Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Dromen over bekenden.
Ingezonden:  02 Jul 2012 14:07
Hoi,

wat betekent het als je heel vaak droomt over mensen die in je dagelijks leven om je heen leven.
Zoals afgelopen nacht droomde ik dat ik met mensen die ik ken, waar ik normaal niet mee om ga, ergens buiten liep.
En ik had vroeger een beste vriend en die had een zus. En vannacht droomde ik ineens ook dat ze jarig was en ik feliciteerde en we opeens aan het zoenen waren. En toen we klaar waren met zoenen, en ik me ogen opende was het niet die zus meer maar mijn ex waarmee ik een lange tijd geleden een relatie had.
Ingezonden:  02 Jul 2012 23:15
het kan een hele boel kunnen willen zeggen. Het kan om een verwerkingsdroom gaan, of iets bij de mens triggerd je, je wordt aan iets herinnert en de droom legt een link, misschien zijn het ook verlangens bv. naar een oude vriend enz.of er is iets bij de bekende dat je ook bij jezelf zou zien, een hele boel dus.
Beste vrienden kunnen voor een deel in jezelf staan die er nog ontwikkelt moet worden, de zus kan een eigenschap zijn die daarmee samengaat. In wezen zoen je met iets dat je bij die meid zeer waardeerd.
Jammer, het lijkt een luchbel, je gaat er terug naar iets wat je bij je ex had.
groeten Kriya
Ingezonden:  03 Jul 2012 09:30
En zou je me iets kunnen vertellen of de droom van afgelopen nacht? Want die is ook best raar.

Ik droomde dat ik ( zoals ik nu doe ) bezig was met het paranormale en spirualiteit te onderzoeken, dus lezen en bekijken. En ik was zelf in de droom een jaar of 12 ofzo.  Toen ik ging slapen lag ik in een kamer dat niet het zelfde is als de kamer waar ik nu in slaap. Ik had ook toen ik ging slapen het gevoel van aanwezigheid en waa ik bang.
Toen ik vroeg in de morgen wakker werd en ik naar de kleren kast keek schoot de bovenste la open, ik schrok en ik keek. Toen ik net kon zien dat er in de bovenste la allemaal sokken lagen sprong alles in de kamer open en dicht, overal zag ik schaduwen, het was echt een chaos. Ik riep uit volle borst mama en papa maar mijn stem liet het niet toe en het geluid dat eruit kwam was alsof ik me stem verloren was, af en toe lukte het me om uit volle borst mama te roepen.
Maar niemand kwam. Ik rende naar hun kamer uit angst en ging bij ze in bed liggen. Ik huilde en riep naar ze " het is echt bestaat, alsjeblieft geloof me".

Dat was het zover ik weet, ik heb er na ook nog gedroomd maar dat is niet echt van toepassing.
Maar het engste van allemaal is, dat ik pas geleden een onderwerp starte waarbij ik vertelde niet te weten waar ik in moet geloven, dat ik bewijs wil om ergens in te geloven. En nu krijg ik deze droom waarbij ik het ervaar en tegen me moeder zeg: het bestaat
Is er een verband? Want ik vind het maar eng.

Groetjes
Ingezonden:  03 Jul 2012 20:31
ja Kevvin daar kan ik je een kleine beetje, uit mijn zicht,  over zeggen.
Maar wel even vooraf wil ik je ook zeggen, dat dromen niet echt zacht met ons mensen omgaan. Ze schotelen je feiten voor die men af en toe liever niet wil weten of horen.
De leeftijd in je droom zou aan kunnen geven dat je in je onderzoek nog jong bent,
De kamer waar je ging slapen was niet je huidige kamer, het was een kamer waar de geest je gevoelens en alles andere, een beeld heeft gegeven, hoe het nu met je is.
Wel duidelijk dat het hier om angst gaat die er zeker aanwezig is. Angst is een kracht en deze kracht kan in de geest beelden vormen. En dat zijn de schaduwen. De angsten die men nog niet echt kent, niet weet waar ze vandaan komen en wat men er nu mee moet.
De sokken in de bovendste la, maakt me denken aan je zelfpresentatie. Je denkt hoe je je stappen die je in het leven zet, aan kan kleden. En dat gaat wel met heel wat kabaal van stapel: Alle deuren vliegen open en dicht. En overal die angst in vorm van schaduwen.
Ik denk: wie zijn schaduwen koesterd vermeerderd deze met krachten waar je als mens aardig de weg bij kwijt kan raken.
Je ouders kan je niet bereiken door dat je keel er geen geluid meer uit laat. Als je naar hun kamer komt zijn ze er niet. Misschien voel je je zeer verlaten van je ouders, misschien een gevoel van te
kort komen aan liefde.
Het zit er ook in dat het om je innerlijke vader en moeder gaat en dat je onbewust er een ontwikkeling mee maakt zodat zich er op het moment meer onderscheid gaat ontwikkelen.
Mijn idee is dat het hier om keuzes gaat die je er moet maken, misschien vraag je je af welke weg je zou gaan bewandelen om er meer te leren over de spirituelen wegen, er zijn ja ook zo velen.
Misschien heb je hier iets aan Kevvin.
Groeten Kriya
Je lijkt er heel wat verontwaardigt dat je ouders niet willen geloven dat 'het bestaat'.
Ingezonden:  03 Jul 2012 20:42
Hoi Kriya,
Bedankt. Alleen het stukje dat ik te kort kan komen aan liefde van me ouders, of dat ik me door hun verlaten voel is niet echt zo. Ik heb altijd veel liefde van hun gekregen haha en ze zijn er altijd voor me.

Je zegt ook.  "als je naar hun kamer komt, zijn ze er niet. (mijn ouders)".
Ik heb dit in mijn vorige reactie helemaal niet verteld. Wel merkwaardig want ik heb wel duidelijk gemaakt dat ze er bijde lagen. Maar in mijn droom lag mijn moeder er wel, maar mijn vader was er niet.
Ingezonden:  05 Jul 2012 23:21
je riep er na ze, dat lijkt erop dat ze er niet zijn.
Je kan ook veel uit het gevoel halen dat je had
toen je ze riep, misschien kan je links leggen.
Groeten Kriya