Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Misschien fantasie
Ingezonden:  09 Aug 2012 13:53
Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Na de dood van ons hondje zilla heeft mijn 4 jarige dochter hem nog gezien. Sindsdien droomt ze elke nacht van hem. Zoals altijd vraag ik "wat heb je gedaan in dromenland" en ik krijg steenvast het antwoord : "Naar jane en zilla gaan spelen" . Jane is onze kat die nu bijna een jaar geleden overleden is. Misschien is het wel fantasie...ik weet het niet.
Ingezonden:  10 Aug 2012 01:02
Hallo, ik kom hier net voor het eerst maar zag jouw tekst over je dochtertje. Ik ben nu veertig en heb in mijn jeugd twee hele lieve dieren gehad, mijn hond die 12 is geworden en mijn kat 16 dus zijn ze een hele tijd in mijn leven geweest waar ik veel van hield. En ja, ik kom ze ook soms tegen in mijn dromen. Ik ga erdan mee om alsof ze nog leven in, mijn droom. Dromen zijn ook fantasie, vermengd met beelden uit ons onderbewustzijn. Dat ze dit ervaart is ook goed want zo kan ze omgaan met het verlies als het ware maar toch beseffen dat ze nog bij haar zijn.

Groeten Ege
Ingezonden:  11 Aug 2012 17:59
redlotuske, wees maar zeker dat het geen fantasie is en dat de de poes echt met het overleden hondje speelt hij komt zijn vriendje bezoeken . mijn poes van 18 jaar ( overgegaan) komt haar drie vriendjes andere poezen ook geregeld bezoeken zij en ik zien haar hier geregel in huis .daar is niks mis mee en ik ben niet gek en uw dochtertje ook niet ze is helderziend,helderdromen!!! dat is al.dat zal de tijd wel uitmaken ik stuur jullie veel liefde en licht disneyfreakje