Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Piekeren over deze verwarrende droom, help!
Ingezonden:  24 Jul 2012 22:16
Nou, ik zit al een tijdje te piekeren over een bepaalde droom die ik had. Laat ik maar eerst wat vertellen over de persoon, zodat jullie mijn verhaal snappen .

De persoon waarover ik heb gedroomd was een jongen van mijn school. (Ik ben een meisje). Hij hoort op zich bij de wat stoerdere voetbaljongens, maar toch vind ik hem anders. Ik heb hem altijd al gemogen, maar op een gegeven moment praatte ik niet meer met hem. Twee maanden nadat ik hem voor het laatst sprak, had ik gedroomd dat ik ontzettend verliefd werd op hem en naar zijn huis kwam enzo. Toen ik wakker werd was ik vrolijk, en kon ik me deze droom erg goed herinneren. Ik pakte mijn mobiel en tot mijn grote verbazing had ik een sms van hem! Ik vertelde hem dat ik over hem had gedroomd (natuurlijk niet wat precies haha) , en toen vertelde hij dat hij ook over mij had gedroomd!

Ik zit hier al een tijd over na te denken, ik zit momenteel in een relatie (die volgensmij tot z'n einde loopt), en wat moet dit dan betekenen?

HELP! Heel veel liefs, de nieuweling likilio
Ingezonden:  24 Jul 2012 23:19
Kennelijk heb jij gevoelens voor hem, ondanks dat je in een relatie zit. Wat je daarmee doet kan ik je niet zeggen, maar hij staat in elk geval wel voor je open.
Ingezonden:  24 Jul 2012 23:34
Heel erg bedankt voor jouw/uw reactie. Maar ik heb zelf dus geen idee hoe het nu verder moet.. Kan mn droom nog iets duidelijker worden uitgelegd?
Ingezonden:  25 Jul 2012 08:16
Sorry maar ik weet niet wat je er nog meer over uitgelegd wilt hebben. Door (onbewuste) gevoelens die jij voor hem koester is je droom dermate geworden. Dit kan dus ook betekenen dat je de spanning in je huidige relatie mist, de vlinders, de romantiek. Hier kunnen jullie (jij n je huidige vriend) samen ook wat aan doen. Je bent namelijk niet constant verlieft, gelang het maar over gaat naar houden van.
Ingezonden:  25 Jul 2012 10:09
Dankjewel!