Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Dromem over dode vriendin (vermoord)
Ingezonden:  28 Jul 2012 03:46
Hallo,

Feb j.l is een vriendin van mij vermoord.
Nou droomde ik de eerste drie nachten over d'r maar dat vond ik logisch omdat ik er zo mee bezig was. Maar zelfs nu het wat gezakt is en ik ook weer verderga komt ze langs.
In mijn droom weet ik dat ze overleden is maar zijn we wel samen.
Ik zal er een paar proberen uit te leggen.

De eerste droom na haar overlijden was dat ik met haar op een verjaardag was van iemand en we dronken een biertje en zij stond de hele tijd op de gang.
Een jongen zei tegen me:" ik wil ***** zoenen". Waarop ik tegen hem schreeuwde en vroeg of ie wel goed was, dat hij het niet kon maken want ze was dood. Waarop ik naar de gang liep waar ook jongens bij haar stonden. Ik heb haar meegenomen naar buiten de regen in. Meer kan ik me niet herinneren..


Een 2e droom ging over dat ik met mijn (ex) beste vriendin (15 jaar vriendinnen en sinds een jaar geen contact meer)  naar haar graf ging.
Al onze overleden vrienden hadden we bezocht alleen haar konden we niet vinden. Toen ik zei dat ik het wist maar toch weer verkeerd liep zei mijn vriendin dat ze niet meer verder wou gaan. En ging op een bankje liggen om te zonnen..

De laatste droom was vannacht
ik droomde dat ik naar een vriendin ging om te werken en dat we allemaal een eigen slaapkamer hadden boven het bedrijf.
Toen ik twijfelde zei me vriendin:" kom! ***** is er ook"! Waarop ik antwoorde: " maar die is toch dood?" ze zei dat dat klopte maar ze hadden haar na gemaakt net als dat ze met tupac hadden gedaan laatst op zo'n festival. En inderdaad daar zat ze aan de bar. Ik gaf er een knuffel en zei dat ik dr gemist had. Ze liet me dr kamer zien en verder weet ik het niet meer..

Wat denken jullie dat dit is?
Ze had veel vrienden maar weet maar van 1 die 1x over haar heb gedroomd.
Ik stond de laatste tijd niet meer zo heel dicht bij haar maar we hebben zeker veel meegemaakt samen.
Zoals ik al zei ze is vermoord en verder weten we weing ivm het onderzoek.
Wil ze iets zeggen? Kan ik me op de een of andere manier open zetten voor haar? Of kan ik haar helpen haar rust te vinden?

Alvast bedankt! Groetjes