Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / In de klas
Ingezonden:  07 Jul 2012 12:09
Ik zit in de klas achter een tafel met mn zwarte jas aan. Aan mn linkerkant zit een oud schoolvriendin , die ik al jaren niet meer gezien heb. Ook zie ik achter haar een wit schoolbord. Aan mn rechterkant zie ik een opendeur waar veel fel licht uit komt. Het klaslokaal wordt verlicht met TL-buizen en is goed verlicht. Ik zie veel bruin om me heen in de klas, bruine kozijnen, bruine tafels.

De oude schoolvriendin is de enige persoon die voor de tafels zit. Ook zie ik mn ex collega (die ik lang leuk gevonden heb) zittend achter een tafel aan mn rechterkant.M’n schoolvriendin begint een gesprekje met hem. Ze steld hem vragen maar ik ben niet echt geinteresseerd in de vragen/antwoorden. Ik zou hele andere dingen willen weten maar zelf durf ik geen gesprek aan te gaan of vragen te stellen. Plotseling begint hij tegen mij te praten, maakt kleine grapjes. Hij praat met zijn heel herkenbare lichte trage stem. Ik ga erin mee maar durf nog steeds niet de vragen te stellen die ik wil stellen. En ik voel me net zo ongemakkelijks als toen ik samenwerkte met hem. Tegelijkertijd ben ik mn vriendin dankbaar dat ze met hem is begonnen te praten.

Verder draagt hij cremekleurige / beige gekleurde kleding; een katoenen broek, een shirt en beige schoenen. Hij maakt huiswerk voor iemand anders. Ik denk dat het iets van wiskunde/rekensommen moet zijn, hij schrijft met een blauwschrijvende pen in een schrift Ik zie heel veel antwoorden die hij van een krul heeft voorzien > de goede antwoorden, maar hij werkt nog aan overige vraagstukken. Mijn vriendin verdwijnt zodra het lesuur over is. Mijn ex collega wil ook opstaan en vertrekken omdat hij klaar is met het werk maar krijgt een telefoontje. Het gene waaraan hij werkte schijnt nog niet klaar/correct te zijn en hij blijft zitten om het op te lossen.

Mijn lesuur moet zo beginnen maar ik zie nu aan mijn linkerkant een groe marokkaanse leerlingen en voor hen zie ik een leraar tegen hen praten. De groep leerlingen helpen 1 leerling om een vraagstuk op te lossen. Wanneer dat eindelijk lukt reageerd de leraar cynisch erop door te zeggen dat we voortaan met in allen blijven zitten totdat het probleem is opgelost. Iedereen lacht erom, inclusief ik.