Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Vermoord worden in mijn dromen.
Ingezonden:  13 Sep 2012 20:19
Heee mensen,

sinds een lange tijd zolang als ik mij kan heugen, heb ik eens in de zoveel tijd een droom, ik word daarin altijd achter volgt en probeer mij te verstoppen, ik droom dat mensen mij willen vermoorden, ik kan me niet heugen of ik daadwerkelijk dood ga, volgens mij word ik dan altijd wakker. maar de droom is altijd anders ( locatie/mensen wel altijd groep mannen) behalve dan dat ik achter volgt word,en me probeer te verstoppen.
wat kan dit betekenen?
Ingezonden:  14 Sep 2012 11:31
Kan heel veel betekenen, is vrij lastig te zeggen wat precies omdat ik jou niet goed ken.
Het zou puur kunnen betekenen dat je moeite hebt mensen, met name mannen, te vertrouwen wanneer je ze op straat tegen komt.
Zou ook iets anders kunnen zijn maar dat wordt lastiger gezien ik daar veel meer details voor moet hebben.
Ingezonden:  14 Sep 2012 21:38
nee dat s het niet! daar herken ik mij niet in, dank voor het mee denken! X
Ingezonden:  22 Sep 2012 20:13
Tobi

Het dromen over dood of gedood worden is een NIEUW begin.
Je bent oude dingen aan het afsluiten voor je zelf.
Maar kijk uit dat men je niet pusht want dat heeft dan weer tot effect dat je het weer niet op je eigen manier gaat doen.
En je dus weer niets af kunt sluiten en het nog steeds met je mee blijft dragen.

succes.

medium de Witte Duif
Ingezonden:  22 Sep 2012 21:32
Heee Witte Duif !

Dank voor uw antwoord! ik kan hier zeker wat mee en het klopt ook wat u zegt! dank over de dood dromen blijft een naar iets.. vraag me alleen f waarom het steeds mannen zijn? wellicht met de verwerking te maken ofzo?

Ik heb alleen een vraag, en misschien dat u mij hier mee kunt helpen?

Ik heb de afgelopen tijd, nog niet zo heel lang.. het gevoel alsof iets mij in de gaten houd in mijn kamer... ik weet nog niet of dit iets negatief is of positief en wil het liever eigenlijk ook niet weten ook zie ik soms iets voorbij flitsen iets zwarts? ik blijf nuchter en denk.. ach het zal vast stof zijn :s!

ALs ik bijv slaap, verlam ik vaak.. soms elke nacht een keer of 5 en soms dat elke nacht, achter elkaar!! en dat een week lang.. super vermoeiend! ik wil graag weten wat dit is en wat ik er aan kan doen? ik durf namelijk niet meer te slapen, en dit breekt mij fysiek en mentaal op.. ik word er serieus ziekig van en voel me gewoon niet lekker.

Ik vraag me gids om hulp, maar alsnog gebeurt het Ik ben echt als de dood, dat het wellicht de dood is of weet ik het, of dat ik echt gek aan het worden ben... ik geloof bijv u echt op u woord, maar merk gewoon ( sorry als ik mensen beledig) dat er vaak ook mensen zijn die graag paranormaal willen zijn en hiervan misbruik maken... alleen al hier op het forum, die zeggen maar wat, f dingen die niet concreet zijn, zoals bijv bij u wel het geval is!

Het is niet dat ik dus niet in paranormale zaken geloof, alleen denk ik altijd van,waarom ik? ik weet dus niet of dit een vordering kan zijn in mijn paranormaal besef? aangezien ik namelijk wel heldervoelend ben. maar er eigenlijk weinig mee doe. kunt u mij alstublieft helpen?

Dank u! Fijn weekend X Tobi!
Ingezonden:  23 Sep 2012 12:22
Hoi Tobi,

De mannen in je dromen, kan betekenen dat je in het verleden iets traumatisch hebt opgelopen, kan als kind zijn of als tiener, en mannen staan ook voor kracht en autoriteit, misschien heb je in het verleden weinig vertrouwen gehad in mannen die het verkeerd met je voor hadden in het verleden.

de dood is altijd een nieuw begin in je levens fase of nog in de toekomst ligt.

verlamd in je droom worden en er in je droom van bewust zijn, kan inhouden dat je uit je lichaam wilt vliegen...

Gr.Witte Vogel (Maurits)