorist die die je al 12 jaar de duvel wil aandoen,ik dacht het niet,de pot op dat kan hij.De andere geesten vallen mij ook niet meer lastig sinds de kaarsen gedooft zijn.Het is altijd die zelfde die lastig doet.Vroeger kwam hij binnen,niet aleen snachts maar ook in volle dag.En het enige wat hij deed was tereur zaaien.Je de stuipen op het lijf jagen.eric
Ingezonden:  08 Jun 2014 14:40
Dan zou ik er verder geen aandacht meer aan besteden en gewoon leven zoals je leven wilt en daarbij horen ook kaarsen aan als je die aan wil hebben en weet ik wat nog meer
Ingezonden:  09 Jun 2014 15:22
Dat is wat ik ook zal doen.Maar kaarsen branden nooit meer.Daar mee is alle elende begonnen.dan komen ze weer naar binnen.Mijn plan werkt en op termijn zal de activiteit verminderen,Dat zie ik nu al.eric